Et lille alvorsord - Blondetoner
Hverdagsglimt

Et lille alvorsord

image

Dette indlæg har været undervejs lidt tid. Jeg har ikke rigtig vist om jeg ville trykke udgiv eller ej, men nu synes jeg alligevel det er på sin plads.

Jeg kan mærke det går mig på, når nogen ytre sig om andre eller har stærke meninger og holdninger til bestemte emner eller måder at gøre tingene på, især når det er på andres bekostning.

Hvis ikke man kan lide duften i bageriet, så er man jo frit stillet til at smutte.. Der er ingen der tvinger nogen til noget, heldigvis.

Efterhånden som der kommer flere og flere medier til, Twitter, youtube, Instagram, Facebook, blogs, Snapchat, m.fl, så er de alle med til at skabe en form for selviscenesættelse, på den ene eller anden måde. Nogle dyrker det mere and andre og jeg er sån set selv i høj grad en del af denne verden, da jeg er flittig bruger af de sociale medier, primært Instagram og så selvfølglig her på bloggen. Jeg deler billeder, historier, hverdagsglimt og ja alt hvad jeg har lyst til at dele og jeg nyder det og det håber jeg at jeg vil blive ved med. Som jeg har skrevet tidligere, så er det mit lille frirum, en form for dagbog, det sure med det søde og alt midt imellem.

Er man spasmageren, rabellen, den lalleglade, den der går op i mode og sundhed, den komicelle, den der fortæller om alt det under overfladen, eller blot medløberen.. Ja der findes uendelig mange titler, der hver især passer på forskellige mennesker, men man kan jo sagtens dække flere kategorier uden at det bliver utroværdigt – i hvert fald i min optik. Det jeg mener er blot, at jeg synes der hersker en lille snert af, at folk er meget hurtige til at sætte hinanden i bås uden at kende personen bag og det er ærgerligt.

Der skal være plads til rabellen og der skal være plads til at være en medløber, eller noget midt i mellem. Der er rigtig mange profiler og blogs jeg elsker at følge, som så mange andre. Der hvor filmen knækker for mig, det er når man konstant er ude med riven og ytre sine stærke holdninger og meninger, for i bund og grund måske selv at opnå lidt credit, jeg ved det ikke.. Det er sgu helt i orden man gerne vil ytre sig, men alt med måde. Det kan godt være det bare er mig der er en sur kælling, soo be it, men jeg synes der er en grænse.

I langt de fleste tilfælde, så synes jeg det kan virke som “grådighed”, den der konstante hungren efter at finde fejl og mangler på andres bekostning. Hvorfor? Det er en balancegang og man skal selvfølglig gøre præcis hvad man føler for, så længe man kan se sig selv i øjnene. Jeg har altid lært, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så lad være. Og det handler ikke om at tie, men blot om at overveje, hvilke signaler man sender og hvordan folk udefra tolker det man siger eller skriver.

I bund og grund vil jeg bare gerne slå et slag for forskelligheden, hverend man er til Royal Copenhagen, baby spam og hvide hjem der aldrig roder, eller til leverpostejsmadder og fjollede selfies. Det er lidt ligesom med politik, nogen går til venstre andre til højre, nogen placerer sig lige i midten, men det ene er ikke mere rigtigt end det andet.. Det er bare så pokkers ærgerligt, når politikerne bruger mere tid på at kaste med mudder og sætte andre i et dårligt lys, end rent faktisk at føre en ordenligt politik og fokuserer på sig selv.

Okay, det kan godt være det blev en lang og rodet affaire, med en del gentagelser. Det er ikke altid let at kortfatte sig. Jeg havde lige brug for at lette mit hjerte, da det er noget som længe har ulmet i mit hoved og det føles helt rart at få nedfældet et par ord og tanker på skrift – sån helt terapeutisk 🙂

Ud over det, så har det egentlig været en skøn lørdag og jeg ligger med benene oppe i sofaen og slapper max af efter en hyggelig dag med kælketur til formiddag og indendørs hygge her til eftermiddag og aften. Nu står den på svampet banankage, (opskriften finder i her) varm te og god film..

God karma herfra..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Birgitte Krebs
  januar 17, 2016 at 1:01 am

  Rigtig fin tekst.

 • Reply
  Christine Sletterhage
  januar 17, 2016 at 7:22 pm

  Hvor er det bare fint skrevet og overhovedet ikke forkert! Skønt med mennesker der tør sige ting andre blot tænker, som samtidig er i stand til at gøre det på en velovervejet og humoristisk måde – en inspirerende kvinde med hjertet på det rette sted☺️ God søndag til dig✌

 • Reply
  Christine Sletterhage
  januar 17, 2016 at 7:22 pm

  Hvor er det bare fint skrevet og overhovedet ikke forkert! Skønt med mennesker der tør sige ting andre blot tænker, som samtidig er i stand til at gøre det på en velovervejet og humoristisk måde – en inspirerende kvinde med hjertet på det rette sted☺️ God søndag til dig✌

  • Reply
   blonde toner
   januar 17, 2016 at 7:26 pm

   Kære Christine,

   Tusind tak for din søde besked, det varmer helr ind i hjertet.. TAK

   God søndag og tak fordi du læser med

 • Reply
  Sophie
  januar 17, 2016 at 7:39 pm

  Altså jeg er ikke helt sikker på jeg forstår indlægget. Hvem gør hvad? Og hvem kritiserer hvem ? Hvem skælder du ud på, eller giver en opsang til eller hvad man kan kalde det?

  • Reply
   blonde toner
   januar 19, 2016 at 8:12 pm

   Hej,

   Kam sagtes forstå din undren og som skrevet kan det virke en smule forvirrende, men i bund Of grund er det bare en opsang til dem der har sp pokkers travlt med andre og netop huske på at der skal være plads ril forskellighed..

   God aften

  Skriv kommentar