En stor beslutning - Blondetoner
Hverdagsglimt

En stor beslutning

Der har været lidt stille på bloggen den seneste tid og af helt naturlige årsager, for med fuldtidsjob, så er tiden knap i hverdagene og jeg prioriterer i høj grad at være sammen med min lille familie, når ikke jeg er på job.

Men der er også en anden grund, for der sker lidt i mit liv lige nu og jeg har måtte træffe en stor beslutning. Jeg har valgt at sige min stilling op som PR koordinator hos Mildh Beauty Press. Tingene går ikke altid som man forventer og man er nogle gange nødt til at prøve noge ting af, før man ved hvor man står. Men for mig var det simpelthen bare ikke det rigtige. Jeg har lært rigtig meget, på den korte tid jeg har været der og blev tilmed også forfremmet som PR konsulent, så det tager jeg med mig videre og er rigtig glad for at have fået chancen. For mig er det vigtigt at have hjertet og mavefornemmelsen med og når der så kommer en attraktiv stilling ind fra højre, så sætter det det hele lidt i perspektiv og det var en chance jeg ikke kunne lade gå fra mig.

Det er gået utroligt stærkt, så stærkt at jeg ikke helt selv forstår det. Jeg er blevet tilbudt en stilling i en større virksomhed. Det kom ret uventet og jeg er super glad for at få denne chance. Det er noget helt andet, forhåbenligt mere mig, det må tiden vise. Med titlen som marketing koordinator, kommer jeg til at arbejde inden for de områder jeg brænder for og med mulighed for selv at præge mine arbejdsopgaver, selvfølgelig i samråd med mine chefer.

Vejen til dette job er faktisk lidt “crazy”. For man kan vel godt sige jeg er blevet headhuntet til stillingen. Det hele startede tilbage i januar, hvor jeg sad og skrev opgave på Baresso i Lyngby, samtidig med at jeg så småt var gået i gang med at skrive jobansøgning. Der bliver jeg prikket på skulderen af en kvinde, der har siddet ved siden af mig lidt længere henne i vinduet, ved de her høje borde, de nu engang har på Baresso. Hun spørger mig, helt uden at tøve, om jeg mangler et marketing job. Naturligt bliver jeg lettere forvirret og tror først jeg er med i skjult kamera. Jeg forklare hende at jeg er i gang med sidste del af min uddannelse og skal forsvarer min opgave ugen efter og i den forbindelse er gået i gang med at søge job. Hun fortæller, at hun så min ansøgning på computerskærmen og fortæller lidt om hvem hun er og hvilket firma hun sidder i ledelsen. Før jeg ved af det, så bliver det nærmest et mini job interview på den gode måde. Vi klinger super godt og det ender med jeg får hendes mail og skal sende hende min ansøgning, for hun mener de står og mangler en med min profil. Hun kontakter mig efterfølgende og vi aftaler jeg skal komme til samtale. I mellemtiden er jeg til tre andre jobsamtaler og får tilbudt to job, så derfor vælger jeg også at gå med stillingen som PR Koordinator, da jeg simpelthen ikke turde sige nej på daværende tidspunkt, som nyuddannet.

Det er den vildeste måde at få tilbudt et job, eller på det tidspunkt en samtale. Jeg beundre hende for den måde hun blot kommer hen og jeg ved ikke hvad der lige har fanget hende, men jeg må alligevel have gjort et godt indtryk. For hun vælger så at tage kontakt til mig igen og det er endt med en ny spændende stilling og jeg starter allerede på mandag. Den øverste chef kender tilmed historien, så da jeg møder ham på vej ud, så siger han “Når det må være den omtalte Baresso-pige”. Det føles godt at have givet så godt et indtryk og nogle gange må man gribe chancen når den byder sig. Hvem skulle have troet, at en tur på Baresso skulle ende med et nyt job!

Nu vil jeg nyde et par skønne fridage med familien og lade op til på mandag. Jeg har allerede fået tilsendt et dokument med de første ugers forløb på mit nye job og der kommer tilmed nogle spændende marketing- og strategidage, som jeg skal være en del af og som ekstra bonus er der planlagt en firmatur til Malaga i starten af juni. Så man må sige jeg starter på det rigtige tidspunkt og  en god anledning til at lære mine nye kollegaer bedre at kende.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Kathrine
  maj 11, 2017 at 9:17 pm

  Stort tillykke og hvor flot!
  Du skal jo klappe dig selv på skulderen og ikke tvivle på hvorfor hun prikkede dig på skulderen, men tværtimod var det hendes held hun sad nær lige DIG på Baresso☺️
  Super sejt og hold nu op, jeg synes bare ALT inden for marketing og Pr lyder ekstremt spændende.. Hvorfor var det nu jeg læste til sygeplejerske?
  Glæder mig til at læse med!
  Kram Fra Kathrine

  • Reply
   Camilla
   maj 12, 2017 at 10:25 am

   Tak Kathrine hvor er du sød. Nogle gange er det bare for godt til at være sandt og det må mam bare nyde.. jeg tror det bliver super spændende pg glæder mig til at komme i gang ja det er en spændende branche.. det ene udelukker jo ikke det andet god weekend

 • Reply
  Maria
  maj 11, 2017 at 9:31 pm

  Hvor spændende. Kan du afsløre hvilket firma? Og hvad er du egentlig uddannet som?

  • Reply
   Camilla
   maj 12, 2017 at 10:29 am

   Ja det bliver rigtig spændende jeg er uddannet som multimediedesigner og efterfølgende har jeg læst design og business med speciale i branding så det er en god blanding af kommunikation, marketing, grafisk design, ideudvikling, strategi, planlægning, forretningsudvikling mm.

 • Reply
  Weekend og starten på noget nyt... - Blondetoner
  maj 14, 2017 at 7:52 pm

  […] hvor jeg har første dag på nyt job, som nogle af jer måske allerede har læst i indlægget her. Med nyt job, kommer også en helt ny arbejdsplads, nye kollegaer og en helt ny hverdag. Det tager […]

 • Reply
  Filmproduktion, nyt job og ferie forude - Blondetoner
  maj 31, 2017 at 8:46 pm

  […] er langt fra tanke til handling. Jeg skrev lidt om hvorfor jeg har valgt at skifte job i indlægget her, samt vejen til den stilling jeg sidder i nu, for det er ikke på helt normal vis jeg har fået mit […]

 • Skriv kommentar