Familietur, venindetid og et lille uheld - Blondetoner
Hverdagsglimt

Familietur, venindetid og et lille uheld


I skrivende stund sidder jeg i en bil på vej til Fyn med pigerne og Jon. Vi skal besøge farmor og derfor er humøret også højt. Det gør bestemt ikke noget solen skinner, så glemmer man lidt det er hundekoldt. Da de bor på den anden side af broen, er besøgene ikke lige så mange, som hvis de havde boet i samme by. Til gengæld er det altid super hyggeligt når vi besøger dem og noget pigerne glæder sig til hver gang. Jeg ville dog ønske de boede lidt tættere på, men man kan ikke få det hele. Så jeg er bare glad for vi har dem😊 vi får også en helt familietur ud af det, så det gør bestemt ikke noget.

I går stod den på Girls Night out med en god veninde. Først stod den på lækker mad på Wokshop, så Fifty Shades Darker i biffen. En film man bør se som kvinde, hvis du spørger mig. Jeg er vild med hele universet og spændingen undervejs. Den vinder nok ikke en Oscar, men jeg var underholdt fra start til slut, tiltrods for de dårlige anmeldelser. Vi fik vores ration af husmorsporno, for vi kan jo ikke komme uden om, at filmen er i den frække ende af skalaen. Jeg glæder mig allerede til 3’eren. Efterfølgende tog vi et par øl og drinks, for ligesom at afslutte aftenen med manér. Jeg elsker aftner som disse i godt selskab, hvor der ikke mangler noget. Inden børn gik jeg en del i biffen, men det ændrede sig lidt, da pigerne kom til verden, da tiden ikke var til det med to små.

Forresten så har jeg slet ikke fået fortalt jer om mit lille styrt ned af kældertrappen i sidste uge. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, jeg slap med skrækken en masse blå mærker og et enkelt brandsår på albuen. Jeg siger konstant til pigerne de skal passe på den trappe og så tager jeg selv turen. Jeg skulle bare lige ned med en ting kasse med bøger og så glider jeg på det øverste trin. Da jeg har den her kasse med bøger i hænderne, kan jeg ikke tage fra men har bare ekstra vægt over mig i det jeg falder. Jeg har stadig store blå mærker rundt omkring, men ømheden er ved at fortage sig. Heldigvis brækkede jeg ikke noget og jeg skal love få jeg er blevet endnu mere påpasselig. Lille note til mig selv. Lad være med at have tykke uldsokker på ned af trappen, det var netop dem der gjorde at jeg gled.

Det var lige en blandet landhandel denne tidlige lørdag formiddag. Ellers er jeg mentalt ved, at forberede mig på at starte job lige om lidt. Det kan i læse meget mere om i dette indlæg.. og så kan i altså stadig nå at spare 20% hos Ellos til og med i morgen. Tjek indlægget her

Dejlig lørdag til jer😊

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Legeaftaler, tilvænning og søndagsrabatkoder - Blondetoner
    februar 12, 2017 at 9:10 pm

    […] mandag og en ny uge venter forude. I går brugte vi dagen på Fyn, som i kan læse om i indlægget her. Vi havde en dejlig dag og kom hjem med to meget trætte piger, der i den grad var blevet […]

  • Skriv kommentar