En mors bekendelser #3 "sandheden om at have børn" - Blondetoner
Hverdagsglimt

En mors bekendelser #3 “sandheden om at have børn”

Sandheden-om-at-have-børn

Holy crap, ja det må man altså godt sige, når dagen startede lidt sløjt, eller burde jeg sige med lidt negative vibes. De fleste med børn kender de morgener, der hvor ingenting er godt nok og alt man gør er forkert. Ja okay, det er en side af samme sag, men for filan jeg havde to piger der var i overordenligt dårligr mandagsmood. Selvfølgelig har børn også dårlige dage og i dag var uden tvivl en af dem. Jeg prøvede ihærdigt at bestikke Vigga med en ostehaps, for bare at få lokket hende til at tage sit tøj på og sådan fortsatte det ellers bare i en lang smøre, så var det tøjet den var gal med og skoene var heller ikke gode, for ikke og tale om hoveddøren hun ikke kunne åbne og på vej ned af trapperne fra anden sal, der valgte hun så at holde pause. Ikke bare lige en lille puste pause, næ nej, hun beslutte sig for hun ikke ville gå mere. Fik jeg sagt det godt kan være svært at bevare roen nogen gange:). Det har ellers været en hyggelig weekeden med en tur i zoologisk have, så mandag var åbenbart ikke så kærkommen her hjemme.

Molly er i øjeblikket i en fase, hvor hun vil alt selv og med alt, så mener jeg ALT. Det kan være svært at forklare hende, for hun lytter på ingen måde, men kopierer blot Vigga på alle måder og hvis Vigga gør noget, så skal hun også – uden undtagelser. Men hvad hun lige glemmer, så er det altså, at hun ikke kan alt og 80 centimeter høj, godt polstret og ikke den bedste til at koordinere sine bevægelser. Men altså der er ikke andet at at gøre end at lade barnet selv, for hvis jeg tager hende op, så er helvedet løs.Så at være en tur i zoo kan godt medføre et par problematikker og en pænt hidsig und dame, der vil præcis det samme som sin søster. Og at komme ned fra anden sal sådan en morgen som i morges, kan snildt tage 10 min, så det siger vel lidt sig selv, at vi skal afsted i gooooood tid. Sådanne morgener kan føles som en evighed og når jeg rammer studiet 08.30 er jeg allerede træt, selvom dagen knap nok er begyndt, mon ikke der er flere der kan nikke genkendende til det:).

Jeg ved ikke hvorfor mandag, langt hen af vejen, er lidt hårdere end andre dage. Måske fordi weekenden netop er overstået og tanken om at en ny uge venter forude, godt kan gøre en træt på forhånd.  Men pigerne blev afleveret i god ro og orden i vuggestuen og jeg kom afsted på studie som planlagt, godt nok noget presset på tiden, men det var vist lige så meget min egen skyld, eftersom jeg ikke lige kunne finde de der cykelnøgler, det sker vist lidt for ofte. Jeg har ellers lavet en aftale med mig selv om, at cykelnøglerne skal hænges ved de andre nøgler.Desværre er der ingen garanti, så af en eller anden grund, der har jeg fået lagt dem i en af mine, alt for mange jakker. Jeg må bare indse at jeg skal have mere styr på mine nøgler og generelt mine personlige ting, som pung og kort. Jeg får altid forlagt det de underligste steder og da jeg har flere tasker og jakker jeg skifter imellem, så kan det altså hurtigt blive en hektisk morgen, når jeg ikke kan huske hvor jeg sidst havde det.

Det er der, hvor jeg bare siger til mig selv, at resten af dagen forhåbenligt kun kan blive bedre;)

– God aften til jer –

(I går gav jeg mit bud på en ret så fin mors dags gave, eller en bare-fordi-jeg-elsker-dig-gave, se den i indlægget her og i kan vinde et lækkert abonnement til FLIPP, de giver adgang til over 45 af de bedste online magasiner i indlægget her )

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar