Fine forårsfund - Blondetoner
Børnemode Mode og livsstil Mor og barn

Fine forårsfund

Kom forår, kom sol, kom sommer. Mens vi går og venter på, at det fantastiske forår for alvor rammer Danmark så har jeg fundet lidt skønne nyheder frem til den lille pige, der passende kan bruges til det kommende forår og sommer. Alle tingene er fundet på BOOZT.dk – hvor det er muligt at få 10% rabat som velkomstrabat og det er da også værd at tage med. Ligeledes har de jo massere skønne sager til  kvinder og mænd, så mon ikke der er lidt for en hver smag:)

Jeg ver vild med alle de skønne farver og prints denne sæson byder på, så det er en kunst at begrænse sig.

nyheder-boozt

1. Noa Noa bukser KLIK HER // 2. Mini a ture jakke KLIK HER // 3. Hust and Claire trøje KLIK HER // 4. Wheat shorts KLIK HER // 5. Auto rap sandal KLIK HER // 6. Wheat lyseblå kjole KLIK HER  // 7 . Name it bodyer 3 stk KLIK HER

 

– God shoppelyst eller bare god dag –

 Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN

 

(Indlægget indeholder affiliat links)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Sidse
  februar 19, 2015 at 9:39 pm

  Super fin blog du har – nyder at følge med i dit liv. Især fordi jeg selv har en datter på 1 år og en lille ny på vej:-)
  Vil du skrive lidt om jeres Bugaboo? Overvejer selv at købe én, så hvis du vil dele dine erfaringer, vil det være en stor hjælp. Vil fx gerne høre lidt om, hvor længe de små kan ligge i liften og om de større børn sidder godt i klapvognsdelen osv.

  • Reply
   blonde toner
   februar 19, 2015 at 9:45 pm

   hej Sidse.

   Dejligt du følger med du kan evt følge med på bloglovin ved at bruge linket nederst i indlægget, så går du ikke glip af noget:) Ja der er flere der har efterspurgt bugabooen.. så jeg skal se hvad jeg kan gøre.. men det med hvor længe de kan ligge i liftdelen afhænger udelukkende af hvor store/lange de er så det er meget individuelt,, og klapvognsdelen, det samme.. jeg oplever det er meget forskelligt hvor lang tid folk bruger dem, da børn er forskellig af bygning.. men her bruger vi klapvognsdel til Vigga og barnevognsdel til Molly og til sommer når Molly er omkring et halvt år, så tænker jeg at klapvognsdelen så småt bliver taget i brug..

  Skriv kommentar