FML - aftenen gik ikke som planlagt - Blondetoner
Hverdagsglimt

FML – aftenen gik ikke som planlagt

camilla

Jeg fik vist jinxet min spis-bland-selv-slik-og-se-serie-aften.. Den fik ikke for lidt i gårdsdagens indlæg, men det blev langt fra som forventet. I skrivende stund ligger jeg på sofaen, præcis som i går aftes, men men denne gang er det ikke for hyggens skyld.. Tværtimod.. Jeg har nu de sidste 5 timers tid kæmpet med en blærebetændelse, der i den grad er kommet for at blive..

For FANDEN det gør ondt og lige præcis i denne sammenhæng er det lovligt at bande.. Kl. Er pt 02.37 og jeg ligger på sofaen med en brandvarm varmedunk mellem benene, det gør jeg glemmer hvor ondt det egentlig gør og i steden for kronisk at sidde på toilettet, så kan jeg nøjes med at gå der ud hvert 10 min. Jeg bælder den ene flaske vand efter den anden for at få skyldet systemet igennem, for det er jo præcis hvad jeg har lært man skal gøre. Den første pencillin virkede ikke, så jeg er virkelig ramt hårdt denne gang. Normalt bør man, med de piller jeg har taget mærke en forbedring allerede inden for få timer.. Jeg kender efterhånden hele smøren – blærebetændelse er simpelthen noget fanden har skabt.. Længere er den ikke..

Jeg har lidt ekstremt meget af blærebetændelse i mine teenageår og jeg havde lykkeligt glemt, hvor smertefuldt det er at pisse glasskår og hvor træls det er at bruge det meste af tiden på toilettet med konstant tissetrang.. Til dem der ikke har prøvet det vær glad for det. Jeg har ladet mig fortælle at man godt kan være disponeret for det, nogen mere end andre og det ligger vist lidt i generne på kvinderne i min familie. Varmedunken lindre lidt, men det er vidst også den største glæde jeg har lige nu..

Ringede til vagtlægen efter nogle timer, for har altid flere forskellige pencillin liggende mod netop selvsamme.. Så hvis det ene ikke virker, så kan jeg hurtigt skifte over til næste præparat. Men det var selvfølgelig overskredet med sidste anvendendelsesdato, så der var ikke andet for end at få lagt en recept på serveren..  En smule problematisk, når manden er til julefrokost med drengene og jeg er alene med pigerne FML.. Lettere desperat og med rigtig mange smerter, endte jeg med, at sende en sms til Jon og bede ham om at tage forbi døgnapoteket på Vesterbro, på vejen hjem og det passede heldigvis fint..

Jeg startede med at skrive dette indlæg i nat som skrevet længere oppe, men fik aldrig skrevet det færdig, da min elendighed overmandede mig. Jeg har været en presset kvinde det meste af dagen og det er ikke sjovt at være mor, når man selv er skidt og manden har tømmermændssyge.. Så pt ligger vi begge på sofaen og spiser resterne fra mit slik orgie i går. De nye piller har hjulpet betydeligt, men det er stadig smertefuldt og jeg er egentlig mest af alt bare ynkelig og mega træt.. Så aftenen skal bare gå med at se Broen, hvis ellers jeg kan holde mig vågen..

Til dem af jer der også er ramt hårdt af blærebetændelse, så har jeg altid fået af vide at det er vigtigt at få tisset af, af flere omgange, helst af tre omgange så blæren tømmes ordenligt og så kan der være mange der oplever at det fremprovokerede ved sex, så der gælder det også om at få tisset af efter man har haft sex.. Tranebær kan også virke, men så skal det helst være på pilleform, ellers er mængderne ikke store nok. Det var lige et godt råd, der kan gøre en forskel. I langt de fleste tilfælde tager man til lægen og aflevere en urinprøve, hvis man mistænker blærebetændelse, så dyrkes prøven og man finder ud af præcis hvilken penicillin man skal på..

Hvis i har andre gode råd både forebyggende og hvis skaden er sket som i mit tilfælde, så del endelig..

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Gitte
  november 22, 2015 at 8:17 pm

  Kan jo læse du allerede ved det med tranebær… 🙂 har du forsøgt bare med juice/saft? Som lille havde jeg “konstant” blærebetændelse og efter 5 gange penicillin (i træk!) Forsøgte vi med almindelig bland-selv tranebærsaft. Det tog det! Og jeg har siden brugt det med held og sluppet for læge, urinprøver og penicillin. 🙂

  • Reply
   blonde toner
   november 22, 2015 at 9:28 pm

   Dejligt du er sluppet.. Men ja jeg har peøvet med aft, synes ikke st være en succes, men tranebærpiller fra appteket eller Matas tror jeg også de har dem, det hjalp i optakten og kunne ofte dåd et til at gå i sig selv, så måske jeg skal have fat i det igen.. I mit lille husapotek.. Hvilken saft bruger du?

   • Reply
    Gitte
    november 23, 2015 at 6:26 pm

    Den fra rynkeby mener jeg bare det er. Du kan jo håbe at din krop vil tage imod det nu. Ved ikke om kroppen kan ske at blive lidt imun hvis man har fået penicillinen mange gange..? Og som jeg altid siger måske tager saften det ikke, men det kan da heldigvis ikke skade at drikke det og give det et forsøg

    • Reply
     blonde toner
     november 24, 2015 at 1:47 pm

     Ja helt klart.. Tak for godt råd..

 • Reply
  Louise B
  november 23, 2015 at 10:03 am

  Åh hvor jeg føler med dig.. Efter min fødsels i foråret havde jeg blærebetændelse på blærebetændelse. Og en masse penicillinkure som kun lige tog toppen. Så en dag kom jeg i snak med en meget klog dame i Matas (!) som anbefalede nogle Homæopatiske dråber der hedder Cantharon, og HURRA for det virker. De skal blandes med vand, der er både en forebyggende og akutdosis, og det står bagpå flasken.. Jeg har ikke haft skyggen (7-9-13) siden i sommers.. 🙂 Rigtig god bedring til dig.

  • Reply
   blonde toner
   november 24, 2015 at 1:51 pm

   Uhhh det lyder jo som det rene mirakelmiddel.. Det må jeg uden tvivl få købt, for hvis det både virker forebyggende og akut, så er det jo genialt.. Man vil jo helst undgå alt DR penicillin, det er jo ikke lige frem det sundestes for kroppen.. tak, jet mp I Matas..

   Lige et ekstra spørgsmål, burger du det hele tiden, eller kun i perioder?

   • Reply
    Louise B
    november 25, 2015 at 9:04 pm

    Det er virkelig et vidundermiddel 🙂 Jeg bruger det hvis jeg kan mørke der er noget på vej, men efter min sidste omgang tog jeg dem 2 gange dagligt i 5 uger, det anbefalede den kloge dame 🙂

  Skriv kommentar