Ferieklar "Så er det i morgen" - Blondetoner
"I skønhedens navn" Hverdagsglimt

Ferieklar “Så er det i morgen”

Indeholder reklame.

Adiós som man siger på spansk. Hvad er mere passende, når nu jeg vender næsen mod det spanske i morgen aften, helt præcis Malaga. En destination jeg har besøgt et par gange før og absolut også et af favorit stederne. Som jeg vidst fik nævnt i indlægget her, så er det med jobbet. Vi skal ud på forskellige ture, spise lækker mad og nyde et par gode dage. Jeg har netop tjekket vejrudsigten og det ser lovende ud, omkring 30 grader og sol. Udfordringen ligger i at pakke til fem dage i håndbagage. Der skal tænkes praktisk og pænt på en og samme gang. Der skal vælges med omhu, selvom det bliver svært, når det er til fem dage. Derudover er der visse regler i forhold til væsker, når de skal medbringes i håndbagage, så det skal jeg lige have styr på. Jeg vil nødig være nødsaget til at afleverer en masse lækre produkter i lufthavnen, fordi de ikke må medbringes.

uundværligt på ferien er selvfølgellig, solcreme, der har jeg netop modtaget de lækreste produkter fra Filorga, der netop har  lanceret en lille eksklusiv solbeskyttelsesserie bestående af 3 produkter, der giver komplet beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler med anti-aging pleje. Jeg tænker de bliver lidt af et hit, for ud over at give optimal beskyttelse og pleje af huden, så efterlader de også huden med en mat og ikke fedtet og skinnende, som de fleste cremer gør.

UV Bronze Face SPF 50 – 40 ml – (295 kr. vejl). 

En solcreme til ansigtet, der tilfører huden massere af fugt. Den minimerer og forhindrer forekomsten af pigmentering, og virker anti-age ved at beskytte huden mod solens negative indvirkninger. UV-Bronze Face har en unik ‘non oily’ tekstur, som efterlader en mat finish.

UV Bronze Body SPF 50. 150 ml – (295 kr. vejl). 

En solcreme til kroppen, der er beriget med kokosolie. Med spray og en let, ikke-fedtende konsistens, der nemt fordeles og absorberes af huden. Beskyttelse og anti-aging pleje til kroppen i ét produkt.

UV Bronze Brume-Mist SPF 50 – 50 ml – (295 kr. vejl). 

Filorga UV-bronze Brume-Mist, er en genfugtende mist med indkapslet gletchervand. Et komplet anti-age-skjold, som beskytter, genfugter og tilfører glans til en smuk hud. Den er perfekt at have med i tasken eller på ferien.

Udover solcreme skal jeg selvfølgelig have solbriller, sommertøj, et par kjoler, badetøj, badehåndklæde, lidt makeup til aftenbrug, sandaler, klip klapper, et par stilletter, et par sneakers og diverse andre personlige plejeting med, hvis ellers der er plads i håndbagagen. Jeg tænker at vælge tøj i tynd kvalitet, for så kan jeg have mest med. Desuden modtog jeg også disse små travelsize shampoo og balsam fra OGX, fra deres populære hårplejeserie Renewing+ Argan Oil of Morocco. Perfekt til at have med på rejsen, så det kunne ikke være bedre timing. De kan fåes for 30 kr stk i Matas, så det er lige til at overkomme:)

Jeg glæder mig til at komme afsted og jeg håber på nogle gode dage med søde kollegaer. En oplagt mulighed for at lære dem alle lidt bedre at kende, når nu jeg stadig er hende den nye. Jeg er også lidt spændt på det hele, for det er lang tid jeg skal være væk fra   pigerne. Har aldrig været væk fra dem i mere end et døgn, så det bliver lidt af en udfordring, men jeg ved de er i trygge hænder, så det giver ro i maven.

So long….

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar