Et sidste farvel og TAK - Blondetoner
Hverdagsglimt

Et sidste farvel og TAK

image

De sidste par uger har budt på noget af en omvæltning i vores, ellers så rolige og trygge hverdag. Der har været et par stykker af de såkaldte “sidste dage”. Desværre har det ikke været de helt gode af slagsen.. Mere vemodigt og der er blevet fældet et par tåre fra min side af.. Jeg er sku så sensitiv anlagt, specielt når det omhandler mine børn – der skal ikke meget til, at jeg bliver hylet helt ud af den..

I dag var sidste dag for Vigga i vuggestuen og de holdt en lille fin afsked for hende, hvor både Jon og jeg var med og så havde de samlet fine billeder til hende i en mappe og der blev uddelt en masse krammere og kys. De vil alle blive savnet, men specielt August, som en af drengene hedder fra Viggas stue, vil blive savnet. Han får altid store krammer, kys og der bliver fjollet på højt plan. Det er simpelhen så sødt de er totalt pot og pande.. Jeg bliver helt varm om hjertet når jeg ser de to.. Samtlige af de billeder vi har fået med fra vuggestuen, der er August med på billedet.. Men som i kan se på billedet så er hun jo ikke selv klar over det er sidste dag og det er egentlig også meget godt.

Jeg fik en klump i halsen da vi skulle sige farvel i dag.. Jeg bliver aldrig god til så noget, men det bliver jo langt fra sidste gang det kommer til at ske.. Det var virkelig sørgmodigt at samle alle hendes ting og tømme garderoben, velvidende at vi ikke kommer tilbage.. Det har været en super god start på institutionslivet for Vigga…

Nu venter et nyt sted, nye rammer, nye pædagoger og nye legekammerater. Som de fleste har sagt til os, så er de sikker på Vigga vil klare det fint. Hun er en rigtig lille charmer, med massere af energi, gåpåmod og viser meget hurtigt tillid til folk, så længe de giver lidt den anden vej. Det er et godt udgangspunkt får at det nok skal gå godt. I kan godt høre jeg prøver at overbevise mig selv ik… Det er mig der har det aller sværest med det hele..

Jeg er spændt på det hele og nu håber jeg ikke der kommer flere forandringer det næste lange stykke tid.. Vi skal lige bruge de næste par uger på at tilpasse os det nye og få det hele til at gå op i en højere enhed.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar