Filmproduktion, nyt job og ferie forude - Blondetoner
Hverdagsglimt

Filmproduktion, nyt job og ferie forude

Billedet siger vist det hele, for så pænt stiller jeg ikke tingene op. I går og i dag har jeg sammen med vores dygtige PR bureau, en fotograf og madblogger Maria Vestergaard, produceret små film med Fredsted the i fokus. Et af de brands jeg arbejder med på mit nye job. Der er blevet kreeret de lækreste opskrifter hvori te selvfølgelig indgår, så det er kun fantasien der sætter grænser. Det hele ender ud med de 12 små film. Et spændende projekt, som udentvivl også bliver inspiration i vores hjem, når der skal laves lækre sager i køkkenet.. så hold øje med fredsted the på de sociale medier, for der vil blive delt opskrifter i fremtiden. Jeg har slet ikke fået fortalt, hvor det er jeg arbejde og en del af jer har været nysgerrige, så nu kan jeg vist ikke trække den længere. Min nye arbejdsplads er The Whole Company, der huser brands som Castus, Fredsted the og Trope. Jeg kommer til arbejde på tværs med de forskellige brands inden for marketing. 

Det hele er stadig meget nyt for mig, da jeg kun er på min tredje uge, men jeg føler allerede jeg er faldet godt til og det er nogle søde kollegaer jeg er omgivet af. Det er spændende at være en del af en virksomhed i vækst og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Jeg skrev lidt om hvorfor jeg har valgt at skifte job i indlægget her, samt vejen til den stilling jeg sidder i nu, for det er ikke på helt normal vis jeg har fået mit nuværende job.

Det er ikke kun på jobbet vi har haft gang i en filmproduktion. for fra at være bag kameraet endte jeg i mandags med at stå foran kameraet. Vi er endelig færdige med vores badeværelse og den process er der kommet en lille film ud af, som jeg glæder mig til at  vise jer meget snart. Jeg er virkelig glas for det færdige resultat, trods lidt udfordringer undervejs. I kan læse de to foregående indlæg her og her, hvis i er nysgerrige.

Næste uge er lidt anderledes. For første gang skal jeg være væk fra pigerne og Jon i mere end et døgn. Helt præcist 5 dage, så det bliver lidt underligt og ingen tvivl om, at jeg kommer til at savne dem helt vildt. Jeg skal en tur til Malaga med jobbet, en bonustur for medarbejderne. Så det må siges at være et godt tidspunkt at starte op på. Forhåbenligt står den på godt vejr og så ved jeg vi skal rundt på nogle forskellige ture. Mon ikke også der bliver tid til at solbade lidt og nyde en god middag med et par drinks om aftenen. En super god måde for mig at lære mine nye kollegaer bedre at kende og ikke mindst få en lille miniferie. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde det også er en smule grænseoverskridende, når man står som helt ny, så en del af mig har da også lidt kriller i maven:)

De næste to dage tjekker jeg ind på hotel med resten af marketing teamet fra jobbet. To dage hvor vi skal brainstorme og udarbejde nye markedsføringsplaner for 2018 for de forskellige brands, så det glæder jeg mig til at være en del af. Så nu skal der pakkes taske, smørres madpakker og laves kartoffelsalat, for mens jeg er væk, skal Jon med pigerne til sommerfest i vuggestuen, hvor der skal medbringes en ret og den del står jeg for:)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Ferieklar - Blondetoner
  juni 6, 2017 at 8:41 pm

  […] et par gange før og absolut også et af favorit stederne. Som jeg vidst fik nævnt i indlægget her, så er det med jobbet. Vi skal ud på forskellige ture, spise lækker mad og nyde et par gode […]

 • Reply
  Maria Vestergaard
  juni 7, 2017 at 5:46 pm

  Tak for to skønne dage søde Camilla!

  • Reply
   Camilla
   juni 16, 2017 at 7:40 pm

   Selv tak søde Maria

  Skriv kommentar