En uventet nytårsgave - Blondetoner
Hverdagsglimt

En uventet nytårsgave

image

De sidste par år er vi blevet enige om at droppe julegaver os voksne imellem. Det gælder også Jon og jeg. Meget hurtigt tager det overhånd, hvis man skal købe til så mange og eftersom der kommer flere og flere børn til, så er der rigeligt der skal købes gaver til. Gaveræsset kan hurtigt tage fokus og vi glemmer helt hyggen, den gode mad og vin og det at vi rent faktisk er samlet med dem vi holder af.

Misforstå mig ikke, jeg elsker at give gaver og for den sags skyld, da også at modtage en gave, det er slet ikke det. Men det kan hurtigt gå hen og blive en halvdyr affaire, hvis man skal give til alle, så det passe os rigtig fint kun at give til børnene. Selvfølglig kunne jeg sagtens købe en gave til Jon og han en til mig, men vi vil hellere bruge pengene på at lave noget sammen i løbet af året, så det er jo lidt en prioriterings sag – hvem ved, det kan være vi ændre på det i fremtiden, men lige nu er det sån vi gør det.

Det leder så lidt op til det som det her indlæg egentlig handler om. Vi holdt jo som sagt et helt stille og roligt nytår i sommerhuset, bare os fire. Eller det vil sige, børnene blev lagt på vanlig vis Kl. 19, så Jon og jeg hoppede sammen ind i det nye år, med bobler, kransekage og selvfølgelig et nytårskys, det er vel på sin plads, når det er manden man har ved sin side.. Men som en lille ekstra overraskelse, lå en konvolut på bordet til mig fra ham. Deri lå to koncertbilletter til Lucas Graham koncert i juni. Jeg anede intet om det og det gør det bare så meget federe at få en gave og endnu federe, at det er en gave som vi kan bruge sammen.

Datoen er allerede skrevet i kalenderen og jeg glæder mig som et lille barn til at komme afsted. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været til en koncert, så det er vist på sin plads – god timing, det må man give ham, den kære mand.

Planen er at vi får pigerne passet og får en dag ud af det med koncert og efterfølgende middag et godt sted. Når nu det skal være og vi endelig har mulighed for at gøre noget sammen, så skal det da også gøres ordentligt.

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar