Ferien er planlagt, bestilt og vi dem der er smuttet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Ferien er planlagt, bestilt og vi dem der er smuttet…

Så er der endelig truffet en beslutning og sent i går aftes fik vi bestilt ferie.. Wuhu.. Og så er det allerede med afgang i aften.. Jeg elsker at være spontan og afprøve noget nyt og det må det siges at være denne gang. Som jeg skrev lidt om forleden i indlægget her, så har der været mange ting oppe at vende og vi har været meget i tvivl og har ikke kunne beslutte os. Dagene gik og ferien startede i fredags og med den ubeslutsomhed, så måtte vi nok også sande at vi skulle finde på noget andet end den klassiske charterrejse. Der skal ske noget mere, ikke fordi vi ikke er til den slags, for det er vi og vi var jo også afsted i start juni.
Nu skulle der ske noget nyt og da ingen af os har prøvet kør-selv-ferie, så er det nu hvad vi kaster os ud i. Jeg glæder mig helt vildt og hele morgenen har vi faret rundt og pakket, fundet pas og ja det er jo ikke helt nemt, når det meste ligger pakket ned i kasser. Ikke desto mindre køre vi mod Frankrig senere i aften.. Wuhu spontaniteten længe leve. Det bliver en oplevelse og jeg glæder mig. Vi har booket et mobilhome, som det hedder, på en campingplads lidt uden for Paris. 
Som sagt er det en helt ny måde for os at rejse på og det bliver (forhåbenligt) hyggeligt og rigtig ferieagtigt med kør-selv campingplads. Hvis i har et par gode råd inden vi suser afsted, så del endelig.. Ellers så pakker jeg massere af snacks, en opladet IPad og så håber vi på st pigerne sover der meste af natten hvor vi tænker at køre. Vi tager et enkelt stop i Belgien og så suser vi videre til Frankrig.. 
Så er der vist kun tilbage og sige vi er dem der er smuttet.. Skal bare lige pakke det sidste og pakket den tagboks vi er så heldige at have lånt.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

5 Kommentarer

 • Reply
  Ann-Sofie
  august 16, 2016 at 9:04 pm

  Ej hvor er det fedt- rigtig god tur

  • Reply
   Camilla
   august 18, 2016 at 7:34 pm

   Ja det er fedt at prøve noget andet og give både pigerne og os selv en oplevelse:)

 • Reply
  Helle
  august 16, 2016 at 9:15 pm

  Lydbøger er virkelig et hit!!! Vores børn så ikke IPad på turen til Italien – jeg var bange for at de blev køresyge…men de klarede hele turen fint uden, fordi vi havde lydbøger med (bare CD’er)

  • Reply
   Camilla
   august 18, 2016 at 7:35 pm

   Måske mine stadig er for små til den slags, tænker de lige skal forbi de 3 år.. Men så kan jeg sagtens forestille mig det hitter.. Tak for tippet .. God aften

 • Reply
  Ferie, fransk landidyl & førstegangscampister - Blondetoner
  august 19, 2016 at 7:23 pm

  […] vi bilen og så spontane som vi er, så gik turen sydpå, mod det franske, som i kunne læse her. Noget hverken Jon eller jeg har prøvet før, altså det der kør-selv-ferie og derfor har vi […]

 • Skriv kommentar