Flytning, et farvel og forstadsliv for begyndere - Blondetoner
Hverdagsglimt

Flytning, et farvel og forstadsliv for begyndere

flytning

Halløj fra flyttekaos, chokolademadder og et enkelt afsnit af OC, åhh yes jeg er startet forfra på min yndlings teenage serie.

Vi har brugt den sidste uges tid på at pakke, sådan intensivt de sidste par dage, så den blev over midnat i går, før vi kunne gå til køj. jeg har endda stadig lidt hængepartier i løbet af dagen, inden flyttemændene kommer her til middag.. Jeg bliver stadig overrasket over, hvor meget man kan få samlet i så lille en lejlighed og jeg var noget overrasket over at flyttefirmaet kom med 70 flyttekasser. Tro det eller lad være, de er alle brugt og det er vel og mærket uden poser og andre kasser, de kommer ud over, plus et helt fyldt kælderrum.. Gad vide om vi nogen sinde kommer på plads.. Følg med på Snapchat 👉🏼blondetoner

Det gode ved at flytte er, at man får sorteret lidt i sine gemmer og jeg må jo nok sande, at det her hjemme er mig der er samleren og måske har et par sko og kjoler for meget.. Så jeg har fået fyldt 6 store affaldssække med sko og tøj, som mu må lade livet og komme nogle andre til gode. Vitrineskabet er solgt og afhentet og nogle af pigernes babyting er også røget i svinget. Vi er klar til at starte på en frisk og så kom jeg vist til at love Vigga, at vi skal en tur i legetøjsbutikken, når vi er flyttet og er kommet lidt på plads. 

Udover at vi skal flytte i dag og i den forbindelse har mere end rigeligt at se til, så er det også pigernes sidste dag i vuggestuen og et nyt kapitel, kan nu begyndes i ny vuggestue fra på mandag (læs også med her). Der sker virkelig meget i øjeblikket og hvis det kommer en reaktion, så er det mere end okay og forståeligt. Jon og jeg gør hvad vi kan for, at skåne dem mest muligt og være så positive omkring det hel. Selvfølgelig kan de mærke der er ved at ske noget og lejligheden ligner jo Jerusalems ødelæggelse og vi kan faktisk ikke rigtig være her længere.. I går pakkede vi i fællesskab pigernes legetøj, en god måde for dem, at være med på og ligesom føle, at de selv er med i det. 

Pigerne skal en tur til Fyn med farmor henover weekenden, mens vi knokler for at gøre kælderen så beboelig, som overhovedet muligt. Det er lidt ligesom at starte forstadslivfor  begyndere:). Som med alt andet så støder man altid på uforudsete ting, når man vælger at renovere er gammelt hus og jeg må indrømme, at jeg er spændt på, hvornår vi kan flytte rigtig ind, men sætter min lid til min kære mand, der har styr på håndværkene og selv kan lave en del. De seneste meldinger lyder på midt september, der burde vi kunne rykke ovenpå og så bliver det godt nok uden køkken som en start, eller med et primitivt et af slagsen, men det tager vi med:) 

Så med alt det, så har vi en travl weekend forude og jeg kan allerede mærke, at jeg komme til at savne de to banditter, men jeg ved de bliver forkælet hos farmor, der er så sød, at køre dem herover på søndag igen.. Så er vi ellers klar til at indkøre i ny vuggestue hele næste uge og der må vi, som med så meget andet, tage en dag af gangen og så må jeg være der så meget for pigerne, som det nu er nødvendigt.. Jeg har måtte pakke den dårlige samvittighed væk og tænke fremad. For selvom det er lidt hårdt nu og  det kræver en tilvænningsperiode, så er mavefornemmelsen god og vi er så glade for det nye hus og placeringen var netop, hvad vi altid har ønsket..

So, let the fun begin.. Som man siger, så skal der flyttes.. 

God weekend og gode råd til ny vuggestuestart modtages med kyshånd, fra en lidt nervøs mor, der trodsalt har prøvet det et par gange nu, men aldrig rigtig bliver god til den slags😁

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  juli 15, 2016 at 6:11 pm

  Vi flyttede for en måned siden og jeg kunne tude på min søns vegne over at han skulle væk fra alt det han kendte! På en enkelt weekend rev vi ham væk fra alt, hvad han nogensinde har kendt og på en enkelt uge forventede vi så også lige at han skulle lære en ny dagpleje at kende. Og det gik over alt forventning! Selvfølgelig var han ked og utryg ved hus og dagpleje i begyndelsen, men i dag er jeg ikke i tvivl om at det er det bedste vi nogensinde har gjort. Dagplejestart var hård, men vi forsøgte at udstråle glæde og smile når vi sagde farvel. Vi havde kun en uge til indkøring, så vi var tvunget til at lade ham være “alene” hurtigt og jeg tror faktisk det var bedre end hvis vi havde trukket det i langdrag bDet var 14 hårde dage, men vi valgte at stole på at dagplejemoren kunne vurdere hvorvidt vores søn kunne klare hele dagen eller om hun skulle ringe efter os. Vores søn blev pludselig meget glad for sin dyne, så den fik han med hver dag og den var hans trøst og en fin måde for ham at signalere når der lige var brug for et kram. I dag er han igen ligeglad med dynen og vinker glad når han bliver afleveret.
  Vi valgte også ikke at snakke om den gamle vuggestue og hvordan tingene plejede at være, og han har faktisk ikke spurgt en eneste gang!
  Det er hårdt for alle, men de falder heldigvis hurtigt til. Og får os var det kun et spørgsmål om tid før vi ville flytte. Så hellere nu end når han har fået dybe venskaber.

  • Reply
   Camilla
   juli 17, 2016 at 7:37 pm

   Hej Katrine,

   Jeg tror i langt de fleste tilfælde at vi som forældre tager tingene langt værre end vores børn og frygter forandringerne i højere grad.. men ofte går det så fint og børn er ret gode til at omstille sig og acceptere forandringerne, så længe det er nogle søde mennesker omkring dem og vi som forældre virker sikre i vores valg og er der for dem.. så ja det gælder vist om at at pakke den dårlige samvittighed sammen og tage en ting af gangen, selvom det kan være svært.. man vil jo gerne sine bøn det bedste. Men som du skriver så er det godt at se fremad og lade være med at snakke om alt det som var en gang og fokuserer på det nye og gode:)

   God aften

 • Reply
  Travl weekend - fra lejlighed til kælderhybel - Blondetoner
  juli 18, 2016 at 8:19 pm

  […] Så blev det igen mandag og vi har knoklet det meste af weekenden, som jeg også varslede lidt om i indlægget her.  […]

 • Skriv kommentar