Få babybløde fusser på kun 1 time.. - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Få babybløde fusser på kun 1 time..

foedder

Nu er det muligt, at få lækre bløde fusser uden at betale en formue. Og det kan tilmed lade sig gøre i eget hjem, præcis når det passer dig og når du føler tiden er til det. Man skal afsætte en god times tid og jeg taler altså om  “babyfoot – easy pack”. Det endelige resultatet er intet mindre en fantastisk. Så er sommer fødderne klar til at komme i sandaler, lige så snart vejret vil det.

I pakken findes to “sokker” – lige til at putte på fødderne, mens man har en rolig stund der hjemme. Vask gerne lige fødderne inden sokkerne tages på. Det kan være en fordel, at tage et par gamle sokker ud over baby foot sokkerne. På den måde sikre man, at gelen er i konstant kontakt med huden under hele behandlingen og opnår det bedste resultat.

Babyfoot sokkerne indeholer hele 17 naturlige ekstrakter, der alle er med til at løsne den døde hud, samtidig med at de plejer og fugter. Frugtsyre er nøgleordet i denne sammenhæng og det er netop denne, der effektivt går ind og løsner det døde hudlag, så vi igen får bløde fusser.

Når sokkerne så har siddet på en time, fjernes de nemt og fødderne vaskes forsigtigt. Ved første øjekast er der ikke nogen forskel fra før og efter behandlingen, men efter en uges tid, så begynder fødderne at skalle. Det kan godt virke lidt voldsomt, men det er meningen. Det er et tegn på at den hårde hud er ved at skalle af. Fortvivl ej, der er bløde fusser på vej. efter 14 dage vil du have super bløde og velplejede fødder. Det kan være en god ide at pleje med en god fodcreme efterfølgende, så holder resultatet længere har jeg ladet mig fortælle.

Det er den perfekte måde at få plejet sine fusser på uden, at skulle betale i dyre domme – Pakken koster den nette sum af 179 og kan blandt andet købes i Illum og i forskellige helsekostbutikker.

baby-foot-easy-pack_front

*OBS* Babyfoot – Easy pack anbefales ikke til gravide, diabetikere og børn.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar