En stor dag... "Lykkerus og feriekuller" - Blondetoner
Hverdagsglimt

En stor dag… “Lykkerus og feriekuller”


Så er jeg netop på vej hjem fra det skønneste event med Ilse Jacobsen i anledningen af Ilse Jacobsen sun, den lækreste solserie, som jeg passende kan få prøvet på ferien.De mest fantastiske omgivelser på hendes eget spasted og man kan roligt sige de har sørget godt for os, med skønne drinks lf den lækreste tapas. Hvis i er nysgerrige kan i følge med på snappen👉🏼blondetoner. Desværre må jeg hjemad, for kufferten pakker ikke sig selv til i morgen tidlig og vi skal jo op engang i nat for at være i lufthavnen klokken 05.00 hvorefter vi flyver mod Mallorca kl. 07.00.

I dag har været længe ventet og jeg har glædet mig sådan til, at kunne skrive dette indlæg og det kommer lidt i forlængelse af mit sidste indlæg her – det har været noget af en hektisk periode og jeg har ligget vandret og aldrig har jeg mailet og ringet så meget, som den seneste måned, men det gar været det hele værd.
Endelig kan jeg dele med jer og det er noget nær den bedste nyhed for mig, men vi skulle over dagen i dag kl. 16, før noget car sikkert.

For halvanden måneds tid siden valgte vi at sætte vores højtelskede sommerhus til salg, selvom det var en hår og ret vemodig beslutning, var det også sen rigtige. Hvad vi ikke vidste så var det, at det kune ville tage et par dage fra huset blev sat på nettet, til det rent faktisk var solgt. Man kan vidst roligt kalde det et lynsalg, men på en måde var det også ret dejligt, for når man først har besluttet sig for at sælge, så er jeg den type der ikke rigtig kan slappe af, da jeg ved det kun er på lånt tid. Så det må siges at være drømmescenariet, når man sælger så hurtigt..

Når men til den fantastiske nyhed, som er officiel fra i dag kl. 16. Vi er blevet husejere og overtager pr. 1/7, ja det er lige om lidt og det hele er gået så stærkt. Det blev det skønneste lille hus i Virum, som jo var drømmen og man kan vist roligt sige vi skal i gang med at renovere, så vi ved hvad vi skal lave den næste tid. Vi er ovenud lykkelige, trods den meget hektiske periode optil. Jeg havde aldrig forestillet mig det var så omfattende at købe et hus, men det skal jeg live for. Det er ikke helt gået op for mig endnu og det gør det nok heller ikke før end vi står med nøglerne og rent faktisk begynder at flytte vores ting. Men ja jeg glæder mig til at vise jer det og som sagt skal vi have gang i en større renovering, men en ting af gangen og økonomien skal også følge med.
Det kan næsten ikke passe bedre sammen med at vi tager på ferie i moren tidlig, så er der god mulighed for at koble helt af og for alvor snakke renovering og finde ud af hvad der skal gøres først. Det kribler helt i fingrene for at komme i gang. Jon har desværre lagt sig syg siden i går aftes, så det har sat mig på overarbejde med pakning hele dagen og så håber vi han er nogenlunde frisk til i morgen.

Men lige et lille glædes udbrud og så er det skønt endelig at kunne sige højt, nu hvor handlen er endelig.. Jeg vil få pakket til i mirgen og så i seng, selvom jeg slet ikke føler jeg kan sove oven på sæt det her.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Pernille Pitzner
  juni 9, 2016 at 10:05 pm

  Ej stort tillykke smukke Det er tæt på mig ha’ en dejlig ferie. Jeg glæder mig til at følge med. Knus

  • Reply
   Camilla
   juni 9, 2016 at 10:45 pm

   Tak smukke.. Ihh skønt, hvor er det du bor.. Kan jo være vi kan hooke op til en is ved frederiksdal

  Skriv kommentar