Fjerde gang blev lykkens gang, men langt fra som forventet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Fjerde gang blev lykkens gang, men langt fra som forventet…

image

Så er der endelig ro i det lille hjem, efter en lang, men god dag og jeg halvligger i sofaen med benene oppe, meget tiltrængt skulle jeg hilse og sige.

I sidste uge lovede jeg at komme med en update efter vores voksen/barn gymnastik, som jo desværre ikke blev til noget i sidste uge, på grund af ferie. Det var gået min næse forbi og som jeg skrev var Vigga syg første gang og den anden gang var underviseren syg, så derfor har vi har misset de første tre gange.

Fjerde gang skulle vise sig at være lykkens gang. Nu har vi også snakket så meget om gymnastik de sidste 4 uger, uden at komme afsted og sidste gang toppede ligesom, da vi stod foran en lukket port og måtte gå hjem uden at have været til gymnastik. Note til mig selv, tjek altid kalenderen, med datoer fremover, det kan ske det lapper over en ferie. Det gør man forhåbenligt kun en gang, det var en noget slukøret Vigga jeg måtte slæbe med hjem, forståeligt nok.

Man skal passe på med hvad man lover, for Vigga har nu nået en alder hvor hun husker hvad man siger, så nu skal vi overveje hvert et ord vi siger til hende. Ligesom hun nu tror hun skal have vingummier konstant, der skal vi vist lige have en lille justering, for den går altså ikke😂😊 men for filan de er sjove i den alder, men man skal ikke lade sig snørre, for de er bestemt ikke dumme.

Når men tilbage til det det skulle handle om, nemlig voksen/barn gymnastik. I dag lykkes det og det var en meget glad Vigga og mor der drog afsted til gymnastik i eftermiddags, i meget god tid for at være sikre på at finde det, altså ikke stedet, men selve den sal det foregik i.

Der var vel 8-10 børn plus forældre, alle i alderen 2-3 år. Dog synes jeg Vigga så så stor ud i forhold til de andre, men nu kender jeg jo heller ikke deres præcise alder. Vigga hyggede sig, men jeg må altså være ærlig og sige jeg er en smule skuffet, Sorry to say. Nu har vi jo ikke været med de andre gange, så har ikke noget at sammenligne med, men underviseren manglede altså lidt gennemslagskraft og jeg er faktisk i tvivl om hun blot var vikar, for hun sagde sit navn meget hurtigt og ikke særlig højt, så fangede det ikke helt.

Generelt for hele timen så hyggede Vigga sig og det er uden tvivl det vigtigste, men vi kunne ligeså godt have været der uden en underviser, for man tumlede bare rundt med børnene og så var der nogle redskaber fremme. Enkelte gange prøvede hun at komme med input, men uden rigtig at få sagt det højt.

Måske mine forventinger var for høje, jeg ved det ikke, men der kunne måske godt vlre planlagt lidt mere, så det ikke bare er 10 børn og deres forældre der læber tosset rundt i en gymnastiksal. Jeg er faktisk lidt spændt på at komme afsted næste tirsdag, for at se om det er samme underviser og samme oplevelse, eller om det måske viser sig at være lidt mere struktureret.

Alt i alt var det en hyggelig eftermiddag, for Vigga og jeg var jo sammen og det var det vigtigste:)

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  By NATJA
  februar 23, 2016 at 8:58 pm

  Æv at du var skuffet.
  Jeg var til gymnastik i går med min søn, et hold for 1-2 årige. Og her var der struktur på det! Ok… hvis børnene hellere ville løbe frem og tilbage, så gjorde de det (heriblandt min søn, med et konstant LLLLLÅÅÅÅÅ ud af den lille mund 🙂 ). Men vi var der jo for ungernes skyld!
  Ellers sad vi i rundkreds og lavede sanglege og bevægelse.
  Min søn elskede det! Vi må håbe at jeres underviser var en vikar 😉
  Natja fra http://www.bynatja.dk

  • Reply
   blonde toner
   februar 24, 2016 at 3:12 pm

   Ja jeg håber der kommer en smule mere struktur, for som du siger er det selvfølgelig ok, når børnene leger og tumler, men der skal være en vis form for struktur..:)

 • Reply
  Line
  februar 24, 2016 at 12:46 pm

  Åh det scenarie du beskriver kender jeg alt for godt. Min datter Alberte på 2 1/2 startede også op til gymnastik i september – tror jeg det var – men shit hvor vi da også blev skuffet. Underviseren talte alt for hurtigt, havde valgt alt for svære sanglege og det meste af tiden gik med at vi selv rendte rundt med ungerne på redskaber. Vi endte faktisk med at miste lysten til at komme. Men jeg går ud fra det er en frivillig underviser, så måske man ikke kan forvente mere? Håber, at det bliver bedre for jer næste gang

 • Skriv kommentar