Er du klar til en sommer med børn? "det skal du huske" - Blondetoner
Børnemode Hverdagsglimt

Er du klar til en sommer med børn? “det skal du huske”

hatte1

Solen har for alvor skinnet her i April og flere steder i landet har temperaturen nærmet sig de 20 grader, hvilket er over gennemsnittet for en normal april, ja jeg klager ikke.. Det er skønt med sol og sommer..
Det er blevet tid til, at finde sommerhatten frem til de mindste og for den sags skyld også dig selv.

Generelt skal man undgår sol til børn under 1 år og man fraråder faktisk solcreme det første år. Men hvad gør man så.. Jo man holder de små i skyggen og sørger for en god solhat, hvis man er ude og ikke har mulighed for at være i skyggen. Nu er det svært, at undgå solen totalt, så vi har stadig brugt lidt solcreme da Vigga var under et år, alt med måde.. Og lad mig sige det sån, jeg vil hellere bruge en smule solcreme end, at de bliver forbrændt..

Ligesom med alt andet, så findes der et hav af forskellige solcremer, bare husk en høj faktor og et TYKT lag. Bruges spray, skal man være ekstra opmærksom på at der skal smøres et godt lag på, for ellers går noget af faktoren tabt. Vi har selv været ret glade for Matas de stribede, de er svanemærkede, allergitestet og uden unødig kemi, ja altså alt det de nu skal være når man bruger dem til sine børn og så er prisen jo helt fornuftig. Køb også en solstift, det er super godt på ekstra udsatte områder, som næse, kinder, øre og læber.

Solhatten er er musthave til de små. Har netop købt årets første solhatte til pigerne. Molly får en solhat med god skygge og så dækker den tilmed nakke og øre.  Vigga er nu så stor, så hun får en bøllehat. Begge solhatte er fra Poppy Rose i det fineste liberty og købt hos Chickids.dk der har det skønneste udvalg til de små, helt klart et besøg værd og absolut en af mine favorit shops med skønne mærker der skiller sig ud, som Mini Rodini, Hugo loves Tiki, Bondon Organics og mange flere.

hatte

Solhattene kan du købe lige HER

Til vuggestuen supplere vi med gode basic solhatte til Vigga, gerne bare en billig en fra H&M. Molly arver Viggas solhatte fra sidste år, så det kan ikke være bedre. Hav altid solcreme og solhat med på farten til de små.

Udover solcreme og solhat, er to af de vigtigste ting hvis du spørger mig, så er UV badetøj en super opfindelse til varme dage på stranden eller hvis man skal syd på. Så kan børnene rende rundt, uden man behøver a bekymre sig om, at de bliver skoldede. Der skal ingen solcreme under dragterne.

Når du køber UV-tøj står der oftes 50+, så det dækker alle de farlige stråler. Uv-badetøj laves af mange brands og findes både som heldragter, to-delt, lang og kortærmede og både til de store og små. Men jeg tænker at lave et lille indlæg specifikt med UV-badetøj og udvælge mine favoritter. Hvis man har børn der kan gå, så kan et par badesko være rigtig gode, her tænker jeg spevielt hvis man opholder sig på stranden hvor der kan være sten og andet i vandkanten, som kan genere de små fusser.

Sidst men ikke mindst, så er et par gode sandaler et musthave. Der er det om at komme ud og prøve i en butik, så er man sikker på, at man får en sandal med den korrekte støtte og en sandal der passer til barnets fod. Vi har netop været ude og købe sandaler og Vigga har en ret smal fod, så for hende blev det en Angulus.

Og en sidste lille ting, så er en god drikkedunk en rigtig god ting at anskaffe, så de små altid har mulighed for at få slukket tørsten.

Spørg endelig hvis der er noget i er i tvivl om? eller smid en kommentar hvis i har noget i mener er et musthave til en sommer med børn?

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Sofie
  april 29, 2015 at 10:49 pm

  Blot et lille tip nu når du skriver at du har købt Angulus til Vigga da hun har smalle fusser – Angulus er lavet til børn med bredere fødder – laver dog også smalle modeller, men som udgangspunkt er deres almindelige modeller til børn med brede fusser og ikke smalle. Sandalerne er derudover kæmpe store i str. Så det er en god idé at få prøvet dem på, da mange børn har for smalle fødder til Angulus’ almindelige sandaler.

  • Reply
   blonde toner
   april 29, 2015 at 11:06 pm

   Vi har netop være i en butik og prøvet forskellige modeller og ja som du nævner er modellerne både brede og smal/normal så det var vi helt obs på.. men dem vi endte med sad rigtig fint.. Men tak:) Jeg mener altid man skal tage ud og prøe, når det drejer sig om sko, hvis ikke det er en model man allerede er bekendt med:)

 • Reply
  Natacha
  april 30, 2015 at 11:49 pm

  Hvis du ikke allerede har spottet dem, så tjek uv-dragterne ud fra Petit Crabe.

  De er så fine og enkle i designet, hvilket jeg synes er rart i forhold til de meget iøjenfaldene fra Hummel f.eks.
  Desuden fåes de med lange ærmer og ben, dét synes jeg klart er et plus!

  • Reply
   blonde toner
   maj 2, 2015 at 8:12 pm

   haha det er sjovt du skriver det.. det er det vi bruger.. der er netop kommet et sæt hjem til hvr af pigerne.. do har vi valgt badebleer og langærmede trøjer:)

 • Reply
  Lea L. Jensen
  maj 3, 2015 at 8:13 pm

  Badesko er også geniale ved swimmingpoolen så de små ikke glider når de kommer til at løbe selvom man 1000 gang har sagt de ikke må

  • Reply
   blonde toner
   maj 4, 2015 at 1:49 pm

   ja præcis der kan være meget glat..

  Skriv kommentar