Et husmor tip der virker.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Et husmor tip der virker..

ja

Gode råd er oftest dyre, men i dette tilfælde, kan det gøres ret billigt, og så er det tilmed super enkelt. Faktisk så enkelt, at man næsten ikke tror det kan have en effekt, men det har det.

Som skrevet i et indlæg fra weekenden, så har vi døjet med rigtig voldsom hoste og værst er det gået ud over Molly. Jeg var nået til et punkt, hvor jeg var villig til at prøve alt, bare det kunne hjælpe på den forfærdelge hoste. Når man har børn på under et år, så er te med honning og hostesaft et NO-go, i hvert fald hvis man følger anbefalingerne. Jeg ved godt, at flere giver kamilie-te også til de helt små og fred være med det. Det er jo op til den enkelte at vurdere, der skal jeg bestemt ikke gøre mig til dommer.

Men jeg vil lige dele et husmor-råd, der kommer hosten til livs. Jeg var selv noget skeptisk omkring det, men den er god nok. Et hakket løg i en lille skål under sengen –  DET VIRKER, Molly stoppede stort set med at hoste.. Og det har hjulet de sidste to døgn, det har gjort en kæmpe forskel og hun har sovet uden problemer, da hun ikke længere bliver vækket af sin egen hoste..

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere, at det er de hakkede løg, der har gjort forskellen, men jeg er tilbøjelig til at tro på det, for hun hostede helt vildt inden vi prøve det af.. Så derfor vil jeg da lige dele min begejstring med jer:)

Flere jeg kende, har ligeledes prøvet det af og der har det også virket, så der må være noget om det, selvom det nu lyder lidt tosset – jeg ved det godt. Men lige med dette, der må jeg altså sige, at jeg virkelig er positivt overrasket over, at det faktisk har gjort en forskel. Hvad gør man ikke for en god nattesøvn.

Om man kan genbruge løgene nat efter nat, tør jeg ikke sige, men jeg har valgt at bruge et nyt for, at få den bedste virkning. Man skal lige være indstillet på, at der selvfølgelig lugter af løg ret kraftigt, men det er nu ikke den værste lugt, hvis bare de små kan slippe for den onde hoste.

Hvis i har ande gode husmor-tips, så del endelig, måske det kan blive til en samlet liste , med de bedste tips – Alle tips er velkomne:)

løg1

– god dag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

8 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  april 15, 2015 at 7:59 pm

  Sejt at det virker.

  Men hvordan med lugten fra løgene??

  • Reply
   blonde toner
   april 15, 2015 at 9:48 pm

   ja det er genialt.. prøv det.. jamen synes ikke det er så slemt.. heller det og en ordentlig nattesøvn:)

 • Reply
  Birgitte
  april 16, 2015 at 5:39 pm

  Man skal ikke kimse af gamle husmoderråd

  • Reply
   blonde toner
   april 16, 2015 at 8:35 pm

   bestemt ikke, de er oftest de bedste og tilmed ikke så besværlige:)

   • Reply
    Birgitte
    april 16, 2015 at 9:39 pm

    Nej og så er de billige 😉 et andet tip der er guld værd til småbørnsforældre er kogtvandsklude til de røde barnenumser, det er simpelthen et vidundermiddel!!

    • Reply
     blonde toner
     april 17, 2015 at 1:09 pm

     true.. set har jeg faktisk hørt mange snakke om.. 🙂 god fredag

 • Reply
  Christine
  april 17, 2015 at 1:51 pm

  Jeg har faktisk prøvet alt men ikke løg!!…det er noget som jeg må prøve:)
  Det er alligevel altid godt at give vand at drikke som løser op slimet/snottet og løfte hovedet op med en stor pude eller løfte sengen.

  • Reply
   blonde toner
   april 17, 2015 at 7:51 pm

   ja prøv det, her virkeded det selvom det virker lidt fjollet:) god weekend

  Skriv kommentar