En mors bekendelser #1 - Blondetoner
Hverdagsglimt

En mors bekendelser #1

image

Jeg kan umuligt være den eneste, det synes det et hårdt at få hverdagen til at hænge sammen, med 2 små børn, indkøb, madlavning, lektier, kvalitetstid, rengøring, job, ja jeg kunne blive ved. Flere timer i døgnet, tak!!!

De sidste 14 dage er gået med opgaveskrivning på studiet og langt hen af vejen har vi været ret så struktureret og tidsplanen er overholdt til punkt og prikke, stadig med følelsen af at være godt med og at det i sidste ende nok skal gå. Vi er en gruppe på 7, der alle besidder forskellige præference og gør tingene på vidt forskellige måder. Uden tvivl, det er mega sundt at arbejde sammen med folk, man ikke kender, sån er det langt hen af vejen, når man en dag rammer arbejdsmarkedet..

Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde det også kan være hårdt og skabe visse komplikationer undervejs i arbejdsprocessen og det kan være nogle ret så lange dage, hvor der er langt mellem de store beslutninger. Men langt hen af vejen er det super lærerigt og jeg føler selv, at jeg rykker mig rigtig meget, både fagligt, men også personligt. Jeg tror måske, at jeg udfordre mig selv på en anden måde, i forhold til at arbejde i trygge og vandte rammer, hvor man hurtigt falder ind i en bestemt rolle. Så jeg tager det langt hen af vejen som en lærringsprocess, det er jo præcis også hvad et studie handler om.

I dag har været en lang dag på studiet. Den er gået med at skrive de sidste ting i rapporten færdig og få rettet den igennem. Og med så meget andet, så er der pludselig uforudsete ting og dele af rapporten var måske ikke helt så gennemarbejdet, som først antaget. Måske er det mangel på overblik, ellers er det bare resultatet af 7 forskellige menneskers arbejde.. Alt i alt, så har vi været mega seje, hvis jeg skal sige det selv og vi kan i morgen lægge sidste hånd på “værket” og printe opgaven og aflevere til tiden.. Det et altid en skøn følelse at få afleveret en opgave. Næste uge går det løs med eksekveringsdelen af vores løsningsforslag og det er den mere kreative og grafiske del vi skal i kast med og den del glæder jeg mig til.

Men hvad jeg glæder mig endnu mere til, så er det at gå på juleferie og få lidt tid sammen med pigerne og Jon.. For filan hvor kan jeg godt mærke tiden er knap og de dage, hvor jeg kun lige når hjem og spise med dem, for så at putte dem i seng, det er hårdt og jeg bliver ramt lidt af en dårlig samvittighed. Det er en tid, der ikke kommer igen og tanken om at pædagogerne i vuggestuen er mere sammen med mine børn på en normal hverdag, end jeg selv er, kan godt gøre ondt.. Jeg er sikker på, at der sidder flere på den anden side af skærmen og kan nikke genkendende til denne følelse, men desværre er der ikke flere timer i døgnet og som studerende er der selvfølgelig også rigtig mange fordele, med kortere dage og dage hvor jeg mere eller mindre selv kan disponerer min tid, men når det som nu handler om gruppearbejde, så er det en del mere tidskrævende og som mor, så kan det godt være svært at nå det hele.

Jeg kan til tider godt mærke min krop er presset og jeg har dage, hvor jeg er ret distræt – dage hvor jeg glemmer en masse ting og er ret forvirret. Her vil mange måske råber STOP og begynde og prædike om stress, men jeg er godt klar over det og jeg gør hvad jeg kan for at holde fokus på en ting af gangen, samtidig med at jeg skal være mor for mine to piger og selvfølgelig hustru for Jon..

Sidst nævnte er nok det, der bliver mest forsømt i øjeblikket. Mangel på overskud og en nagende vintertræthed, kan være et ekstra benspænd i hverdagen og alene tid med manden er ikke det der er mest af. Sån er det i perioder og heldigvis er det snart ferie, så vi kan stikke af til sommerhuset, hvor julen skal tilbringes med massere af hygge og familietid.

Fik jeg sagt jeg glæder mig, for det gør jeg.. Der er kun små 14 dage tilbage før jeg er færdig og så er der juleferie frem til den 4. Januar – ohh yes, det kan ikke komme mere belejligt..

Den der ide om, at december måned skal nydes i ro og mag, det har jeg opgivet for længst.. Der bliver ikke meget nydelse, før juleferien for alvor melder sig.. Og min gode ide om at kickstarte en sundere livsstil, den er ligesom også sat lidt på stand-by, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det. Bare det at skrive det, giver mig dårlig samvittighed, min sukkertrang og forbrug har taget helt overhånd og december måned gør det langt fra lettere..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar