En hård tid, man lykkeligt har glemt.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

En hård tid, man lykkeligt har glemt..

udendørs

Ikke alle dage er lige gode, sån er det når man har børn, såvel store som små.. Men de sidste par dage har været hårde – Molly har været dybt ulykkelig og faktisk utrøstelig om eftermiddagen/aftenen.

Hvorfor, det aner jeg ikke.. Måske maven driller? måske tigerspring? måske noget helt tredje.. Men oven i hendes meget ulykkelige adfærd, har hun fået sig en frygtelig hoste der vækker hende hver gang hun er faldet lidt til ro.. Så hårdt når man intet kan stille op .. Det gør jo kun ondt værre og hver gang man tror der er ro på, så hoster hun og bliver ked.

Jeg har for længst fortrængt de meget hårde måneder med Vigga, hvor hun bare skreg – som i skreg på den måde hvor det går lige i hjertet og hvor intet hjælper.. Puha der hvor man som forældre føler sig totalt magtesløs og sat helt ud af spillet.. Jeg kan mærke, at jeg får små flashbacks fra den tid, nu hvor de sidste par eftermiddages/ aftener med Molly har været så hårde..

Åhh jeg har ellers prist mig lykkelig for, at hun har været mere rolig og veltilpas end Vigga og det er hun jo også stadig.. Men når de skrigeture de melder sig og man igen sidder og hopper op og ned på yogabolden, i håb om at der kommer ro på, så kan jeg godt mærke at jeg bliver rædselsslagen for ,at vi skal det samme show igennem en gang til, men så minder jeg lige mig selv om at alle børn græder og det ikke er ens betydende med at det udvikler sig.. og nu er Molly trodsalt  8 uger og har indtil nu været rolig og tilfreds..

Forhåbentligt er det kun en fase.. Og ikke noget vedvarende – så vidt det er muligt gør vi alt hvad vi kan for at bøvse hende af og cykler en masse med benene når der bliver puslet.. Bio-gaya dråber er vi også på og tonsvis af kærlighed.. Så kan det ikke gå helt galt.

I er altid velkommen med jeres erfaringer, gode råd mm.. smid endelig en kommentar:)

Tak fordi du læste med og følg endlig bloggen på Bloglovin og Instagram

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

29 Kommentarer

 • Reply
  Mia
  februar 3, 2015 at 8:44 pm

  Kan man lokke dig til at lave et indlæg om hvordan vigga var som helt lille 🙂 ligger selv her med en 6 uger gammel mus på maven lige nu, som også har sine eftermiddag/aften ture, åh det er hårdt til tider!

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:00 pm

   ja det kan du tro.. det kommer på inden for den nærmeste fremtid.. følg evt med på bloglovin.. der er link i indlægget hvis det er:)

 • Reply
  Sanne Rousau
  februar 3, 2015 at 8:45 pm

  Åh hvor det går lige i hjertet at læse om Molly!
  Min lille Merle – på nu 4 måneder – skreg ligeledes for måneder tilbage. Jeg var opløst af gråd og anede ikke hvad jeg skulle. “Redningen” blev Kranio Sakral behandling da det viste sig at hun havde noget i klemme mellem skulderbladene. Hele hendes system fungerede efterfølgende meget bedre og i dag græder hun kun når hun er træt eller sulten.
  Åh jeg sender dig en masse gode tanker og krydser fingre for det snarest går den rigtige vej!
  Nyder at følge med på sidelinjen.
  Pøj pøj

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:03 pm

   dejligt i er kommet over den hårde periode.. det kan bare være så hårdt og man føler sig så utilstrækkelig som mor… men man skal hele tiden huske på at det hele er en fase og at det bliver bedre.. jeg håber også snart det er på retur.. måske det bare er et lille tigerspring:S tak for din søde besked og fordi du læser med

 • Reply
  Charlie
  februar 3, 2015 at 8:45 pm

  Puh, jeg føler med jer! Der er bare så kæmpe stor forskel på ‘gråd’ og ’skrigetur’ og man føler sig så sindssygt magtesløs npr man intet kan stille op! Jeg krydser fingre for at roen snart vender tilbage 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:05 pm

   præcis der er nemlig en verden til forskel.. de der skrigeture går lige i hjertet.. ja lad os håbe roen snart sænker sig..

 • Reply
  Kristine
  februar 3, 2015 at 8:49 pm

  Vi var igennem det samme med vores første datter. Og da vi så fik lillesøster og hun to dage i træk græd 1 1/2 time i træk bestilte jeg straks tid hos Zoneterapeut. En behandling og en anbefaling fra hende om at jeg stoppede med at drikke komælk. Det gjorde jeg så i en periode. Skrigturerne stoppede med det samme. Hun var også ca. 8 uger, og det passer jo med et tigerspring. Håber snart det stopper igen for jer

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:07 pm

   åhh ja der findes jo et væld af gode råd, tips og tricks.. hvor fantastisk det virkede for jer at du undlod komælk i en periode hvis det hjalp.. ja det kan sagtens være tigerspring, men nu må vi lige se, håber snart det er på retur

 • Reply
  Camilla
  februar 3, 2015 at 9:03 pm

  Åhhh, det kender jeg alt for godt! Ikke til det der med at glemme det dog! Det har sat sine varige spor at have en 6 uger gammel datter, der vrælede hver eftermiddag/aften i uger! Det var en tid med max frustrationer, mega mange desperate nye tiltag, der endte ud i dårlige vaner og enormt mange timer brugt på at være rædselsslagen for at være alene hjemme med baby! Not cool! Gid jeg havde vidst, at det gik over igen efter nogle uger!
  Vi prøvede:
  Yogabold ✔️ Magisk
  Slyngevugge ✔️ Elendig vane
  Vikler ✔️Endelig sov hun, dog problematisk at dette skulle foregå mens jeg sad på yogabold for at virke.
  Fennikel/lindeblomstthe med rørsukker✔️ Redning
  Zoneterapi ✔️Gjorde indimellem ondt værre
  Forstår dig ALT for godt! Det GÅR over! Det er langtfra sikkert, at det er kolik!
  Pøj pøj med det hele

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:11 pm

   ja du beskriver det selv så fint.. det er virkelig en periode hvor man er totalt desperat og er villig til at prøve alt.. ja det er det gode her anden gang, for der ved man det går over før eller siden.. men jeg håber nu også bare lige at maven driller lidt eller at det er et tigerspring vi befinder os i… tak for dit indlæg og ja din fine liste dækker de ting man desperat prøver i sån en situation.. du skal være velkommen til at følge bloggen på bloglovin:)

 • Reply
  Nikoline
  februar 3, 2015 at 9:28 pm

  Øv, det lyder hårdt! Men dejligt med personlige indlæg. Jeg nyder at følge med her!
  Jeg har dog selv prøvet det.
  Da vores A var et par uger gammel, blev han også dybt ulykkelig hver dag. Vi tog til en osteopat. De bedste penge givet ud! Han anbefalede vi brugte Udo’s choise “infant’s Blend”. Og det hjalp! Så en god kombi af osteopatens hænder og udos pulver.
  Infants Blend købes i helse kost forretninger, der står dog de først kan bruges fra 6 mdr. Men både osteopat og vores SP gav grønt lys for det. Og kender nu flere der har brugt dem til deres børn og kun med positive tilbagemeldninger.

  Så det var lige et lille tip her fra.
  Med ønske om det hele nok løser sig (som det heldigvis ofte gør)!
  Hilsner fra
  Nikoline

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:16 pm

   dejligt du læser med og synes om mine indlæg.. jeg nyder at dele såvel gode som hårde stunder.. det er jo noget alle kan relatere til.. det har jeg aldrig hørt om, den kombination du omtaler.. kan du lige uddybe lidt mere? hvad er det for noget?

   tak for råd, altid skønt – du er selvfølgelig velkommen til at følge bloggen på bloglovin:)

   • Reply
    Nikoline
    februar 4, 2015 at 5:02 pm

    Det kan du tro jeg vil. Vi gik hos osteopat som behandlede Asger ved at udspænde noget i maven og nakken. Jeg har aldrig set Asger være så saglig og rolig som når vi var til behandling. Infants Blend er mælkesyrebakterier som skulle hjælpe bedre end bio gaya (kommer selvfølgelig an på hvem du spørger og en blanding af behandling og infants Blend er jeg ret sikker på var vejen frem for os.
    Jeg kan klart anbefale dig at kontakte http://www.minosteopat.dk vi blev behandlet af Alex Glistrup.

    • Reply
     blonde toner
     februar 4, 2015 at 7:16 pm

     tusind tak for at skære det ud i pap.. det er jo en jungle og man må jo gå med det man tror mest på… og altid dejligt at blive anbefalet et bestemt sted:)

 • Reply
  Mor_til_elias_og_minimy
  februar 3, 2015 at 9:48 pm

  Du bestemt ikke alene. Elias havde kolik, og først nu kan jeg håndtere og høre hende græde uden pulsen straks stiger og flashbacks om pilates bolde forfølger mig .. Hold ud det blir bedre og når hun er 8 uger er det forhåbentligt noget andet hun reagere på <3

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:18 pm

   ja jeg tænker heller ikke kollik da hun jo som sagt er 8 uger og om dagen er hun jo for det meste rolig og veltilpas.. så tror bare maven driller eller at vi befinder os i et tigerspring.. så håber snart på bedring.. tak for kommentaren og dejligt du læser med:)

 • Reply
  Sanne
  februar 3, 2015 at 10:09 pm

  Det jeg har læst om din første barsel, lyder så meget som min. Min søn græd så meget. Jeg hoppede rundt i timevis både nat og dag. Han sov aldrig mere end en halv time ad gangen., kun hvis han lå på mig eller hans far, som arbejde rigtig meget. Jeg var konstant træt og følte mig konstant presset og utilstrækkelig. I mødre gruppen sov de andres unger min tre timers lure og de kunne sidde og være grædefærdige hvis de kun sov to timer ad gangen. Tobias sov meget lidt og græd i timevis:-( Har termin på lørdag og jeg har haft meget svært ved at glæde mig til at blive mor for anden gang, fordi jeg frygter det bliver det samme igen…… Og nu har man jo en lille størrelse i forvejen som der også skal tages hensyn til og være overskud til:-/ håber virkelig at Molly snart er ovre hoste og hendes dårlige eftermiddage og aftener. Kan virkelig godt forstå det bringer minder frem. Men forhåbentligt er det bare en kort periode. Mit mantra med min søn var “det er bare en fase, det er bare en fase”:-/

  • Reply
   blonde toner
   februar 3, 2015 at 10:41 pm

   uhhh ja det lader til vi har meget samme historie fra den første barsel.. men jeg lover dig at det heler er meget lettere her anden gang.. og man er meegt mere rolig og ved at det hele nok skl blive bedre når det brænder på.. men Joooooo det er vildt hårdt når der så er dage som disse hvor man bliver mindet om hvor hårdt det var med den første og, man frygter bare det fortsætter.. men lige meget hvad så er det det hele værd.. og du skal glæde dig.. for det er er fantastisk og sikker på at jeres to’er bliver dejlig rolig og medgørlig;) tak for indlæg og husk du kan følge bloggen på bloglovin, mon ikke der kommer flere indlæg du kan bruge med tiden.. brygger pt på et indlæg om indhold til hospitalstasken..:)

 • Reply
  Charlotte
  februar 4, 2015 at 9:20 am

  Jeg kender det alt for godt fra min Ella, som havde 3-måneders kolik. Vi gik til zoneterapi med hende og om det var det der hjalp eller tiden der fik det til at gå i sig selv ved vi ikke! Jeg krydser arme og ben for at det ikke bliver sådan med den næste.

  • Reply
   blonde toner
   februar 4, 2015 at 11:43 am

   nej lad os satse på i får en nem 2’er.. man frygter vel altid for at få et kollikbarn, men man kan være lige så heldig at få et dejligt nemt barn:)

 • Reply
  Charlotte
  februar 4, 2015 at 9:22 am

  Jeg kender det alt for godt fra min Ella, som havde 3-måneders kolik. Vi gik til zoneterapi med hende og om det var det der hjalp eller tiden der fik det til at gå i sig selv ved vi ikke! Jeg krydser arme og ben for at det ikke bliver sådan med den næste.

 • Reply
  sacha
  februar 4, 2015 at 10:44 am

  Hej 🙂
  Jeg har en datter på 14 måneder og hun skal Være storesøster til sommer.
  Nu havde jeg det så nemt med min datter i hendes første tid, hun var den nemmeste lille baby. Så derfor er der en lille frygt for det skal gå den anden vej med den lille nye til sommer, for føler ikke jeg ville Være forberedt på samme måde, krydser bare fingre for det hele går som smurt. Men nu til mit spørgsmål – Hvordan reagere Vigga på det når lillesøster græder og har de ture?
  Mvh sacha

  • Reply
   blonde toner
   februar 4, 2015 at 11:42 am

   håber da for jer at i bare får en nem 2ér, men mon ikke:) og tillykke med en mere på vej.. jamen Vigga reagere slet ikke på det, de var lidt minn frygt.. men tror lidt de lærer at lukke af:) h¨ber det var svar nok:) ellers skriver du bare

 • Reply
  Rikke
  februar 4, 2015 at 5:52 pm

  Åhhh hvor jeg kender det du skriver eller i hvert fald noget af det. Vores store pige var SÅ nem, sove hele tiden og græd aldrig så da nummer to kom tænkte vi “Det her er jo skønt” lige indtil hun åbnede munden og skreg. Vi kiggede på hinanden og tænkte strakt shiiit.
  Når men hun var jo som små børn er og græd ind i mellem MEN om aften SKREG hun i flere timer. Vi prøvede zoneterapi for vi var sikre på at hun havde kolik. Det kom faktisk så langt ud at jeg ikke var i stand til at tage hende når hun skreg. (Havde en snert af fødselsdepration) og levede i en glasklokke så min mand måtte tage hende. Han gik heldigvis hjemme i to måneder. Så kan bestemt godt følge dig.

  • Reply
   blonde toner
   februar 4, 2015 at 7:21 pm

   Puha i har også været ude i det show der.. det er sååååå hårdt.. og endnu hårdere hvis man har en snært af fødselsdepression – god i var to om det og godt din mand kunne tage lidt ekstra over i en periode, det er guld værd:) Jeg tror virleig også det er endnu hårdere når det er nr to der er kolikbarn frem for nr 1.. for hos os kunne det kun blive bedre men hvis man kun har prøvet et nemt barn, så kan man slet ikke forestille andet før end man pludselig sidder i det… i sidste ende kommer man heldigvis over på den anden side og med nogle underskønne unger og så glemmer man heldigvis hvor hårdt det har været;) god vind fremover til jer

 • Reply
  Birgitte
  februar 4, 2015 at 10:05 pm

  Hejsa
  En hurtig tanke.
  Er det kommet efter i er startet
  På baby Gaia? Eller kan det være af noget du har spist?.

  Pøj pøj med din lille Molly

  • Reply
   blonde toner
   februar 5, 2015 at 10:59 am

   nej synes ikke rigtig vi har gjort noget anderledes.. men i går var bedre.. så mon ikke det er en fase., tak:)

 • Reply
  Fie
  februar 13, 2015 at 12:54 am

  Vi er selv i sådan en hård tid lige nu 🙁 man har bare løst til at sitte sig ned og selv begynde at græde 🙁 det så hårdt at se dem være så ulykkelige 🙁 lige nu rander jeg fra det ene værelse til det andet med 2 syge børn :-/ nøj hvor er jeg ved at være træt 🙁 men det ikke nemt at få søvn når de hele tiden vogner og er helt ude af sig selv 🙁

  • Reply
   blonde toner
   februar 13, 2015 at 11:44 am

   åhh god vind i jeres retning.. jeg ligger selv syg med feber og så er det altså ekstra hårdt med en lille en og ned og hente i vuggestue senere og lave mad og putte.. er alene med pigerne i dag.. så det er jo også typisk dårlig timming så at blive syg..

  Skriv kommentar