Få de smukke lange vipper.. "-15% på alle behandlinger" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Få de smukke lange vipper.. “-15% på alle behandlinger”

vipper

Jeg er gået hen og blevet ret så vild med de lange dådyr vipper, de gør bare noget for ens ansigt. Når man som jeg, altid har haft små korte vipper, så er eyelash extensions virkelig noget der gør en forskel.

Det kan næsten ikke være nemmere. Vipperne kan børstes med en lille vippebørste og bum, så er man ready to go.. Fantastisk, når tid ikke er det man har mest af.. Jeg er en af dem, der er født med korte vipper fra naturens side. Mine vipper skal “bygges op” med mange lag mascare, hvis jeg skal ende med lange fyldige vipper og oftest bliver det aldrig det resultat, jeg virkelig håber på..

Jeg har været en smut forbi klinikken Art of wellnes, der udover eyelash extensions, også  tilbyder en lang række skønhedsbehandlinger. Et nyt sæt kostter 995,- og eftefølgene kan man få fyldt dem op. Man vælge selv hvor ofte og om man ønsker en lille, mellem eller stor opfyldning.. det anbefales, at man får dem fyldt op ca en gang om måneden. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilket look man ønsker.

Personligt er jeg mest til det naturlige look og har derfor ikke valgt, at få alt for lange vipper på. Det kan sagtens lade sig gøre, at opnå det naturlige look med smukke lange vipper, så thumps up for det, jeg er overbevist.

Hvis nogle af jer skulle have lyst til at lægge vejen forbi Art of Wellness, der er belliggende hjertet af Lyngby, så har i nu muligheden for at få 15% i rabat på ALLE behandlinger. Det er da værd at tage med. Der er så mange behandlinger at vælge mellem, manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger, slankebehandlinger, ja i kan selv se hele udvalget af behandlinger på Artofwellness.dk

I får 15%  ved at skrive ‘blondetoner15’ i kommentarfeltet, når i bestiller, eller oplyse det ved telefonisk bestilling.

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke, at få de der lange dådyr vipper, eller fine sommerfusser med en lækker pedicure. Husk at bestille i god tid, da der er rift om tiderne.

I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt stemningsbilleder af mine fine vipper.

vipper3

vipper2– God aften –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar