En svær beslutning... - Blondetoner
Hverdagsglimt

En svær beslutning…

  
Danmark viser sig fra sin smukkeste side denne lørdag, ihvertfald i Vig. Det er den rene luksus, at kunne suse i sommerhus på sådan en dag. I går eftermiddags da vi kørte afsted, var det regnvejr, trist og gråt, men jo tættere vi kom mod Vig, jo bedre blev vejret. Det er bestemt ikke første gang det har været sån, tværtimod, så er det ret ofte tilfældet. Vejret er generelt bedre i Vig, så det er det perfekte sted at have sommerhus. 
Jeg har vist nok skrevet i flere indlæg, at behovet for hus og have er ekstremt efter vi har fået to børn og netop derfor har sommerhuset også været det perfekte sted at søge hen og få fred og ro og selvfølgelig den have som vi ikke har til hverdag. I skrivende stund sidder jeg på terrassen i bragende sol og med bare fusser i mine højtelskede birkenstock. Pigerne sover lur og Jon er i gang med nogle småting der skal ordnes, for vi har truffet en STOR og meget svær beslutning, der bestemt ikke huer mig ved tanken, men eftersom vi ikke har sommerhuset til hverdag, så er netop det behov for at have det hver dag blevet ekstremt på det sidste, tanken om at skulle hjem i lejligheden søndag aften er bare rigtig øv og det er lidt som at blive spærret inde, når man kommer fra sommerhuset, men netop derfor hat vi valgt at sætte sommerhuset til salg.

Det er en beslutning der er blevet vendt og drejet og der er både for og imod, men beslutningen er taget og det er sådan det må være. Det er især hårdt, fordi vi selv har tegnet huset og bygget det. Alt er præcis som vi gerne vil have det og så er området bare det skønneste og den stemning får man ikke ved et hus, det er vi klar over, men til gengæld fåe vi lidt mere plads i et hus og haven pg vigtigst af alt, så er det ikke kun i weekeden. 
Grunden til vi allerede vil sætte det til salg nu er, at vi ikke aner hvor lang tid der går. Der kan gå et halvt til et helt år, men chancen for at det bliver solgt hurtigt er der selvfølgelig også og så bliver det altså en lang sommer i lejligheden. Jeg siger hele tiden til mig selv, at det er for det bedste vi sælger, men jeg ville da lyve hvis ikke jeg også har det rigtig svært med det. Den dag det er solgt vil det både være sorgens og glædens dag, for selvfølglig gør det at husdrømmen kommer tættere på, men samtidig mister vi et sommerhus vi selv har bygget og alle de gode minder gør det ekstra svært. 
Nogle gange er man nødt til at træffe nogle beslutninger som kan virke helt forkerte i nuet, men på lang sigt kan de gøre andre og større drømme til en realitet. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Mille
  april 11, 2016 at 6:19 pm

  Det lyder som et svært valg. Men hvor kan jeg godt forstå jer. Er lejligheden leje? Og hvor kigger i på hus henne?

  • Reply
   admin
   april 11, 2016 at 6:32 pm

   det er så svært, men det er det værd, hvis det gør husdrømmen kommer tættere på.. jamen altså vi vil gerne lidt nord fra København og så må vi se hvad der muligt.. senest er vi begyndt at kigge på Birkerød, men kender ikke selv området så godt, men man får mere for pengene end fx Lyngby og Virum, som ellers også står højt på listen, men for dyrt til vores pengepung.. Vores lejlighed er en andel, så den skal vi også af med:)

 • Reply
  Mille
  april 16, 2016 at 6:35 pm

  Det bliver spændende. Vi flyttede til Bagsværd sidste sommer, og her er så skønt! Det kan anbefales

  • Reply
   admin
   april 16, 2016 at 6:46 pm

   Min mand er selv fra Bagsværd, så bestemt en hyggelig by, vi vil dog gerne lidt i udkanst Bagsværd hvis det skal være, mendte er stadig dyrt, så nu må vi se.. Jeg tror måske vi søger lidt længere ud, da vi kan få lidt mere for pengene men skønt i har fundet jer til rette, det betyder alt..

   Jeg har selv gået på Bagsværd kostskole og privatskole, bare som dagelev, det er langt de fleste.. Men det er den bedste skole

  Skriv kommentar