Exuviance "vejen til smuk hud" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Exuviance “vejen til smuk hud”

Hånden på hjertet, så har jeg aldrig været super god til at få renset min hud og plejet den optimalt. Jeg har altid brugt en ansigtcreme, men det var vist også det. Jeg har aldrig haft en problem hud, tværtimod, så har jeg altid haft den fineste hud, uden en urenhed. Det blev der lavet om på efter mine to gravidteter. Hormonerne fik frit spil og det gjorder min hud også. Så fra aldrig at have haft en bums, fik jeg pludselig en helt masse og min hud blev markant anderledes. Desværre forsvandt det ikke efter mine gravidteter, så den dag i dag, døjer jeg stadig med uren hud, dog ikke i samme grad som under mine graviditeter. Nu kommer og går det lidt i perioder.

Derfor besluttede jeg mig også for at gøre lidt ekstra for min hud og give den, den rette pleje og hjælp på vejen. I starten af året var jeg så heldig at være inviteret ind forbi Exuviance klinikken i indre by, tæt på Nørreport, hvor jeg fik en hudanalyse og en super lækker ansigtsbehandling, netop tilpasset min hudtype og de problemer jeg oplever. Det var en virkelig god oplevelse og André der behandlede mig havde i den grad styr på sin faglige viden inden for hudpleje, så jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut. Jeg gik derfra, en del klogere og med en hud der var gennemfugtet og velplejet med Exuviance produkter.

Dertil kommer hjemmearbejdet, for huden passer ikke sig selv og det at få en ansigtbehandling i ny og næ er ikke nok. Så de sidste par måneder, har jeg afprøvet de lækre hudplejeprodukter for Exuviance, som jeg fik nøje sammensæt efter mit besøg i klinikken..

Hudpleje behøver altså ikke tage mere end et par minutter morgen og aften, men det gør en kæmpe forskel, hvis man lige bruger de 2 minutter morgen og aften, som det kræver. Jeg renser huden morgen og aften med Gentle cleansing creme, en meget mild rensecreme, der kan bruges af alle hudtyper. Dernæst bruger jeg Soothing Toning Lotion, en ansigtsvand, som restituerer og neutraliserer huden. Inden dagcreme bruger jeg deres uundværlige serum Vespera Bionic, en intensiv fugtgivende serum, som virkelig giver fornyet glød og udstråling til huden – en antioxidant og anti-aging serum, der blødgøre linjer og rynker, og beskytter huden. Vespera indeholdender AHA, PHA, laktobionisk syre, provitamin A, C og E, ekstrakt fra havplanter og grapefrugt.

Afslutningvis anvender jeg  Exuviance Hydrating Eye Complex, en ekstra fugtgivende øjencreme, der virker beroligende på den sarte fine hud omkring øjnene. Den er med sin formel med til at bekæmper fine linjer og tegn på ældning. Skabt på ultra-light kompleks som udglatter og lysner området omkring øjnene, så huden synes ekstra klar og lys. Virkelig effektiv til mine trætte “mor-øjne” der i den grad kan have brug for en lille SOS engang imellem. Dernæst påfører jeg Sheer Refining Fluid SPF 35, som er en dagcreme, hvis fornemste opgave er at fugte huden, som har været et af mine store problemer. Samtidig forbedrer den hudens struktur og klarhed og forbygger fine linjer og rynker. For mig er det også ret vigtigt det er en creme der absorberes hurtigt, for tid er ikke det man har mest af som mor. Så de fleste morgener skal det gå stærkt med hudplejerutiner og makeup.

Om aftenen er det samme rutine, dagcremen er dog udskiftet med Exuviance Evening Restorative Complex, En natcreme særligt god til folk med normal/kombineret hud. Skabt på den patenterede formel med anti-aging ingredienser og Vitamin A, C og E. Den plejer huden mens man sover og bekæmper effektivt synlige tegn på aldring og forbedre hudens tekstur og teint.  Når jeg føler huden skal have et ekstra fugtboost, så udskifter jeg min natcreme med Deep Hydration Treatment – en dybdegående og fugtgivende ansigtsmaske som styrker hudens barriere og genskaber hudens smidighed og spændstighed. Den er jeg særligt glad for, da min hud, mere eller mindre altid kan have brug for et fugtboost.

Produkterne og behandlingerne fra Exuviance er udviklet for at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimulere cellefornyelsen, genfugte i dybden samt opbygge og styrke huden, på en nænsom måde. Jeg har været rigtig glad for at afprøve de forskellige produkter og kan mærke det gør en forskel, når jeg plejer min hud med de rette produkter. Der er ingen tvivl om at min hud er blevet markant bedre de sidste par måneder, så jeg er ret godt tilfreds. Ikke sagt der ikke stadig er plads til forbedring, men det skyldes vist nok mest af alt andre faktorer, som mad og usunde vaner.

Jeg håber i fik lidt inspiration til den daglige hudpleje, hvis nogle af jer kunne være interesserede i at afprøve produkterne selv, så kan i læse meget mere om dem på Exuviance egen hjemmeside her. Hvis i vil forkæle jer selv lidt ekstra, så book tid i deres klinik, det er virkelig en fornøjelse og med personer der ved hvad de taler, når det kommer til hudpleje. I kan ringe eller booke en tid på deres hjemmeside herher

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar