Fit mom - "Motivation til at træne " - Blondetoner
Hverdagsglimt

Fit mom – “Motivation til at træne “

traening

Så har jeg været i gang med at træne i et par uger, efter 3 års pause.. Noget jeg har tænkt på meget længe og har overvejet endnu længere.. Så det er lidt en sejr i sig selv at komme afsted og så føles det bare rigtig godt.

Jeg tror langt de fleste kender følelsen af gerne at ville afsted, men det første skridt er altid det sværeste og sån er det med fitness.. Man skal lige i gang og ind i en god rytme, så køre det egentlig meget godt.. Næste udfordring på vejen er så at opretholde den gode rytme.. Kommer man ind i en dårlig periode, med længere pauser eller ferie, så kan der hurtigt gå lang tid mellem ens træning og det kan hurtigt blive lidt uoverskueligt og den ene undskyld efter den anden gør at man ikke kommer afsted.

Så ja det jeg vil frem til er at motivation er en vigtig faktor og hvordan opretholder man lige den.. Et bud vil være at få sig en træningsmakker.. Det er altid godt at kunne være to om at komme afsted og på den måde kan man ogås støtte og hjælpe hinanden igennem de der “dødperioder” langt de fleste oplever.

En anden vigtig faktor er udstyret.. Nu skal det ikke lyde som om jeg har totalt styr på det shit, for det har jeg på ingen måde, men det er altid en god start med noget ordentligt træningstøj så man føler sig godt tilpas og noget af det jeg synes er aller vigtigst, et par ordentlige træningssko.. Der skal man selvfølgelig gøre op med sig selv, hvilke behov man har og hvad de skal bruges til. Træningstøjet kan man få mange forskellige steder og i mange forskellige prisklasser.. De har nogle rigtige fine sæt i h&m til super priser ellers køre de forskellige sportsbutikker ofte gode tilbud og rabatter, så der kan man jo lige holde et vågent øje.. jeg smider et par bud på bloggen en af de kommende dage.. så hvis i kan anbefale nogle gode mærker indenfor træningstøj, så del endelig..

I dag findes der et hav af træningstilbehør og det er en verden for sig.. Så det vil jeg ikke komme så meget ind på, men blot lade være op til den enkelte.. Jeg har altid høretelefoner, drikkedunk og et lille håndklæde med når jeg træner..

Hvis man er til løb i det fri kan et pulsur være en god investering, men jeg har ingen præferencer inden for dette felt.. Jeg ved dog mange er glade for den slags og det kan i den grad også være med til at motivere, når man får lidt tal på og man kan sætte nogle mål for sin træning og se udviklingen.

Vi kan hurtigt blive enige om at træning er sundt og at vi alle bør motionere et par gange om ugen, men husk på at en gang om ugen er bedre end ingenting.. Noget jeg altid siger til mig selv.. Så i steden for at blive frustreret over en misset træning, så prøver jeg at se frem af og være glad for det jeg kan nå og så er der jo altid plads til forbedring..

Og som en sidste ting, så er det jo ingen hemmelighed, at motion ikke kun er godt fysisk men bestemt også psykisk.. Så jeg er kommet frem til, at der er alt mulig grund til at dyrke motion.. Jeg får så meget mere energi i hverdagen når jeg rør mig og mere overskud til mine skønne unger.. Det gælder om at vende tingene til det bedre ogå når man ligger hjemme på sofaen og har svært ved at komme afsted.. Næste step for mig er at få lavet et godt all round program til styrketræning, så jeg kan få lidt muskler på kroppen.

Hvis i har nogle gode måder at holde træningen ved lige eller andet i ønsker at dele, så gør det endelig:)

det var alt for nu, god aften

XX

Camilla

HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  thea
  oktober 18, 2015 at 8:28 pm

  Hvor er din taske fra?
  vh
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Reply
   blonde toner
   oktober 18, 2015 at 9:08 pm

   den er fra Lala Berlin

  Skriv kommentar