Flere af de dage.. "Prioritering, kærlighed og danskvand" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

Flere af de dage.. “Prioritering, kærlighed og danskvand”

gammelstrand

Ja sån så min fredag nogenlunde ud og det var en helt igennem skøn dag. Ikke nok med at solen skinnede, så var jeg så priviligeret at tilbringe dagen i skønt selskab, manden min havde nemlig fri.. Så skønt med sån en dag engang imellem og endnu bedre, når det ikke er noget, der er planlagt mange uger i forvejen. Det gør bare man værdsætter det så meget mere.

Når man er småbørnsfamilie, så betyder det så meget at have lidt ekstra tid med hinanden. Jeg elsker mine børn ubeskriveligt højt og vil for alt i verden ikke være foruden dem, men jeg nyder også lidt voksen tid og ser frem til at vi kan begynde at prioritere det lidt mere, når begge piger er en smule større.

Vi tog en smuttur til Købenavn for at nyde en god brunch i det skønne vejr. Hvad er mere passende end lækker brunch på strædet, kombineret med en lækker mand og en baby der valgte at sove lur, lige når maden bliver serveret. Det er meget sjældent vi er ude, da livet med to småbørn og mangel på bedsteforældre ikke just hjælper på det..

Men i dag blev det til en lille smuttur og det var skønt.. Molly var med i barnevognen, så helt børnefri blev det ikke til, men det var en skøn dag..  Sidst vi var alene ude var i sommers, men vi har snakket om, at vi denne sommer skal på et lækkert wellness ophold med god middag, en enkelt overnatning og hygge, men det bliver først, når begge piger kan blive passet. Det er altid godt at have noget at se frem til:)

Vi fik hygget, shoppet og drak danskvand på en bænk ved gammel strand, hvor bilen stod parkeret. Ja meget mere fancy behøver det egentlig ikke at være, bare selskabet er i orden. Til vores held nåede vi lige akkurat tilbage til bilen ved p-billettens udløb, var vi kommet 5 min senere, shavde der været en fin p-bøde placeret i forruden og så er de 25% vi lige har sparet på shopping ligesom ligegyldige.

Alt i alt en rigtig dejlig dag – god lørdag aften

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar