Et jern, mange funktioner "perfekt gaveidé" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Et jern, mange funktioner “perfekt gaveidé”

image

Der findes ikke noget bedre end, at anskaffer sig et produkt der har flere funktioner. Sån har jeg det i hvert fald og det giver sån en skøn følelse af at få mere for pengene. Ved første ordlyd, kan det lyde en smule til den “dirty” side, men det er slet ikke den boldgade vi bevæger os hen i. Jeg taler om det nye stylingjern fra GHD “Platinum Professional Styler Black” Tjek det ud HER

Jeg har et gammelt GHD jern, som jeg fik i mine teenage år.. Og det har bare holdt så godt, men jeg har længe tænkt på, at det måske var på tide at skifte det ud, med et af de nye lækre jern. Egentlig ikke fordi det er dårligt, for det kan sagtens bruges, men som med mange andre ting, så vil man på et tidspunkt gerne opgradere en smule og det punkt er jeg nået til.

image

image

image

Det blev dette mega lækre GHD stylingjern “Platinum Professional Styler Black” – det fåes simplehen ikke bedre og indeholde alt den nyeste teknologi inden for sin verden og er det bedste jern hidtil fra GHD. Når man som jeg, er gammel frisør, så kribler det lidt i fingrene når man får sån et i hånden. Jeg behøver ikke andre stylingjern end dette, da det, som de fleste af jer nok allerede ved, kan bruges til både at få det helt glatte look, det smukke fald i håret eller lækre krøller. Jeg vil gå så langt som at kalde det et “alt-i-et-jern”, for det er præcis hvad det er.

GHD er førende inden for stylingjern og med dette nye stylingjern har de formået at forene design og funktion på en meget minimalistisk og lækker måde. Hvis jeg sammenligner med mit det gamle, så er der en verden til forskel..

GHD’s unikke tri-zone teknologi anvender tre hurtigtænkende sensorer i hver varmeplade der sikrer, at styleren holder en konstant temperatur på 185°C. Hemmeligheden bag et ultimativt resultat er nemlig ikke høj varme, men jævn varme. Det er værd at huske på. Jeg har selv prøvet at brænde håret af og der var ingen anden udvej, end at lade lokkerne klippe..

Sensorerne i jernet opretholder denne ”safer-for-hair heat” fra rod til spids igennem hele stylingen, på den måde undgåes varmeskader. ”Sleep mode” funktionen sikrer, at styleren slukker automatisk,hvis den ikke er blevet brugt i 30 min. Det er altid en god ide, at bruge en form for varmebekyttende spray i håret inden start.

Det er uden tvivl et godt bud på et julegaveønske, eller måske man kan ønske sig et lille tilskud der til, hvis altså ikke i forkæler jer selv med det inden da.

God aften

(indlægget indeholder affiliate links)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Kirsten Thulesen
  december 16, 2015 at 8:03 pm

  Waouww, hvor ser det super lækkert pg funktionelt ud!

  God jul
  Venlig Hilsen Kirsten
  http://shitithoughtaboutyouagain.blogspot.dk/

  • Reply
   blonde toner
   december 16, 2015 at 8:34 pm

   Det er mega lækkert.. Det fåes altså ikke bedre, så det er virkelig alle pengene værd

 • Reply
  GHD Aura proffesionel hairdryer - Blondetoner
  august 8, 2016 at 7:40 pm

  […] Hvis i går med tankerne om at investere i et glattejern, så kan i med fordel læse med her […]

 • Skriv kommentar