Fine fødselsdagsforberedelser "kager, pynt og cakepops" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Fine fødselsdagsforberedelser “kager, pynt og cakepops”

foedselsdag1

Kender i det, man har lyst til at købe det hele og det kan ikke blive for meget.. Sån har jeg det lidt med pigernes fødselsdag, men Jon har lidt sat en stopper for den tankegang. Måske meget fornuftigt, eftersom det meget hurtigt kan blive en ret så dyr affaire..

Men der er bare såååå meget fint og det er en kunst at begrænse sig. Som nævnt i et tidligere indlæg, så har vi valgt at holde både Viggas og Mollys fødselsdag i sommerhuset. Vigga fylder 2 år i morgen, men vi holder det på lørdag og Molly fylder 1 år i næste måned.

Et godt sted at starte, når der skal købes pynt mm, så er det søstrene grene. De har tonsvis af fine lys, servietter, pom pom’er, og andet pynt og det hele til meget budgetvenlig priser, man skal bare lige huske på, at selvom det er billigt, så kan mange billige sager også løbe op, så hold lige lidt igen, selvom det kan være svært..

Balloner, flag og lys i lagkagen skal der til og så må der gerne være friskbagte boller, gode kager og små snacks til både store og små.

Jeg har sat mig i hovedet, at der skal være kage og gerne massere af den, gerne flere forskellige slags, har bare ikke lige besluttet mig for hvilke endnu. Jeg er ikke super kreativ i et køkken, så det skal ikke være for svært og for krævende, men samtidig kunne jeg nu godt tænke mig, at bevæge mig lidt ud på dybt vand. Ja det er totalt modsigende, jeg ved det godt, men nu må vi se hvad det ende med.. Håber måske i kan komme med nogle gode ideer:)

Heldigvis findes der tonsvis af inspiration til både kager og pynt og alt hvad der ellers høre til en god fødselsdag.. Instagram, pinterest og google er alle steder, hvor der er massere gode ideer at finde..

Jeg er ret vild med de der store oppustelige tal i guld og sølv, dem hvor man kan komme helium i og så svæver de så fint, et billigere alternativ, hvis ikke man har helium, så er det vel bare at pust det op tænker jeg og hænge det i en snor ned fra loftet. Det må jeg p jagt efter de næste par dage.

Skærmbillede 2015-11-10 kl. 19.58.04

Jeg er også faldet for de meget fine cakepops, det er det fineste. Små runde kagehapsere på pind overtrukket med forskellige lækkerier og så gør det bestemt ikke noget at det ser brand godt ud.. Jeg overvejer at kaste mig ud i det og prøve mig frem, går det galt er der ingen skade sket, så er jeg blevet det klogere. Generelt kan man ikke få for meget kage til en fødselsdag, jo flere jo bedre, så der må gerne være lidt forskelligt at vælge mellem..  Kan også være jeg finder noget der er lidt lettere. Sad netop og nærstuderede en opskrift og det ser meget omfattende ud, så hvis i kender en nem måde, så hit me:)

Det vil være super fedt, hvis i vil dele alle jeres gode ideer, både hvad angår pynt og kager, altså bare alt der kan kobles til en fødselsdag. Også gerne opskrifter, hvis i ligger inde med noget man bare bør prøve, så del.. Kunne så godt bruge lidt ekstra inspiration på nogle gode løsninger og lækre kagerSmilende ansigt med smilende øjne smid også gerne links til sider der er gode, så vil jeg være så taknemmelig.. Vi skal jo ikke kun holde en men to fødselsdage, så der må gerne være lidt forskelligt at vælge mellem, ellers ender vi med de klassiske lagkager, som også er gode, men forandring fryder:)

God aften og tak fordi i læser med..

(Alle billederne er lånt fra pinterest, som inspiration til fødsesldag)

foedselsdag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  thea
  november 10, 2015 at 8:38 pm

  Cakepops smager virkelig bare fantastisk hvis de er lavet rigtigt

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Reply
   blonde toner
   november 10, 2015 at 8:47 pm

   ja præcis, men det er vist også en større udfordring.. men flot ser det ud..

 • Reply
  thea
  november 10, 2015 at 8:38 pm

  Super fed ide med cakepops

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

 • Skriv kommentar