Fem fine badesandaler til børn - Blondetoner
Børnemode

Fem fine badesandaler til børn

badesandaler_boern

Nu har der været ret stor efterspørgsel på pigernes fine badesandaler fra indlægget HER og med god grund. De har været uundværlig og super gode i både pasform og materiale. Når man er sydpå og færdes ved pool og strand, så vil jeg mene det er en nødvendighed med badesandaler til de små. Både i forhold til de glatte overflader ved poolen, men også på grund af de varme fliser og sand. Så ingen badeferie uden badesandaler.

I langt de fleste tilfælde kan man sikkert købe nogen ved ankomst, men jeg er typen der gerne vil have styr på den slags hjemmefra og sikre mig de får den korrekte størrelse og at de sidder godt. 

For lige at samle op på indlægget fra sidst om at være badeklar med børn HER, så har jeg kigget lidt rundt og fundet nogle forskellige modeller og så er der lidt i alle prisklasser.

badesandaler_til_boern

Selvølgelig er de fine Adidas badesandaler med og fåes i de fleste af landets skobutikker, eller online her. De fåes i en blå og pink farve og fra de helt små størrelse. De er nemme at justere og kan tilpasses de fleste fødder, såvel smalle som brede, hvilket mine piger er et godt eksempel på. Molly har en lille tyk og bred fod og Vigga en lang slank fod og begge havde de god pasform og nemme at få på. Den fåes også i en lukket model her

Som andet valg faldt jeg over de fine Birkenstock badesandaler som jeg var tæt på at købe, men da de først starter fra 24, så blev de desværre for store, men ellers så kan i faktisk netop nu finde dem på bud hos littlecolumbine.dk og de fåes både i en blå og pink.

Nike er også med i front, når det gælder badesandaler og kommer med en rigtig fint lukket model, find den her. Jeg kender flere der har brugt denne model og været glade for den, så igen er det lidt med smag og behag.

Hvis man er mere til en let lukket sko, så kan man gå efter sokkeskoen, som jo mest af alt ligner en sok, med skridsikker sål. Find dem her. den fåes selvfølgelig i et hav af modeller og farver.

Som sidste bud harjeg fundet nogle ret fine lukkede badesandaler fra ZARA her. Vi havde selv et par til Vigga det første år vi rejste og de var rigtig fine, dog er de ikke så gode til alt for brede fødder. Men fine det er de

Helt bevidst har jeg ikke funde badetøfler, men alle badesko der sidde godt til på foden, for at få den bedste pasform, så længe de er helt små. Til de lidt større børn kan man passende finde fine klip klappere eller badetøfler.

Det var alt for nu, god aften


I kan også læse lidt om en mindre behagelig opdagelse ved hjemkomst, efter en ellers skøn ferie her ellers tipper jeg om gode udsalg og deler rabatkoder i indlægget her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar