En luns af lykke og kontrastfyldte dage - Blondetoner
Hverdagsglimt

En luns af lykke og kontrastfyldte dage

image

Man kan vist roligt sige at dagen i går og i dag er ret så kontrastfyldte – fra den ene yderlighed til den anden. Der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg havde det mega skidt i går og var ynkeligheden selv. Blev lagt ned af sygdom sent onsdag aften – Out of the blue. Normalt synes jeg man kan mærke når noget er under opsejling, men onsdag aften var det som om jeg blev overmandet totalt og lad mig sige det sån, det var ikke et kønt syn og jeg var sikker på det ville fortsætte til det uendelige.. Jeg brækkede mig i lårtykke stråler, Sorry for detaljerne, men hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, så er det altså at kaste op. Det giver sån en kvælende fornemmelse og higen efter vejret. Den der måde, ens mave vender vrangen ud af, fy for fanden, det er altså det værste..

Formentlig er det noget jeg har spist, for ellers giver det ikke mening, at det skulle komme så pludseligt. Tanken strejfede mig ganske kort, at jeg jeg kunne være gravid, men eftersom jeg kastede op så meget og var syg hele dagen efter, så fik det mig hurtigt på andre tanker. Det ville heller ikke give mening, eftersom jeg er beskyttet, men altså man høre jo om smuttere, det er set før:) ej det skal vi ikke engang joke med, for det er ikke lige det der er planen.

Når, men vi skal vist ikke dvæle mere ved gårdsdagens sygdom, for i dag er jeg vågnet op træt, men ikke syg og som nogen af jer måske har læst på Instagram under billedet jeg postede i går, så havde jeg lige en eksamen der skulle overståes i dag og jeg havde allerede skrevet til min lære og varslet om at jeg var syg og ikke vidste om jeg ville bliver frisk, hvilket jeg vitterligt heller ikke troede på i går. Utroligt som kroppen kan have det skidt den ene dag og være forholdsvis frisk dagen efter.

Kl. 8.54 i morges, meget præcist, var jeg til eksamen. Jeg er altid lidt nervøs lige op til og kunne sagtens mærke spændingen, men om det var eksamensrumlen i maven eller rent faktisk sygdommen der ikke helt havde lagt sig, det vides ikke, men vigtigst af alt var det dog, at jeg rent faktisk var i stand til at gennemføre min eksamen. Jeg har en tendens til at snakke meget hurtigt i pressede situationer og det skete også denne gang, men jeg kom rundt om det jeg ville og hvad er mere passende end at vide, når eksamen er overstået, så står den næste uge på ferie – en af livets goder ved at være studerende.

Når ja og så afsluttede jeg min eksamen med et 12 tal, jeps den er god nok, jeg fik sgu 12 og det er bare pisse fedt.. God måde at starte weekeden på og det er som om, at det jeg var syg i går allerede er glemt og så har det bare været det smukkeste vejr i dag. Bidende koldt, men smuk smuk solskin over København – I love it..

I aften står den på risotto, vin og hygge og så var jeg lige forbi min lokale bland-selv-slik-butik,for det er jo fredag 🙂

God weekend til jer..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  januar 24, 2016 at 8:16 pm

  Hvor er du sej Camilla! Stort tillykke med det – Og så ovenpå sygdom og sikkert en ikke helt optimal oplæsning som følge heraf! Godt klaret 🙂

  Jeg frygter sådan at jeg en dag rammes af madforgiftning eller anden opkastsyge! Jeg er gravid i 30. uge og jeg har kastet op HVER(!) dag siden uge 6 – Endda helt op til 17 gange om dagen! Jeg får simpelthen aldrig et normalt forhold til opkastsyge igen, er jeg bange for!

  • Reply
   blonde toner
   januar 25, 2016 at 8:27 am

   Hej Ida,

   Tusind tak, ja der skal lige lidt til at rejse sig fra sån en omgang, men er så glad for det hele flaskede sig, så jeg ikke har en eksamen hængende til efter ferien.. så kan man bare nyde det hele en smule mere..

   Åhhh du er virkelig også ramr hårdt unde din graviditet må man sige, puha, fy for fanden.. jeg havde mega meget kvalme, menn jeg kastede ikke op som sån, selvom kvalemen nu også var lem nok i sig selv.. tænk så meget man gennemgår i en graviditet:S:P men tænker lidt om ikke du kan få noget kvalmestillende når du ha det i så slem grad.. 17. gange det kan umuligt være sundt… Åhh håber snart det er overstået..

  Skriv kommentar