Et svigtende system, en presset uge og et tilbagevende problem. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Et svigtende system, en presset uge og et tilbagevende problem.

IMG_3619.JPG

Det her indlæg skulle egentlig have været ude i går nat, da det var der jeg skrev det, eller i hvert fald dele af det. Men jeg har haft lidt tekniske problemer, så det måtte vente, men derfor vil jeg alligevel dele min noget frustrerende oplevelse fra lørdag aften.

Trods alt er jeg i bedring, så den eneste bekymring der ligger på mine skuldre lige nu, er den eksamen som venter forude. For i morgen tidlig kl. 10 der får jeg offentliggjort mit “eksamens ord” og så har jeg 24 timer til at finde en virksomhed/ brand  og udarbejde en synopsis hvor ordet har betydning. Efterfølgende er der 72 timer til at eksekvere et produkt eller en løsning og den præsentation jeg vil fremlægge til min mundstlige eksamen i slutningen af denne måde. Så allerede nu, må jeg indrømme jeg er lidt stresset ved tanken, for det bliver en presset periode og der skal helst ikke komme for mange udfordringer. Jeg synes det er rigeligt at jeg fortsat er på penicillin i morgen.

Apropos penicillin og for lige at vende tilbage til lørdagens kaos, for det kan man vist roligt kalde det og herved kommer det lille skriv som jeg skrev lørdag nat i stor frustration.

Et sandt helvede og et tilbagevenden problem

I skrivende stund har jeg plantet mig på toilettet der hjemme og klokken har lige passerer 01.30. Man skulle fristes til at tro det var fordi jeg havde været ude og lufte de stive stænger, gid det var såvel, men nej jeg har bare IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN erhvervet mig en gang blærebetændelse. Noget djævlen har skabt og det er ikke mere end halvanden måned siden jeg sidst havde det. Shit det er træls og shit det gør hamrende ondt. Hver gang bliver jeg lige overrasket over hvor smertefuldt det egentlig er. Og mig som troede jeg skulle tidligt i seng og nyde resten af pinsen, inden det for alvor går løs med eksamen fra tirsdag morgen, men nej sådan skulle det ikke være.

Jeg er netop hjemvendt fra byen, men ikke fordi jeg har været ude og føjde, men fordi jeg langt om længe fik indtelefoneret nogle piller mod blærebetændelse. Endnu engang en større omgang, da de har fået ny procedure, så nu må de ikke længere “bare” udskrive piller mod blærebetændelse, man skal nu tilses af en læge, men det kan først foregå i dagtimerne, indtil da må du bare lide – bad luck. Seriously, det er tydelig nogle mennesker der ikke ved, hvor smertefuldt akutopstået blærebetændelse er,  da de har vedtaget det på den måde. Det er selvfølig fint de gerne vil tjekke op inden de bare spøtter piller ud, men så må de også kunne tilse patienter på alle tider af døgnet, hvis det er så smertefuldt, som det altså for nogen kan være.

Det er jo ikke for sjov jeg i perioder får det flere gange om måneden, men det skal jeg så straffes for hvis det ramler med em helligdag eller uden for lægens åbningstid om aftenen ellers natten. Det gør mig så træt og jeg indrømmer gerne, at jeg i arrigskab, da jeg snakkede med sygeplejskeren fra 18313, efter at have ventet i 20 min telefonkø, begyndte at tude, for der sad jeg foran Stenoapoteket på Vesterbro og ventede på at komme igennem, så jeg kunne komme i behandling hurtigst muligt. Når men så må man ty til andre metoder og please sig lykkelig for, at man på anden hvis har kontakter inden for lægeverdenen, og derigennem kunne komme i kontakt med en læge, der så kunne indtelefonere pillerne med det samme.

Jeg hader at være ramt af det så ofte. Desværre kan jeg hverken gøre fra eller til, jeg tager alle forholdsreglerne for ikke at få det, men rammes desværre, gang på gang. Nogle mener det kan have sammenhæng med mine mulige HPV bivirkninger, da der er rigtig mange andre kvinder der oplever præcis det samme, med kronisk blærebetændelse og underlivsbetændelse. Lige meget hvad det skyldes, så er det sindsyg frustrerende at få det og her på det seneste, der er det kommet som et lyn fra en skyfri himmel og helt uden varsel. Så inden for en time er det på fuld styrke, hvorimod det førhen kom snigende ligeså langsomt, så jeg ofte kunne nå at reagere langt før.

Nu må jeg bare have en snak med egen læge om at have piller liggende på serveren, netop i akutte tilfælde, så jeg ikke skal danse mere med et ret tungt system og opleve samme problem fremover..

Når men som jeg skrev øverst, så har jeg det bedre og pillerne virkede heldigvis ret hurtigt. Kryds fingre for mig og min eksamen den næste uges tid og hvis bloggen ligger lidt stille hen, så ved i hvorfor.


I kan stadig nå at shoppe 4 for 3’s pris til og med midnat læs mere nederst i indlægget her


ellers kan i læse gårdsdagens indlæg her

Skærmbillede 2016-05-16 kl. 21.07.25

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  maj 17, 2016 at 7:22 pm

  Hvis du så ofte har akut opstået blærebetændelse så burde dublo for længst have lavet en aftale! Mere akut er blærebetændelse altså ikke- og ja jeg har prøvet det mange gange og ja det gør herre ondt!!! Som en del af “systemet” klapper jeg i hænderne over at man skal se en læge inden der udskrives medicin- det kunne jo være noget andet end blærebetændelse:-) pøj pøj og på med ja-hatten!!!!

  • Reply
   Camilla
   maj 17, 2016 at 8:17 pm

   Hej Anne, som jeg også skriver er jeg også generelt rigtig tilfreds med at man rent faktisk skal tilses af en læge. Men i dette tilfælde er det så ikke muligt, men blot gå hjem og æd smerten. Når jeg har det er det så smertefuldt at jeg nærmest ikke kan være nogle steder, så jeg vil mene det er så slemt at jeg helst vilundæade st vente til dagen efter med at komme i behandling:) men tak

 • Reply
  Anne
  maj 17, 2016 at 8:35 pm

  Syntes bare det var at gå over stregen med “et svigtende system” man har jo også selv et ansvar! Men rigtig god bedring:-)

  • Reply
   Camilla
   maj 17, 2016 at 9:13 pm

   Jeg synes nu det passer ret godt på den situation jeg var i. Men det er jo hvordan man tolker det og selvfølgelig er det overordnet et godt sundhedssystem, men der er visse situationer der kan optimeres, som vil gøre der lettere for alle parter.. Men det er en anden snak tak for input og god aften

 • Reply
  AM
  maj 17, 2016 at 9:10 pm

  Hej Anne – jeg har lidt af tilbagevendende blærebetændelse -ofte med få dages mellemrum – igennem ca 16 år. For ca 1/2 år siden anbefalede min læge mig Haiprex – 2 gange dagligt – det virker fåes på apoteket i håndkøb. Det er en stor befrielse for mig og råder alle der lider af den smertefulde sygdom at prøve pillerne Mvh AM

  • Reply
   Camilla
   maj 17, 2016 at 9:16 pm

   Hej Am,

   Det lyder jo mere end fantastisk pg i den grad som noget jeg også må prøve. For jeg er ved st gå ud af mit gode skind og når man så står i en situation hvor man ikke kan få medicin hvis man rammer et uheldigt tidspunkt, så er det altså endnu mere hårdt.. Tusind tak for godt råd og afsted med mig på apoteket. Har aldrig hørt om det, kan du uddybe hvad der er? Har kun selv prøvet tranebærpiller..

  Skriv kommentar