Fødselsdagsgave fra mig, til mig - Blondetoner
Mode og livsstil

Fødselsdagsgave fra mig, til mig

lala

Jeg havde fødselsdag i torsdags, ikke at det er noget jeg fejre. Det lyder måske lidt negativt, når jeg skriver det sån, men jeg stoppede med at holde fødselsdag da min mor blev alvorligt syg og eftersom jeg ikke rigtig har så meget familie, så har jeg ikke haft lyst til at holde noget. Jeg elsker at fejre andre og være til fødselsdag, men af en eller anden mystisk grund, så har jeg ikke lyst til at holde noget selv, det gør mig mere deprimeret end glad. Måske det bliver bedre med tiden.

For mig er det bedste at vågne op til, synet af Jon og mine to piger. Det er det vigtigste for mig og hvert år når vi nærmere os min fødselsdag så kan jeg mærke jeg værdsætter min lille familie endnu mere end jeg normalt gør og så er jeg i bund og grund taknemmelig for at have dem ved min side. Det lyder måske lidt for overkilled og lidt for meget, men det er sån jeg har det.

I år har jeg valgt at forkæle mig selv med en gave, det har jeg fortjent:) jeg har erhvervet mig et Lala Berlin tørklæde. så vil du hurtige, eller dem der følger med på Instagram sige, Jamen sådan et har du jo allerede og ja det har jeg og jeg knuselsker det og bruger det hver eneste dag. Jeg fik det af Jon i bryllupsgave for et par år siden. Netop fordi jeg er så glad for mit grå klassiske triangle tøklæde, så måtte jeg eje et mere. Det blev dette fine Triangle bandana i en lækker camel farve, find det  så er jeg klar til at gå foråret i møde. I finder et bredt udvalg af de lækre tørklæder LIGE HER

Så lidt materiel lykke til mig – God lørdag aften

lala2

 lala1

 

(Indlægget indeholder affiliate links og markeres som REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar