Fødselsdag og de fineste outfit. - Blondetoner
Børnemode Hverdagsglimt

Fødselsdag og de fineste outfit.

Sidste weekend stod den på fejring af Vigga med børnehaven på besøg. Denne weekend stod den på fødselsdag med familien. Jeg havde lovet pigerne noget nyt tøj til anledningen. Derfor var jeg forbi Chickids på Vesterbro, der udover at have en fysisk butik, som er super hyggelig også har en online shop, med mange af mine favoritbrands. Det blev til de fineste outfit fra Marmar Copenhagen. Der er både glimmer, shine og lækre farver, så meget finere bliver det altså ikke og pigerne er vilde med det.

Den fine kjole er bare så smuk i sig selv, med en langærmet trøje under og nederdelen bliver lidt rå med den højhalsede trøje til, som er i super lækker kvalitet. Dertil kom lige et par strømpebukser til hver af pigerne. Det hele kan kombineres lidt på kryds og tværs, præcis som vi godt kan lide det. I finder selvfølgelig de fine sæt på deres hjemmeside HER

Så pigerne var mere end klar til at tage imod familien i går, hvor den stod på fælles fødselsdag med brunch og lagkage. Vi startede allerede lørdag med at bage brød og boller og gøre alt klar til lagkagerne. Der blev både lavet hindbærskum og chokolademousse.

Det er altid lidt af en mundfuld og huse 20 gæster og der ligger en del planlægning og indkøb forud for sådan en dag. Men det var det hele værd og pigerne havde en fest og nød opmærksomheden, så vi havde en super god dag og var meget trætte søndag aften. Jeg kunne godt have brugt en ekstra søndag med helt ro på, men det kan man vel altid, når der har været run på.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar