Førstehjælp til enhver hudtype.. - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Førstehjælp til enhver hudtype..

image

image

image

Kom den tørre hud til livs, bekæmp urenhederne eller få gløden tilbage, det er vist noget langt de fleste af os kan nikke genkendende til. Jeg kan umuligt være den eneste der føler min hud rammes ekstra hårdt i denne kulde? Det konstante skift mellem varme og kulde er ekstra hårdt for vores hud, det udtørre i hvert fald min hud totalt og der skal derfor plejes lidt ekstra.

Derfor vil jeg lige dele mit seneste fund med jer.. Et såkaldt husapotek til huden fra Ecooking. Jeg ved ikke med jer, men sån et har jeg altså ikke set eller hørt om før og ved første øjekast virkede det en smule spøjst, men efter at have kigget lidt nærmere på det, må jeg erkende det er et ret så genialt koncept – jeg er fan og alle olierne bygger på100% rene økologiske olier.

Der er ikke en masse hokus pokus eller forvirrende tekst, nej man får simpelhen det fine sæt her med 9 forskellige olier og en grundolie.
Og så kommer det smarte – ud fra de 10 olier kan man så blande sin egen olie, der specifikt er sammensat på baggrund af egenskaber.

Der medfølger selvfølgelig et ret overskueligt skema, hvor man kan se de præcise blandingsforhold, samt hvad man skal blande ved forskellige problematikker for ens hud. Det kan være man har problemer med urenheder eller tør hud som i denne bidende kulde. Der er en blanding til langt de fleste ting og man kan sagtens blande flere olier.

Udover det smarte husapotek, så står Ecooking bag flere lækre plejeprodukter til huden. Som flere af jer sikkert har bemærket her på bloggen, så er jeg en sucker for lækre produkter og nok også lidt afhængig, så jeg måtte også lige prøve en a-vitamin booster, den skulle efter sigende være ekstra god til at tilføje huden fugt, samt reducere rynker ved øjne og mund.

Det var alt for nu..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Simone
  januar 20, 2016 at 8:50 pm

  Må man spørge hvor meget sådan et sæt koster?:-)

  • Reply
   blonde toner
   januar 21, 2016 at 10:33 am

   Hej Simone,

   Selvfølglig. Hele sættet koster 449,- 🙂

  Skriv kommentar