Få styr på økonomien - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

Få styr på økonomien

Sponsoreret

Hvis ikke du har styr på økonomien, så gør dig selv den tjeneste og få det. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid har haft det store økonomiske overblik, men med årene er det blevet bedre og det føles godt at have styr på det. Selvom det stadig er Jon der trækker det tunge læs på den konto. Der skete en markant ændring, da vi købte hus og derved kommer der også langt flere regninger. Vi fik lavet et budget ud fra vores nuværende situation og fremtidige situation når jeg er i job. Det giver et overblik og mulighed for at holde styr på økonomien. Men for at gøre det hele endnu mere enkelt og let for dig selv, så har NETS udarbejdet en smart app “betalingsservice” der gør det nemmere end nogensinde før, at tilmelde sine regninger til betalingsservice. På den måde sikre man, at regningerne bliver betalt til tiden og det sker helt automatisk, så snart den første regning er tilmeldt. Det gør også, at man slipper for at skulle ind og betale dem manuelt hver gang en ny regning dukker op. Så med alle de faste regninger der kommer ind af døren, så er betalingsservice nærmest uundværligt. Appen gør det også nemt og overskueligt at holde øje med fremtidige betalinger og hvad der allerede er betalt. Man kan tilmed lavet sit eget budget, hvis ikke man allerede ar det.

Der kan hurtigt komme rod i kuverterne her hjemme – løse breve i et hjem med børn, er et kæmpe no-go, børnene gemmerne dem eller bruger det som tegnepapir.

Hvem er ikke kæmpe fan af at gøre tingene lettere for sig selv og familien. I forvejen er der nok at se til, så hvis man tildels kan strege den del med, at skulle betale faste regninger på netbank, fordi de køre automatisk med betalingsservice, hvorfor så ikke gøre det. Jeg ser i hvert fald ingen grund til at lade være. Appen er super brugervenlig og guider dig step by step. Det hele giver lidt sig selv, når først man har logget på. Måske nogle af jer allerede benytter jer af betalingsservice eller appen og til dem der ikke gør, så kom i gang, det er super smart

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar