Første step i den rigtige retning - "det føles fantastisk" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Første step i den rigtige retning – “det føles fantastisk”


Skærmbillede 2015-10-08 kl. 19.37.44
Det føles så sindsyg skønt endelig at komme afsted.. For nogle uger siden skrev jeg at jeg havde fået meldt mig ind i fitness, noget som jeg havde snakket om meget længe, men kortet skulle jo også gerne i brug, ellers er det jo bare en udgift i sig selv..

Jeg har endelig fået taget kortet i brug og det føles fantastisk, når man ikke har dyrket nogen form for motion de sidste 3 års tid, så det var vist også ved at være tid. Det er en skøn følelse at få trænet og få brugt kroppen.. Så nu skal jeg bare ind i en god rytme og få trænet et par gange om ugen..

Jeg vil faktisk tage op og træne nu her til aften, da der er et latinmix hold og jeg er ret glad for hold, så er der nogen der holder mig i gang, samtidig med det er ret sjovt, forudsat det et en god træner. Jeg har også oplevet nogle mindre gode hold, så er det en laaaang time. Det du fungerer godt for mig at tage en holdtime, hvor jeg får pulsen godt op og svedt en masse, for efterfølgende så at kunne styrketræne lidt efterfølgende..

Næste step er at få lagt et godt allround program, så jeg ved jeg får styrket de fleste muskelgrupper hver gang jeg træner. For mig vil det ikke virke at træne forskellige muskelgrupper gang for gang, eftersom jeg ikke ved hvor ofte jeg kommer afsted.

Det var lige et lille pip fra en motiveret mor, der netop er på vej til træning.. Så hvis der er flere der skal med på træningsvognen, så må vi holde hinanden ved ilden.. God aften til jer

XX

Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  oktober 9, 2015 at 11:22 am

  Må jeg spørge hvilken institution dine piger går i? Bor nemlig også i Nordvest og vi har en mindre vuggestuekrise, da der er for lange ventelister til de to vi har ønsket (Enigheden og Hurlumhaj), så skal på jagt efter en anden. Håber det er okay jeg spørger 🙂

 • Reply
  Ida
  oktober 9, 2015 at 11:31 pm

  Håber det er okay jeg spørger, men hvilken institution går dine piger i? Jeg bor nemlig i NV ligesom dig og min pige skal snart starte i vuggestue (hun er 8 mdr), men da der ikke når at blive plads i de to vi ønskede (Enigheden og Hurlumhaj) er jeg i en mindre krise, så tænkte du måske kunne anbefale noget 🙂

  • Reply
   blonde toner
   oktober 11, 2015 at 7:42 pm

   Hej Ida, sorry kit sene scar.. had været på mobilen og der er det ikke s let med med de svar på bloggen.. men ja vi har været igennem det hele og Vigga gik i Enigheden, der er et rigtig gdt sted.. men vi har desværre måtte skifte institution, da Molly ikke kunne få plads i enigheden, før næste sommer en gang og det fungerer ikke for os… så nu går begge piger på bakketoppen, der er en integreret institution bag bispebjerg hospital, så det gør at vigga kan fortsætte i børnehave der uden at skulle rykkes igen.. men det er svært og jeg har måtte pakke mine fine fornemmelser væk og accepterer tingene som de er.. hvis du er i tvivl om noget så spørg endelig…

 • Reply
  Ida
  oktober 11, 2015 at 9:39 pm

  Tak for svar og undskyld jeg kom til at skrive to gange – det så ud som om jeg ikke havde fået trykket send i første omgang 😉
  Er I, trods alt, glade for Bakketoppen? Havde I andre steder i kikkerten eller var det et af de eneste steder der var plads? Har også kun hørt så meget godt om Enigheden, så er virkelig ærgerlig over vi ikke kan få en plads.

  • Reply
   blonde toner
   oktober 13, 2015 at 4:50 pm

   der var ingen ledige steder.. men vi blev ved og ved og så blev der ledigt på bakketoppen.. det er OK.. men en del større og anderledes end hvad vi var vandt til fra enigheden..

   • Reply
    Ida
    oktober 13, 2015 at 9:03 pm

    Øv, er bange for vi ender i samme situation. Nå men mange tak for svarene 🙂

    • Reply
     blonde toner
     oktober 14, 2015 at 7:52 pm

     ja desværre er pladsanvisningen tunge at danse med og jeg må indrømme at jeg glæder mig til vi flytter ud fra byen inden for den nærmeste årrække, for jeg er ikke vild med tanken om at mine børn skal vokse op i NV. Dt er en smagssag, men jeg mangler noget luft under vingerne og så er jeg nok lidt en sucker for det søde forstadsliv.. desværre er det også det der koster, så det er spændende hvor vi ender.. En af pædagogerne i Enigheden havde selv sine børn gående i schous børnehus, måske det var noget.. ?

  Skriv kommentar