En særlig dag.. en særlig gave.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

En særlig dag.. en særlig gave..

pakke

Mange er her til morgen vågnet op til synet af snevejr WTF – nogle steder var der sågar minusgrader. Hvad blev der af det skønne forårsvejr med sol og milde temperature, det forsvandt bare.. Jeg nægter simpelhen at finde min vinterjakke og støvler frem igen, så jeg satser på at det gode vejr er på vej tilbage snart.

I dag er ikke bare en hvilken som helst dag. Nej, i dag er det 26 somre siden, at jeg kom til verden. Som med så meget andet, så flyver tiden afsted og det er ikke til at følge med – det ene år tager det andet og nu står jeg her tættere på de 30 end de 20.

I weekenden var jeg sammen med nogle skønne veninder. Vi sad netop og talte om hvor stærkt det hele går og hvor svært det er, at nå og følge med i hinandens liv og ja så er det allerede 10 år siden vi gik ud af folkeskolen. Men okay, hvis man tænker over det, så er der virkelig også sket meget de sidste 10 år og jeg har virkelig nået meget og det har været på både godt og ondt.

Jeg ved godt at mange vil mene jeg stadig er ung, det er jeg da også, men tanken om at de 30 “nærmer” sig, skræmmer mig altså lidt. Hvorfor? det ved jeg faktisk ikke, for de fleste oplever ikke den store forandring ved at blive 30, kun at tømmermændende bliver værre:P men med to graviditeter lige i træk, så ved jeg efterhånden ikke hvad det vil sige at drikke, så det bliver vidst ikke det store problem her – ellers siges det jo at 30’erne er de nye 20’er, så det satser jeg stærkt på.

Jeg blev vækket med morgensang, eller rettere morgenbrok fra Vigga:P for hun var sulten og far var åbenbart ikke hurtig nok med havregrøden.. Sån er livet som mor og det er nu skønt:). Der var dækket fint morgenbord og vi fik hygget, inden far og Vigga skulle afsted på arbejde og i vuggestue.

Jeg blev selvfølgelig også forkælet med en gave – Ny iphone 6 plus, guld. Den er intet mindre end top lækker. Og så meget, som jeg er en sucker for sociale medier, så er det virkelig lækkert med en ordentlig skærm og godt kamera:) Og en lille ekstra gave fra “pigerne” gavekort til biftur med guf, så det glæder jeg mig til at tage i brug. Det bliver med en veninde i første omgang, da det bliver for omstændigt at komme afsted med manden uden børn, så det må vente lidt endnu.

gave

Men ellers, så er dagen bare som den plejer at være og jeg er som sagt blevet fejret af min lille familie i morges, så jeg klager ikke. Nu glæder vi os til påskeferie og hygge:)

– Rigtig god påske til jer –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  marts 31, 2015 at 8:30 pm

  Stort tillykke med dagen 🙂 Jeg er lige fyldt 28, og har rimelig meget krise over snart at ramme de 30! Er dog blevet lovet det slet ikke gør ondt 😉

  • Reply
   blonde toner
   marts 31, 2015 at 8:55 pm

   tak søde du… ja jeg tror nu heller ikke det er så slemt som jeg forestiller mig.. ha ha

  Skriv kommentar