Et begivenhedsrigt år 2016 - Blondetoner
Hverdagsglimt

Et begivenhedsrigt år 2016


Så går vi årets sidste dag i møde og det får mig altid til at tænke lidt tilbage på året der er gået. Det har været et begivenhedsrigt år på godt og ondt. Vi har sagt farvel til nogle mennekser i vores liv, som stod os nært. Det er altid svært, men ikke destro mindre har vi en masse gode minder. 

2016 har også været årer hvor jeg har fået flere panderynker og er blevet en helt del klogere på mig selv og min rolle som mor. Panderynkerne er der råd for, hvis ellers jeg tør, bekymringerne bliver nok kun flere og flere, sådan er livet som mor🙈😊 2016 blev også året hvor lokkerne måtte lade livet og det lange lyse hår blev til en lang page, som jeg på intet tidspunkt har fortrudt. Det blev året hvor jeg var mega aktiv i fitness, men også året, hvor jeg droppede det igen. Den del skal der laves om på i 2017

I år kan vi ikke prale af familieforøgelse, som vi har kunnet de sidste par år og vi kan heller ikke prale af at flere er på vej, selvom flere spørger. Der er vi ret enige, to det er perfekt og jeg føler mig heldig at være blevet velsignet med to skønne børn. De har rundet en alder, hvor det hele bliver en smule sjovere og glæden ved at se dem sammen er ubeskrivelig. Vi har nydt nogle skønne ferie, som en familie på fire. En spontan bilferie til det franske. Noget jeg aldrig i mit liv havde troet ville være mig, men det var en oplevelse og jeg gør det gerne igen, måske en smule mere velovervejet næste gang. Med den alder pigerne har nået er der atter blevet tid til lidt mere kærestetid, som er så vigtigt i et parforhold og jeg er rigtig glad for vi kan have disse stunder sammen. 
Selvom den ikke har stået på familieforøgelse, så kan man roligt sige der er sket forandringer i vores liv det sidste år. I foråret besluttede vi os for at sætte vores, netop nybyggede sommerhus til salg. Til vores store forundring blev det solgt på 3 dage, så den sommer vi troede vi skulle have i sommerhuset, den kunne vi skyde en hvid pil efter. Det satte gang i en intensiv boligjagt, for nu hvor sommerhuset og haven ikke var en mulighed, så blev trangen til hus og have endnu større. Vi fandt drømmehuset i Virum, fik solgt lejligheden på et par timer. Så på en måned formåede vi at sælge sommerhuset, lejligheden og tilmed køber et hus. 
Et hus som ikke var indflytningsklar, men et hus hvor vi følte os hjemme, så hen over efteråret har det fået en kærlig make over og alt er blevet skiftet. Vi har fået det præcis som vi ønskede. Hele denne forvandling skete mens vi boede i kælderetagen i flyttekasser og kaos. Det gar været det hele værd og vi har netop fejret begge pigernes fødselsdag og hold jul i det nye hus. Jeg er overrasket over hvor langt vi er nået og hvor mange projekter der venter forude i 2017. Så ja et begivenhedsrigt år er vist det rette at kalde vores 2016. Mon 2017 bliver lige så vildt, jeg tvivler. Men jeg ved vi kommer til at nyde vores hus og så bliver jeg jo færdig med min uddannelse her i januar, så for mig venter en helt ny hverdag.
I morgen er det præcis 5 år siden Jon friede til mig. Meget pludseligt og helt uden at have en anelse om det. En ting er sikker og vist det var en fantastisk nytårsaften og derfor er nytårsaften også altid lidt særlig for mig. Det er også en aften hvor savnet af to meget særlige personer i den grad er til stede. Jeg ved man siger tiden læger alle sår, men derfor vil savnet altid være der og specielt på særlige dage, som nytår nu engang er.
Til sidst vil jeg bare takke for et fantastisk år på bloggen. Jeg nyde at have mit lige frirum og bloggen har jo også været igennem en lille forandring i 2016. Jeg flyttede fra Bloggers delight i foråret og rykkede over til Buzzanova og er blevet 100% herre over eget blogdomæne, som passer mig rigtig fint. Aller sidst skal der lyde en tak til jer, for jeres altid søde kommentarer og mest af alt fordi i vil læse med. Jeg håber i fortsat vil læse med i 2017.
I ønskes allesammen et fantastisk godt nytår😍🎉 pas på hinanden og kys lidt ekstra på dem der står jer nær. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar