Få nemt den sunde, smukke solkyssede kulør - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Få nemt den sunde, smukke solkyssede kulør

sun_solkysset_kulør

Reklame Nu kan det godt være vi skriver juni og derved har taget hul på sommerens første sommermåned, men det er ikke ensbetydende med, at vi alle render rundt med en lækker solkysset kulør. Det er der råd for og tilmed på en sund måde. Det lyder jo ikke helt skidt i min optik og jeg må indrømme jeg selv er blevet ret så afhængig af denne metode, blot på den naturlige måde og hvis man skal til større begivenheder eller bare vil have lidt ekstra tan for en aften, så er det vejen frem..

Jeg har undersøgt markedet lidt for de forskellige selvbruner-produkter og det er jo en stor jungle, for ikke at sige nærmest umuligt. Der findes så mange på markedet at det ikke er til at finde hoved eller hale i. Så er det muligt at få den der fine sommerkulør og så er det tilmed helt ufarligt, faktisk er mange af produkterne på markedet ligefrem fugtgivende og efterlade huden dejlig blød og lækker.

Jeg må indrømme, at jeg altid har været en smule skeptisk omkring selvbrunere og har faktisk ikke brugt det siden mine teenage-år, men jeg kan nu, efter at undersøgt markedet lidt konstatere, at der er sket en positiv udvikling siden mine teenage år og heldigvis for det da.

Jeg har prøvet lidt forskelligt, men “Vita Liberata” det er det jeg helt klart vil anbefale, det er både en selvbruner til ansigt og til krop. De giver en let solbrun kulør på den sunde måde og vigtigst af alt, så ligner man ikke en “poletneger” efter brug. Vita Liberata står bag en masse produkter i den kategori og der findes ligeledes en selvbruner mousse og den lækreste mineral bronzing powder med selvbruner effekt, der vandt en award ved årets Beauty Award 2016. Så nu er der ikke længere nogle undskyldninger, for ikke at få den fine solkyssede sommerkulør.

Fælles for produkterne er, at de går ind og gennemfugter huden, og selvbruner cremen skal derfor helst påføres inden anden form for creme og gerne efter peeling, for at få det pæneste resultat. Ansigtscremen er en ikke-farvet creme, men kommer til syne i løbet af 4-6 timer, hvor imod den til kroppen giver kulør med det samme, men vil blive kraftigere efter 4-6 timer. Så et lille fif,  start stille og roligt ud for at få et naturligt look. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at man bruger Vita Liberata’s påføringshandske. Farven holder ca 4-6 dage og aftager gradvist.

Bonus info til de interesserede: Produkterne tørre hurtigt og er uden duft, alkohol og parfume. De er 80% økologisk og rig på naturlige ekstrakter og bygger på et unikt fugtighedssystem (pentavitin) der binder fugten til huden og det gør at farven holder længere og aftager langsommere.  Ansigtscreme indeholder desuden A, C og E vitamin der er med til at pleje huden i dagligdagen.

I finder alle produkterne HER

 Følg gerne med på FACEBOOKBLOGLOVIN og INSTAGRAM så bliver jeg så glad og ja nu er jeg også med på snapchat under navnet “blondetoner”


Læs også indlægget om en ny lækker vegansk hårplejeserie, HER – perfekt til enhver hårtype

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Problemhud, hverdagsrutiner og et lille skønhedstip - Blondetoner
  juli 18, 2016 at 1:23 pm

  […] hvis i også drømmer om solkysset sommerkulør på den sunde måde uden hjælp fra solens stråler HER eller måske i vil vide, hvorfor det netop er godt at komme balsam i hovedbunden så læs med […]

 • Reply
  Få det naturlige smukke look med Sensai - Blondetoner
  februar 6, 2018 at 9:18 pm

  […] Læs også: Sådan får du nemt sund, smuk og solkysset kulør […]

 • Skriv kommentar