En mors værste mareridt.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

En mors værste mareridt..

image

Vores ret store kalenderbloklys er allerede brændt ned til den. 21 december, det bevidner lidt om hvor meget vi har været hjemme på det seneste. Aldrig i mit 26 årlige lange liv har jeg været forud med et kalenderlys på den størrelse – normalt er vi ikke engang forbi den 21 december, når vi rammer juleaften..

Som overskriften beskriver, så befinder vi os i et sandt mareridt Mildest talt er jeg ved at blive sindsyg af at se på de samme 78 kvm i vores lille københavner lejlighed. Hvad jeg troede skulle være en stille og rolig uge med start på juleferien er endt i det rene kaos og jeg er desperat efter at komme ud, jeg bliver simpelhen så rastløs når man er tvunget til at være indendøre og når der ikke er bedring forude så giver det altså grå hår..

Vi er på 6. dagen her hjemme, hvad angår sygdom. Det lader slet ikke til at være på retur, som håbet. I går valgte jeg at tage Molly til lægen, efter 3 aftener /nætter der har været helt uudholdelige for alle parter – et sandt mareridt faktisk.

Det startede med noget maveonde søndag og så høj feber oven i hatten, men så tirsdag var det stort set umuligt at få hende til at sove, både lur om dagen og når hun blev lagt for natten og jeg lyver ikke hvis jeg siger, at vi har holdt på flere timer i streg før der kom ro og når der først var ro, så blev det afbrudt af et utal af opvågninger og timer hvor hun bare har grædt og grædt og grædt helt hysterisk, mens vi har vader lejligheden tynd for kvadratmeter.

Jeg føler mig totalt magtesløs og aner ikke hvad jeg skal stille op. Jeg er lidt flov over at sige det højt, men jeg må indrømme jeg mest af alt har haft lyst til at løbe skrigende bort ud på de sene nattetimer. Jeg får helt flashback til kolliktiden med Vigga, hvor kroppen bare køre uden hjernen er med, fordi man er så udmattet.

Normalt er putning slet ikke et problem. Det plejer at gå helt smertefrit og hun falder i søvn ganske fredeligt og roligt af sig selv. Selvfølgelig har der været aftener hvor vi har været inde et par gange og det er helt ok, sån er det.

Det er ikke lang tid siden hun havde væske på begge øre under sygdom og det var præcis hvad jeg mistænkte som årsag til dette skrigehelvede som vi er ude i og det er præcis hvad dommen var fra lægen. Væske på begge øre og der er intet at gøre og det gør mest ondt når man ligger ned. Samtidig tror jeg vi døjer med et meget voldsomt tigerspring/udvikling, I DON’T KNOW, men en ting er sikkert det er helt af H til. Jeg har mest af alt lyst til at sætte mig ned og tudbrøle, for jeg kan gå rundt nok så længe med hende i armene og der kan komme helt ro på, for så at lægge hende i sengen og i det hun rammer madrassen skriger hun og bliver tosset, som i der hvor man slet ikke kan nå ind til hende. Jeg har forgæves prøvet at synge, nusse, pakke hende ind i dynen, hæve sengen, ekstra pude, Panodil, vugge frem og tilbage og ja alt hvad der overhovedet kan tænkes at gøre en forskel. Desværre helt uden virkning og jeg er løbet tør for ideer. What to do?

Har netop puttet hende til lur og igen var det det rene helvede og det har taget 40 min med skrig og skrål. Jeg endte dog med at få lidt ro på mens hun lå ned, men så snart jeg går ud af værelset starter skrigeriet og så er det jeg frygter det er mere end blot væske på ørene der driller for det bliver jo ikke slemt af at jeg går ud, så der mistænker jeg mere en form for separationsangst, eller hva man kan kalde det.. ?Jeg fatter det bare slet ikke, for som sagt plejer det slet ikke at være tilnærmelsesvis så slemt at putte.. Det plejer at være rigtig hyggeligr og helt roligt.. Som et led i det hele har hun boycuttet aftenflasken, den vil hun slet ikke have, det er så hvad det er, den skulle hun af med før eller siden og hun har ikke brug for den længere, det har mere været for hyggens skyld.

Jeg er i syv sind og meget træt. Og hvis der er noget der kan få mig ud af kurs, så er det ingen søvn. Jeg køre på reserverne og for det ikke skal være løgn, så blev Vigga ringet hjem fra vuggestuen i går, da hun var helt ulykkelig, tynd afføring med blod.. Hun har ellers lige været ovenpå et par dage. De overdramatiserende måske en smule i telefonen. For der var ikke blod i afføringen, men blod fra mellemkødet, der var blevet irriteret. Der er immervæk forskel og jeg nåede at blive godt og grundigt urolig:(.. Så jeg har dem begge hjemme i dag og for lige at gøre det ekstra slemt så er jeg alene med dem hele dagen og aftenen, da Jon først kommer hjem engang i nat. Det er indtil videre gået nogenlunde, borset fra putning og det gør mig sgu lidt ked af det, for føler mig sgu som lidt af en LORTEMOR, når det skal være sån et helvede og det er svært at være der for to på en gang, selvom jeg gør hvad jeg kan. Og så hjælper det slet ikke på det, når man er træt og ved der ikke kommer nogen og aflaster lidt. Stor respekt til alle singleforældrene derude.. Jeg bøjer mig i støvet..

Desuden er det lige gået op for mig, at køleskabet stort set er tømt og der INTET guf er til mig i aften, når/hvis der kommer ro på. Jeg havde ellers lige sat mig for at jeg skulle kværne en kæmpe skål slik og et par plader marabou i selskab med min sofa og Netflix.. Jeg har så meget brug for noget lækkert efter 6 dage, mere eller mindre isoleret og med så lidt søvn..

Stakkels lille mus, det er heller ikke sjovt at være ramt så hårdt. Næste step må vist være en ørelæge, selvom jeg ikke rigtig kan se hvad han skal kunne gøre.. Men tænker han er specialist inden for sit fag og han må kunne vurdere i hvor slem en grad hun er ramt, for det siger lægen intet om. Hvis man kan sige noget om det? Jeg har selv været ørebarn og jeg mindes de som rent forfærdeæogt og meget smertefuldt.

Hvis der sidder nogle ørebarnsmødre eller andre med et par guldkorn i ærmet eller et godt råd, så del lige ud til en lettere desperat og sukkerhungrende mor.. Eller måske nogen kender en god ørelæge i hovedstadsområdet?

Det blev så min måde at ønske jer alle en god weekend. Jeg siger lige til mig selv højt, at dagen i morgen bliver bedre..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

52 Kommentarer

 • Reply
  Kristine
  december 18, 2015 at 8:06 pm

  Åh stakkels dig. Har selv to ørebørn på 3 og 1 år. Få en tid hos ørelægen så hurtigt som muligt. Og overvej så om du ikke skal bede dem lægge dræn med det samme. Jeg tænker når I har så små børn så er det ikke til at holde til, at de slet ikke sover eller bare det at de har ondt. Det er ikke altid væsken forsvinder af sig selv og så skal der alligevel dræn i. Håber I finder en god læge der har tid mandag.

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:13 pm

   Du har helt ret, næste step er ørelægen.. hvis vi kan få tid hos en.. jeg har bare ladet mig fortælle at de dræn der vist ikke har så god virking, som man umiddelbart først har troet og derfor lægger man dem ikke i samme omfang længere.. måske du kender til en god ørelæge i hovedstadområdet? åhh to ørebørn det er hårdt og den mserte de gennemgår, det er ikke til at holde ud.. det er forfærdeligt når hun skyder ryg og kaster sig bag over.. åhh det gør ondt i mit moderhjertee

   Tak for din kommentar og god weekend til jer

 • Reply
  Lena
  december 18, 2015 at 8:08 pm

  Har selv en lillesøster Vigga som netop er fyldt to. Ved hun er ældre end jeres den yngste, men hun har været igennem lidt det samme. Her må hun sove i mor og fars send om natten når det står på. Hader ellers når de sover hos os, men ved sygdom er det ok. Her giver det en anden ro for os og hende, og i de tider er der ekstra brug for tryghed – så det fungerer. Selvom det ik som sådan er en opskrift på sygdom gå væk, men alligevel. Får vi forældre mere søvn ved hun er ved os, og samtidigt giver ungerne masser af tryghed i de perioder, så synes jeg det er ok herhjemme. Desværre ingen gode råd mod sikkertrang når man er alene sådan en aften:-( pøj pøj:-)

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:16 pm

   Jeg har også haft i hende i sengen det halev af natten i nat… hun vågner konstant og sætter sig op og græder og jeg prøver at lægge hende højt og tæt på mig, for at give tryghed, men den stakell mus lader bare til at have ondt.. lige nu er der ro, så længe det vare, tør nsten ikke skrive det, for så ender det altid galt.. åhhh men sukkertrangen den er der i den grad.. har bare lyst til alt med sukker.. det eneste eg kan find ei køleren er en kold øl, så det må det blive til.. Krydser for en mere fredelig nat.. hvis du kender en god ørelæge, så meld gerne tilbage

   Tak for din besked

   • Reply
    Lena
    december 18, 2015 at 8:41 pm

    Bor desværre i Aarhus:-( ellers fint tilfreds med vores ørelæge. Håber går fremad fra nu:-) PS drik hellere den øl, måske den er dejlig beroligende, på den gode måde:-) kh

    • Reply
     blonde toner
     december 18, 2015 at 8:43 pm

     ja okay, det er i den modsatte ende af landet så, det går ikke.. men tak.. jeg er allerede godt i gang og nyder stilheden så længe det varer.. Tak og god weekend

 • Reply
  Eva Lund
  december 18, 2015 at 8:14 pm

  Hej
  Det lyder rigtig hårdt. Har selv både haft kolikbarn og ørebarn. Det har ikke hjulpet at se tiden an for os, når det har været galt med ørerne. Ørelæge og penicillin el øredråber og senere ( nu 4 gange ) dræn. Min datter er 3,4 år nu. Det med flasken hun afviser, hvis det er kommet lige nu, tænker jeg det kan gøre ondt i ørene når hun skal drikke. Der kommer et vakum. Måske hun vil ha lidt i kop? Men ja hæv sengen og få noget morsøvn lige så snart der er ro. Har du noget familie der evt kan aflaste dig lidt, så du kan få sovet? I hvert fald god bedring til begge piger, håber snart de blir raske. God jul til jer.

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:26 pm

   Jeg tror vi må få fat på en ørelæge mandag, så vi evt kan få øredråber, hvis det kan hjælpe.. uha det er altså en hård omgang.. ja så kender du jo om nogen noget til begge dele, det er noget fanden har skabt og ingen bør opleve det.. desværre har jeg ikke ret meget familie og ikke noget tæt på som kan hjælpe mig i sån en situation.. Noget jeg i den grad savner.. så det gør det bestemt heller ikke nemmere.. det at hun har droppe flasken på grund af vakun, har du nok helt ret i, for hun skyder rug bare hun ser flasken.. men åhh så nogle gange kan jeg ikke finde ud af om det er en form for seperationsangst, når hun skriger så snart jeg går ud…:S det er ikke altid let at være mor.. tak for din søde kommentar

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  december 18, 2015 at 8:18 pm

  Uh det lyder skrækkeligt 🙁 Synes 100% du skal se om i kan komme til ørelæge inden helligdagene. Laurits havde en lignende tur og han fik nogle øredråber eller noget der fik trommehinden til at slappe af. Jeg er ikke sikker, men det virkede med det samme! Nu har han så fået dræn 🙂 Er der ikke nogen der kan aflaste et par timer? Et sceneskifte kan være et mirakel for alle 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:21 pm

   det er det rene helvede og nej ingen aflastning, da jeg ikke rigtig har noget familie. Så det er rigtig meget op ad bakke, det ville nemlig gøre underværker..uhh øredråber, alt der kan hjælpe vil blive taget imod med kyshånd.. jo ørelægen næste stop.. skal bare lige finde en der kan tage hende ind på mandag:S den er straks være.. hvis du kender en god i i hovedstadsområdet, så råb højt..

 • Reply
  Mette Skov Jensen
  december 18, 2015 at 8:25 pm

  Dræn og zoneterapi. Min veninde har to ørebørn og de sværger til den sammensætning 🙂 Rigtig god bedring!!

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:28 pm

   ja de lægger bare ikke dræn i samme omfanf som tidligere, da jeg har ladet mig fortælle de ikke er så gavnlige som man håber og de kan efterlade lidt arvæv.. eller noget lignende, men jo hvis det er det der skal til, så er det sån.. Zoneterapi var en mega god ide, det tror jeg lige jeg vil undersøge nærmere.. så er det bare om at finde en der er god til børn

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:28 pm

   og tak for din kommentar:)

 • Reply
  Maria
  december 18, 2015 at 8:28 pm

  Hei
  Jeg kan så godt følge dig I det du skriver!
  Jeg har to ørebørn og haft kolikk på min første.
  Mit triks blev en babyhodepude I barnevognen og trille dem frem og tilbake. Begge børn har sovet I barnevognen om natten frem til de blev 6 mnd, vognen har stået inde på soveværelset ved siden af min seng. Min yngste er nu to år og må stadig en gang imellom stå I vognen ved siden af min seng og sove. Om det hælper på ørene eller om det er tryghed ved jeg ikke. Men jeg sover så dårlig når børnene ligger i sengen sammen med mig. Jeg bruger tit at lægge børnene I vognen og gå en lang tur når de er syge. Det hjælper mig.
  Ønsker dig held og lykke med weekenden. God bedring til de to små. Og mange varme tanker og klap på skuldern.
  Der er desværre ikke nogen fasit svar på å være mor med ørebørn eller syge børn. Men gode råd og tips kan man ta imod og prøve ud. Bare husk ingen børn er ens. Noget virker på den ene og ikke på den anden
  God jul her oppe fra Norge ❤

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:34 pm

   Tak for din søde besked, det varmer og altid skønt at vide man ikke er den eneste i samme situation, selvom jeg nu ikke ønsker det for andre.. mendejligt det virkede for jer.. vi bor i lejlighed og hr ikke rigtig mulihed for barnevogn og sån og pigerne er for stor til vore lille barenvogn, da det er en byvogn, men har hørt flere der har succes med at trille en tur, specielt også med kollikbørn… men tak for dine tanker og fordi du deler, det er så fedt..

   god jul til dig og dine og så helt til norge:)

 • Reply
  Camilla
  december 18, 2015 at 8:28 pm

  Åh hvor lyder det hårdt:( sender dig god karma<3 en kiropraktor kan afhjælpe ved væske på ørerne-smerter. Gik meget til kiropraktor med min søn da han var helt spæd.Jeg gik hos den sødeste kiropraktor Louise der er specialiseret i børn. Det hedder Herlev kiropraktor center. Tænker man umiddelbart kan få en hurtigere tid hos en kiropraktor end hos en ørelæge…. mvh Camilla

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:36 pm

   hej Camilla, tak for din søde besked..

   Kiroprakttor har jeg slet ikke tænkt på. der var netop en der anbefalede mig zoneterapi og det tænker jeg ogs kan være et godt bud.. jeg må lige se hvad jeg kan få tid til på mandag, hvis den stadig er helt gal.. åhh det er en hrd omgang og så lige op til jul..

 • Reply
  Frk. Wagner
  december 18, 2015 at 8:30 pm

  Hejsa Blondetoner
  Vi har været igennem det samme. Vores søn havde (meget) væske på øret, og fik lagt dræn. Han fik det markant bedre og sover godt nu Så håber I kan få en tid hos ørelægen hurtigt muligt og inden jul!

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:35 pm

   Jeg vil prøve at finde en akuttid mandag, hvis det er muligt hun kan bive tilset.. det er også typisk lige op til jul, hvor der er en masse helligdage.. åhh altså, men du har helt ret.. dejligt det har hjulpet hos jer.. håber vi finder en mere komfortabel løsning

 • Reply
  Connie Vind
  december 18, 2015 at 8:36 pm

  Vores datter er ørebørn. Kan af hele mit hjerte anbefale Jørgen Henrichsen i rådhusstræde inde i København. Det er verdens bedste ørelæge!! Hvis hun har væske på ørerne kan det være årsagen til det hele. Det er det rene helvede. Alle deres følelser sidder uden på tøjet. Så det at hun først bliver ked af det når du går, kan sagtens skyldes ørerne. Før vores datter fik lagt dræn kunne jeg sidde op med hende og sove – det var det eneste der hjalp. Ved det lyder uoverskueligt – men stabel jer op med puder osv., så i kan sove nogenlunde. Hos vores datter virkede panodil først efter ca halvanden times tid… jeg føler virkelig med dig! Det hårdeste i livet som mor er når de har ondt i ørerne – intet kan hamle op med det 🙁

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:39 pm

   Det er sjovt du netop nævner ham.. har hørt flere snakke om ham og prøvede faktisk at ringe torsdag, mend e havde lukket pga operationer, så jeg må bare prøve igen mandag, nr nu han får så meget ros.. det betyder alt med en god ørelæge til de små og nej hvir jeg håber vi kan finde en mere human løsning, for det er forfærdeligt.. tidligere sad jeg også op med hende og sov, der fik hun lige lukket øjnenen 20 min og lige så gjorde mor.. men ellers vil hun ikke side hos mig, hun skyder ryg og ryster på hovedet og panodil har ingen virkning.. tværtimod..

   Tak for din søde besked. jeg håber det bliver bedre.. god jul

 • Reply
  Camilla
  december 18, 2015 at 8:38 pm

  Åh det gør så ondt at læse. Er selv mor til en på 3, som er ørebarn. Har fået dræn i 2 gange og fjernet polypper. Det har hjulpet rigtig meget på hende, så jeg har kun gode erfaringer med det.

  Har i dag været ved læge med min søn på 9 mdr., da jeg havde mistanke om, at hans øre irriterende ham. Ganske rigtig var der væske på ørerne og vi har fået tid til ørelægen med det samme. Samtidig har lægen givet mig recept på noget, som skulle nedsætte smerten (nåede dog ikke at hente det i dag, så kan ikke præcis huske hvad det hed).

  Kan dog lige give en melding, hvis det hjælper på ham.

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 8:42 pm

   Nu spørger jeg måske dumt, men hvad hjælper det at fjerne polypper? og er det lægen der vurderer de slags?

   giv meget gerne medling om det hjllper på ørene, for det vil jo være så skønt, hvis det kan tage lidt af smerten, flere nævner øredråber og dethar jeg bare slet ikke hørt om eller fået som mulighed.. så giv endelig feedback.. tak:)

 • Reply
  Camilla
  december 18, 2015 at 8:49 pm

  Hej
  Hvor er det bare super træls og hårdt når det står på. Er også mor til et ørebarn, som havde kolik som spæd. Vi har lige været igennem det samme. Vores søn var syg i august og fik væske på ørene. Reglerne er så (her i vores region i hvert fald), at man skal til tjek hos egen læge tre gange med en måneds mellemrum, for at tjekke om væsken er forsvundet. Det var den ikke her, så vi drog videre til ørelæge, som ville lægge dræn. Det fik han gjort for to uger siden og det har bare gjort en kæmpe forskel. Vi kan se at væsken især nu løber ud i det ene øre. Han er blevet mere glad, græder ikke om natten længere og begyndte pludselig at gå selv. Så det var klart vejen frem. Har desværre ikke noget råd til hvad du kan gøre lige nu og her, kan læse at du praktisk talt har prøvet alt lige fra hævet hovedgærde til panodil. Men hold ud, få sovet når du har mulighed for det, så må alt andet ligge og få bestilt en tid ved ørelægen.
  Ang den søde tand, så har jeg hørt at man kan bestille slik leveret til døren i hovedstads området.
  Rigtig god bedring til jer og glædelig jul.

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 9:00 pm

   Tak for din søde besked. Jeg må få bestilt en tid til ørelægen på mandag og håbe vi kan komme til inden jul.. fro ja vi har prøvet det meste og uden held.. hvor er det skønt det har hjulpet hos jer. krydser fingre for at vi også finder en løsning der virker for os og så Molly kan fp lidt ro uden alt den smerte. det er ikke sjovt at vær 1 år og have så ondt.. det skær i mit moderhjerte, når hun er helt ulykkelig og ikke engang vil være oppe, men bare skriger:S åhh altså..

   Jo der er udbringning, men desværre havde de ikke bland selv nu her, da de er ved atflytte lager, så der får man færdigblandet slik og jeg er lidt kræsen hvad det angår.. det blev til en kold øl fra køleskabet, da det er det eneste jeg lige kunne finde… det må da berolige lidt…

   god jul til jer også og tak fordi du deler din historie..

 • Reply
  Sandra
  december 18, 2015 at 9:19 pm

  Hejsa

  Vil bare lige stemme i med de andre kommentarer. Se at komme til ørelæge. Det med at der ikke lægges dræn så meget mere kender jeg ikke statistik på, men ved ihvertfald at jeg og adskillige veninder, bekendte og kolleger har fået lagt dræn på deres små det sidste års tid, så det undrer mig hvis det ikke gøres så tit længere. Hos os gjorde det underværker (både på trivsel og nattesøvn).
  Jeg stod som dig op til jul og skulle have tid første gang ørene var slemme, og den eneste der gad at gøre plads til at tage os var ørelægen inde i Rømersgade 3 (ved torvehallerne). Har været glad for ham.
  Mange varme hilsner og tanker til dig!

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 9:56 pm

   tak for din søde besked.. jeg vil gøre alt for at få en tid mandag, hvis den stadig er gal, så vi forhåebenligt kan få en lidt mere rolig jul… tak for tip med ørelægen, altid godt med en anbefaling..

 • Reply
  Freja
  december 18, 2015 at 9:30 pm

  Ring til Øre-næse-halsklinikken i Hørsholm, de har akuttider, så man kan komme til samme dag og er super søde og kompetente. Ved det er et stykke fra KBH, men ville da være dejligt at få kigget på det inden jul.
  Du spørger længere oppe om polypper. Jeg har fået dem fjernet nu som voksen, fordi jeg blev ved med at få ondt i ørene bare jeg havde en lille forkølelse eller virus. De kaldte dem børnepolypper, fordi det er noget man har som barn, men som “forsvinder” når man bliver voksne, men for nogle enkelte gør de bare ikke. Det var i hvert fald den forklaring jeg fik 🙂 Kan være medvirkende til de slemme smerter og trykken for ørene.
  Det lyder umenneskeligt hårdt og du skal vide at du er mega sej og stærk, selvom det ikke føles sådan lige nu! Og smut så ned i nam nam og fyld kælderrummet eller loftrummet til randen med guffe så du aldrig løber tør 😛

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 9:59 pm

   Jeg har faktisk selv gået hos øre-næse-hals klinikken i hørsholm d jeg var barn, hvis det er den samme som i dag.. åhh tak for svar med hensyn til polypper. jeg har aldrig skænket det en tanke før, så meget rart lige at få en lille forklaring.. tak 🙂

   du kan tro jeg skal have fyldt lageret.. jeg fandt don en pakke micro pop og så noget saftevand, det er bedre end ingenting.. selvom chokolade og bland selv jo havde været sagen:P

 • Reply
  Ida
  december 18, 2015 at 10:24 pm

  Åhh din stakkel Camilla, det lyder som en hård omgang I er igennem.
  Jeg er gravid med den første, så jeg har desværre ingen råd til dig. Jeg var selv ørebarn og hos mig hjalp dræn og zoneterapi – Men jeg er fra 88, så meget kan jo være sket siden 😉

  Rigtig god bedring med de små – Og en masse varmer tanker i din retning!

  • Reply
   blonde toner
   december 18, 2015 at 10:45 pm

   Tak hvor er du sød. Var også selv ørebarn, men kan knap nok selv huske hvad der virkede den gang (læs: jeg er fra 89′) og desværre har jeg ikke min mor længere til at spørger.. så det er altid skønt med så mange behjælpelige kvinder:)

 • Reply
  Mette Scheibel
  december 18, 2015 at 10:59 pm

  Øre,næse,halslæge Thomas Ravn falkoner alle.. Han er så god til børn…
  Lyder til hun bare skal have de dræn, det hjalp min søn Aleksander med det samme.. Ingen sygdom de sidste års tid og det kan kun være derfor 😉
  Og i den forbindelse siger Nogen siger rismælk eller lign fremfor alm mælk. Håber børnene snart er i bedring;)

  • Reply
   blonde toner
   december 19, 2015 at 12:23 am

   Tak Mette:) fedt med en anbefaling, der findes jo så mange.. hmm vil det sige mælk kan have en betydning?

 • Reply
  Charlotte
  december 19, 2015 at 12:03 am

  Hende her på østerbrogade er super god til zoneterapi til børn http://www.lisbethhecksher.dk

  • Reply
   blonde toner
   december 19, 2015 at 12:22 am

   tak for tippet:)

  • Reply
   blonde toner
   december 22, 2015 at 9:24 am

   Tak for tippet.. Det vil keg da lige have i tankerne i det nye år. Overvejer virkelig at prøve det af..

 • Reply
  Anne Sommer
  december 19, 2015 at 8:33 am

  Ååhhh, hvor har jeg bare inderligt ondt af dig! 🙁

  Det er pisse hamrende hårdt med hårdt på, at se sine små så dårlige, og så samtidige selv være kørt helt i underskud! Jeg sender lige en portion styrke og søvn :-*
  Vilja har også været ørebarn. Hun var syg kontant, og jeg var også kørt helt ud! Efter utallige besøg af og ved vagtlægen, og egen læge med beskeden om at der da var lidt rødt på ørene, blev vi hver gang sendt hjem med Panodil. Jeg havde en veninde som insisterede på at kontakte ørelægen. Vi fik en tid samme dag som jeg ringede, mandag, og allerede onsdag fik hun dræn. Det var meget meget slemt.
  Hun forandrede sig nærmest samme dag.
  Dog bøvlede vi lidt med at det blev ved og ved med at flyde- men det bekræftede os i at det var det helt rigtige at gøre.

  Råd: dræn!

  Indtil da. Panodil, hævet hovedesengegavl eller at sidder op og sove med mor!
  Vi lavede en foranstaltning i sengen, men sofa puder og ekstra dyne? Og så lå vilja og jeg arm i arm hele natten, og SOV! Aaaaaahhhh!!!! 🙂

  God bedring
  // annesommersol

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:37 pm

   Hej søde Anne..

   Tusind tak for din besked, det er altid skønt med et virtuelt kram:) Skønt at høre andre forlks historie, så ved man, at man ikke er ene om det.. Der er kommet lidt ro på for denne gang, men det er blot et spørgsmål om tid førend det kommer igen:S desværre er hun jo også asmatisk bronkitis barn, så nu er det hosten der har overtaget, øv øv.. vi skal lige hele vejen rundt hver gang, men dog er hun ikke syg med feber og er glad.. men hosten om natten, så søvn er der ikke meget af…

   God jul

 • Reply
  Maria
  december 19, 2015 at 8:54 am

  Hejsa – har ingen gode råd om ørepine – men i København findes et firma der bringer bland selv slik ud søg på @bonbonnow på instagram! Bor i Jylland så har ikke prøvet det – men det er sgu smart hvis man står med to syge børn og selv har brug for et sukkerkick ! – god bedring med dine guldklumper.

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:38 pm

   Jo det er lige præcis hvad der gør.. har benyttet det en enkelt gang og det er super smart, hvis man på ingen måde kan forlade det lille hjem:)

 • Reply
  Cathrine
  december 19, 2015 at 8:00 pm

  Det lyde som en super hård omgang! Hvis du stadig har brug for sukker, så kan jeg anbefale bonbonnow, som bringer bland selv slik ud i kbh. Selve udbringen er lidt pebret, men jeg har selv brugt det en aften, hvor min datter sov trygt i sin seng, så jeg ikke kunne smutte ud af huset.

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:39 pm

   Ja jeg kender det godt. Har selv benyttet det en enkelt gang.. det er smart i pressede situationer, hvor det lille hjem ikke kan forlades 🙂

 • Reply
  sara møller larsen
  december 19, 2015 at 8:03 pm

  Mælk skaber slim, god bedring

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:40 pm

   Så er det vist godt at aftenflasken netop er droppet på baggrund af ondt i ørene, så det blev en hurtig udfasning kan man sige..

 • Reply
  Lise
  december 19, 2015 at 8:14 pm

  Din stakkel! Det er bare ikke sjovt med ørebørn, de har så ondt skriger så hårde rejser sig på en og man står bare helt magtesløs tilbage.

  Jeg har en søn på 15 mdr der de sidste 3 mdr har været ramt af mellemørsbetændelse 5 gange, og med væske på begge øre oveni.
  Jeg har været til lægen et utal af gange og ørelæger oveni, det eneste gode råd jeg kan give er at blive ved og insistere.

  Den første ørelæge mente ikke det havde noget med ørene at gøre på trods af vores egen læge var helt overbevist om det så nu er der skiftet ørelæge, og han skal have dræn til januar.

  Mht gode råd, så har vi haft rigtig stor glæde af hævet hovedgærde, 2 bøger under hvert ben på sengen og så Panodil, ikke som en enkeltstående Panodil, men som en panodil “kur” hver 6. time så han har været dækket konstant, om natten har vi brugt Panodil stikpiller så kan den gies mens han sover. Det har hjulpet os helt vildt! Han har i lange perioder skreget flere timer ved senge tid og så ellers hver anden time hele natten og til tider flere timer i træk.

  Jeg håber hun snart får det bedre og du snart for sovet ordenligt.

  Masser af medfølende tanker

  -Lise / Bybabycarrot

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:46 pm

   Ja præcis den magtesløshed du beskriver har jeg såååå svært ved at indfinde mig med.. det er så hårdt intet at kunne gøre.. øv øv.. Men tusind tak for din søde besked, det varmer.

   Nu spørger jeg måske dumt, men hvornår er det mellemørebetændelse og hvornår kaldes det væske på ørene, for jeg troede egentlig det var det samme?:S

   Åhhh det lyder som om i har været hele trædemøllen igennem og kender alt til ulykkelige børn.. det er skide hamrende hårdt, for alle parter og så mega synd for de små.. Men det med hævet sengegærde og panodil, lader ikke til at have en effekt her.. Heldivis er det aftaget for denne gang, efter en uges tid.. men desværre har hosten ramt hende, da hun lider af asmatisk bronkitis.. så det er hårdt om natten.. om dagen er hun nu glad igen og med smil og uden feber, så det er da positivt.. så må vi lide med hosten…

   Tak fordi du deler din historie og kommer med gode råd:)

 • Reply
  Runa
  december 19, 2015 at 9:34 pm

  Hejsa, et lille råd herfra som virker herhjemme når væsken rammer ørene i weekenderne hvor ørelægen holder lukket.

  30 min inden du putter hende lufter du ud på værelset så det er dejligt køligt derinde Så lægger du nogle af de kedelige tykke bøger under sengens ben oppe ved hovedet så hun kommer lidt op med hovedet og sidst men ikke mindst vat i begge øre og en hue på (væske i øre føles som skulpen for rammer en mur)

  Lidt flydende Panodil til at gi lidt ro

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 7:41 pm

   Tusind tak for råd.. Det ved at lufte ud og hævet sengegærde er noget vi allerede gør hver aften..:) Men det med vat i ørene og hue har jeg aldrig hørt om, men hvis det virker lidt beroligende så er det jo rigtig skønt for de små…

   Tak for tippet..

 • Reply
  Sarah krouel
  december 20, 2015 at 8:03 pm

  Som mor til to ørebarn føler jeg med dig!;( vi går hos Jørgen heinrichsen i rådhusstrædet 11, kbh. Virkelig dygtig ig sød!! Vi har i perioder med gråd og ørepine givet Panodil forebyggende sådan at smerterne holdes nede. Når første smertebøkgen er der er den svær at slå ned. God bedring!

  • Reply
   blonde toner
   december 20, 2015 at 8:06 pm

   Jeg har hørt meget godt om ham og tænker at dt er ham vi må besøge i det nye år.. for lige nu er der kommet ro på.. så er der jo ikke så meget at se. men så snart jeg mistænker noget, så er vi de første der er taget til ørelægen… desværre har hosten nu ramt os, så det har ligesom ændret sig lidt, men min glade pige er tilbage om dagen og feberen forsvandt lørdag

   Tak, god jul

 • Reply
  Anja
  december 22, 2015 at 12:49 am

  Årrrhhhh det lyder ikke rart for nogen af jer. Da min dreng som nu er 13 år, var 2 år havde han også væske i ørene og skulle have dræn. Jeg blev anbefalet zoneterapi ( jeg troede overhovedet ikke på det – SMILER ) men tænkte at det ikke kunne skade. Han kom til zoneterapi og efter 3 gange var vi ved ørelægen igen og væsken var forsvundet. Så jeg vil klart anbefale det. Rigtig god bedring med hende og god jul. Kh Anja

  • Reply
   blonde toner
   december 22, 2015 at 9:22 am

   Jeg har hørt rigtig meget godr om zoneterapi, så der er ingen tvivl om st hjælper for mange, så tænker da klart det er et forsøg værd, hvis vi kommer ud i samme show igen..

   Rigtig god jul og tak for din kommentar

  Skriv kommentar