En ny hverdag.. "En tid der ikke kommer igen" - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

En ny hverdag.. “En tid der ikke kommer igen”

molly3,5uge

2014 ligger nu fortiden til og vi skriver nu januar 2015. Et nyt år er skudt i gang – et år der byder på barsel for mit vedkommende. Min barsel med Molly alene starter for alvor i dag. Farmand er tilbage på job og Vigga er i vuggestue. Det er helt mærkeligt at vågne op til ro i den lille lejlighed – nu var jeg lige blevet vandt til Viggas morgenglade og ikke mindst larmende lille væsen:) Men jeg tror nu også hun har godt af at komme tilbage i vuggestuen og få brændt noget energi af, for hun er virkelig et barn, der har brug for noget action i løbet af sån en dag. Men jeg må nu indrømme, at det også føles en smule tomt og stille unden min lille tumling og det var nu også ret så hyggeligt at have far hjemme:)

Så nu starter en ny hverdag for Molly og jeg. Vi har startet vores barsel med et besøg af sundhedsplejersken. Molly tager fint på:D, så min frygt om hvorvidt der var næring nok i mælken har ikke noget på sig – såååååå skønt. Hun er nu en lækker mus på 3960 og ca. 56 cm, så hun følger sin kurve helt perfekt. Dog skal vi en smut forbi lægen i morgen og have tjekket for gulsot, da hun stadig har et ret så gult skær i øjnene og i huden, så det skal der selvfølgelig lige tjekkes op på.

Jeg nyder at være hjemme og nyder at have barsel, hvis det stod til mig, så kunne jeg sagtens vende mig til en tilværelse som hjemmegående og blot have små projekter at tage mig til, men det kommer der jo desværre ikke så mange penge i kassen af, så det må vidst blive ved drømmen:P. Meeeen, at være på barsel kan til tider også være rigtig hårdt og ikke bare lutter lagkage, specielt ikke med en lille en der har ondt i maven (kollikagtigt) og ikke vil sove, som med Vigga. Så jeg krydser fingre for, at Molly ikke skal have samme problemer med maven, måske man kan være heldig, at hun har fået et sovehjerte fra naturens side, man har vel lov at håbe:P

Barslen er en dyrebar tid og en tid man ikke får tilbage, så jeg håber på at kunne nyde den i til fulde denne gang –  forhåbenligt kan jeg komme en masse ud med den lille mus. Min barsel strækker sig henover foråret og sommeren, så det kan ikke være mere perfekt  – på det tidspunkt er Molly også lige blevet et par måneder ældre og lidt mere bevidst. Forhåbenligt står vore sommerhus også færdigt til sommer, så vi kan bruge det. Babyrytmik er helt sikkert noget vi skal have meldt os til, det gik jeg til med Vigga og det er nu ret så hyggeligt. Vi skal bestemt også afsted i svømmehallen, men det bliver med Vigga og far. Vigga er jo en rigtig lille vandhund, så hun skal bestemt ikke snydes. Jeg overvejer dog, at tilmelde mig et babysvømningshold, når vi når lidt længere hen i barslen, det er jo altid skønt med lidt forskellige aktiviteter om formiddagen, når nu man er på barsel.

Jeg har takket, ja tak til at deltage i mødregruppe, så jeg håber jeg er heldig at komme i en god gruppe, med nogle skønne mødre og børn. Med Vigga var jeg ikke så super begejstret for min mødregruppe, eller rettere sagt, så jeg synes det var super svært, at være den eneste med et barn der græd konstant og jeg kunne som den eneste heller ike få amningen til at køre. Det havde nok været anderledes, hvis der blot havde været én anden der også delte nogle af de samme problematikker. Så nu håber jeg at det går lidt bedre denne gang, jeg giver det i hvert fald en chance:)

Hvis i kender til andre gode ting man kan lave med de små under barslen, så smid endelig en kommentar, det er altid skønt med nye input:)

Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

19 Kommentarer

 • Reply
  Bea
  januar 5, 2015 at 3:47 pm

  Virkelig dejligt at alt går så godt med Molly.. 🙂 Hun ser så dejligt ud.
  Brugte du også en babynest til Vigga? Jeg synes de er så flotte og overvejer at købe en til min datter, men er lidt i tvivl om de virkelig hjælper børn med sove trygt.
  Hvad synes du om dem og hvor er din fra?

  Ville egentlig bare sige tak for en god blog og ønske dig et fantastisk 2015! 😉

  • Reply
   blonde toner
   januar 5, 2015 at 6:27 pm

   Tusind tak, det varmer at få af vide at mine indlæg kan bruges og at du følger med på bloggen:) du ønskes ligeledes et lykkebringende 2015 og håber du fortsat vil følge med

   I forhold til babynest, så er det helt nyt for mig. Til Vigga brugte vi lift, men denne gang tænkte jeg at vi skulle prøve noget nyt, så har ikke de store erfaringer, men hun ligger virkelig skønt i den og det er også meningen hun skal sove i den om natten på sigt. Denne er fra en skøn kvinde på Instagram. Hun laver dem i sin frited og man kan selv kombinere farverne.. Så det kan virkelig anbefales.. Du kan finde hende under navnet (@alfiesfodspor)

   • Reply
    Luka
    januar 5, 2015 at 9:12 pm

    Den ser rigtig fin ud den babyrede 🙂 overvejer selv at købe en. Må jeg spørge hvad størelse du har købt og hvor længe forventer du at Molly kan sove i den?

   • Reply
    Bea
    januar 6, 2015 at 1:45 pm

    Nu skal jeg tjekke hendes profil.. 🙂 Tak!

    • Reply
     blonde toner
     januar 6, 2015 at 4:09 pm

     Ja gør det:)

  • Reply
   Bolette
   januar 9, 2015 at 8:48 pm

   Jeg tillader mig lige at “blande mig”.. 🙂
   Vi har en babynest til vores datter. Vi har en str. 0-6 måneder. Vores lille pige er nok lidt lang, for hun er allerede ved at være vokset ud af den, og hun er kun 12 uger. Jeg vil anbefale at tage den mellemste størrelse. 🙂
   Vi havde problemer med at få hende til at sove i sin lift om natten, som ellers var meningen. Babynesten er genial. Hun ligger i den, ved siden af min seng, på en kasse, bygget til formålet. Det fungerer rigtig godt! Vi skal ikke dele vores seng med babynesten, for den fylder lidt. Hun er tryg og kan se mig over kanten, hvis hun vågner og er ked af det om natten. Vi er så glade for vores!
   Kan kun anbefale at købe en! 🙂 Vi er

   • Reply
    blonde toner
    januar 9, 2015 at 10:00 pm

    ja det er en super god inverstering. så dejligt at høre i også har glæde af jeres:) jeg bruger den ofte til lurer om dagen inde i stuen.. men det er også planen den skal op ved siden af sengen, da vi ikke har plads til en bedsidecrip, men pt sover hun ved mig i sengen.. altid dejligt med flere input, så bland dig endelig

 • Reply
  Louise
  januar 5, 2015 at 6:03 pm

  Åhh hvor ser molly dejlig ud (hun slægter vist storesøster på 😉 ).

  I min barsel gik jeg til rytmik med Andrea, og var i svømmehallen et par gange. Desuden havde vores lokale bibliotek (Rødovre) barselscafeer flere gange (fx babymassGe, livredning af små børn, forskellige afarter af rytmik/tumlastik med undervisere. Det kostede vist 20-25 kr Per gang, og man meldte sig bare til. Det var ret godt.

  • Reply
   blonde toner
   januar 5, 2015 at 6:23 pm

   Tak:) ja jeg tror også hun bliver lige så lækker og vild som sin søster.. Ja bibliotekerne plejer at have gode arrangementer, så det er også helt klart værd at prøve og evt babygirl hvis Molly vil sove:) tak for gode ideer og dejligt du læser med

  • Reply
   blonde toner
   januar 5, 2015 at 6:56 pm

   kan du forresten nbefale en svømmehal? hvis du altså er fra Københavns området?:)

   • Reply
    Denise
    januar 5, 2015 at 7:30 pm

    Jeg kan virkelig anbefale fredriksberg svømmehal! Jeg gik der med min dreng, der lige er ca. 1 måned ældre end Vigga, da jeg var på barsel. Holdene ryger dog med det samme, så man skal sidde vågen kl. 24.00 for at komme på, hvorefter de er fyldte kl. 00.02

    • Reply
     blonde toner
     januar 5, 2015 at 9:30 pm

     Åhhh jeg er så dårlig til så noget, med at sidde klar.. Men jeg må da lige ind og lurer hvornår der kommer nye hold på:)

   • Reply
    Sara
    januar 5, 2015 at 8:23 pm

    Tillader mig lige at svarer 😉 Frederiksberg skulle være helt fantastisk, med SÅ gode faciliteter når man har en lille baby med!

    • Reply
     blonde toner
     januar 5, 2015 at 9:29 pm

     Ja det skulle efter sigende bare næsten være umuligt at komme på deres hold.. Jeg må ind og lurer:)

 • Reply
  Sara
  januar 5, 2015 at 8:24 pm

  Frederiksberg svømmehal, skulle være fantastisk!

 • Reply
  Kamilla Arp
  januar 5, 2015 at 10:23 pm

  Fin blog du har fået- og sjovt at læse med, selvom man ikke kender dig 😉
  Tip til barsel; nyd bare at være hjemme og gå og nusse! 🙂 Er selv på barsel med nr to, der nu er 7 mdr og en “stor” på knap 2 1/2 og tiden flyver bare afsted, så jeg synes det er dejligt bare at være hjemme- godt for en god rytme til både mor og barn, synes jeg 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 6, 2015 at 12:44 pm

   Ja du har ret, det er om at nyde det, hvilket jeg egentlig også gør:) så du har heltret, der behøver ikk sek en masse, men det e rnu også meget hyggeligt at komme lidt ud på den ene eller anden måde.. d jeg ikke har så meget familie, tænker jeg at få aktiviteter kan være ret så hyggeligt:)

 • Reply
  Bolette
  januar 9, 2015 at 8:42 pm

  Okay, det her er muligvis meget mærkeligt at skrive… Men jeg gad godt at være i mødregruppe med dig! Du virker så sød! 😀

  • Reply
   blonde toner
   januar 9, 2015 at 9:56 pm

   tak det var da et komplement at få..:)

  Skriv kommentar