"Feriestemning, get-away, og lidt om at give slip" - Blondetoner
Hverdagsglimt

“Feriestemning, get-away, og lidt om at give slip”

image

som så mange andre, så skal vi selvfølgelig også holde sommerferie. Nu ved jeg godt, at jeg er på barsel og nogen sikkert vil mene, at det betyder ferie non-stop, men for mig er barsel ikke lig med ferie, så jeg har set frem til ferietid med familien.. Fra i dag af og de næste 3 uger har Vigga officielt ferie fra vuggestuen.. Hun havde godt nok også fri i sidste uge, men det var mere spontant, det skal der også være plads til..

Den første uge holder jeg alene med pigerne og så er hele den lille firkløver samlet de sidste 14 dage, hvor farmand også har fri. Jeg mindes altid sommerferie som et af højdepunkterne i årets løb.. Specielt når det danske sommervejr viser sig fra sin gode side og det må man sige det gør i dag og de næste par dage ser også ganske gode ud.. DMI har tilmed varslet om hedebølge.. Godt nok har vi alle gået og sukket efter sol og sommer, i hvert fald os der ikke har været, eller skal rejse syd på, men ligefrem hedebølge, det er lige hot nok efter min mening.. Jeg er en af de danskere der altid skal brokke mig iver vejret.. Der er altid er eller andet i vejen, så er det for koldt, så det for varmt, så det for blæsende:p men i dag må jeg være ærlig at sige, det har været skønt – super lækkert sommervejr..

Det bliver vores første sommer som en lille familie på fire. Af flere grunde har vi valgt ikke at rende udenlands i år. Først og fremmest så er begge børn så små, at det vist bliver mere planlægning end fornøjelse med sån en tur og for det andet, så står sommerhuset færdigt og klar til brug.

De næste 3 uger skal stå i hyggens tegn og vi skal ud og opleve lidt i lokalområdet.. Ellers står den på vandpjaskeri i lange baner i haven, for både store og små, det bliver man vist aldrig for gammel til.. Vi skal smovse is i stor stil og så må stranden ikke glemmes.. Et stenkast fra hvor vi bor – tilmed super børnevenlig, så det skal klart udnyttes. Vi har snakker om at købe en lille trækvogn vi kan bruge frem og tilbage, men det bliver vist først næste år, så Molly er det større og også kan sidde i den..

Ferien er selvfølgelig primært for de små, men som jeg har talt om i tidligere indlæg, så har manden og jeg booket en enkelt overnatning på Vejle Fjord hotel. Noget som nu kan lade sig gøre, da Molly har accepteret at tage en flaske.

Jeg glæder mig til lidt voksentid, med hygge, god mad, rødvin, spa og en drink eller to.. Noget vi endnu ikke har fået gjort, siden børnene kom til.. Nok meget sundt for alle parter. Men jeg kan godt mærke, at jeg stresser lidt over det faktum, at pigerne skal passes ude, da det kun er sket en gang med Vigga sidste sommer og så da vi blev forældre til Molly og Molly har slet ikke været passet. Igen, så er det nok meget sundt for alle parter. Jeg trøste mig med, at de har hinanden og jeg ved jo godt at de er i trykke hænder, men det er nok sån en mor ting. Det handler vel i bund og grund om at kunne give slip og være tryg ved situationen.

god weekend

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar