En lille Update - "den første uge" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

En lille Update – “den første uge”

image

Som de fleste nok har bemærket, kom lille Molly til verden i onsdags D. 10.12 og er altså en uge gammel i morgen.. Først og fremmest, vil jeg gerne sige tusind tak til hver og en af jer, for alle de skønne lykønskninger vi har fået, det er fantastisk dejligt, så tusind tak:)

Vi har brugt den første uges tid på at falde til ro i det lille hjem og vende os til den nye tilværelse, som en lille familie på fire.. For mig er det stadig en smule uvirkeligt, pludselig at have sån en “lille en” – selvom det jo kun er knap et år siden vi fik Vigga, så glemmer man lynhurtigt hvor små de er når de kommer til verden.. Pludselig virker Vigga så stor, hvilket hun jo absolut ikke er:) Mest af alt, så er jeg bare taknemmelig for at jeg har fået to skønne børn, for det er efter min mening den største gave i livet..

I dag blev det så tid til det første Sundhedsplejerske (SP) besøg – altid spændende hvad de siger til ens lille guldklump og om det hele nu er, som det skal være.. Vi har fået tildelt den samme SP som vi har til Vigga, hvilket jeg er rigtig tilfreds med, så vi ikke skal til at lærer en ny at kende – hun kender til vores lille familie og ved hvem vi er.

Som håbet, var alt som det skulle være med lille Molly og hun mangler kun lidt over 100g for at være tilbage på hendes fødselsvægt der lå på 3450g,. Så det var meget fint og hun får altså nok næring i min mælk, trods mine mange problemer med amning, det kan i læse om i det tidligere indlæg “amme-helvedet”. Jeg prøver virkelig at være optimistisk i forhold til amningen og håber på at det hele bliver lidt lettere, når der er gået 14 dages tid og at min mælkeproduktion forhåbenligt finder et passende niveau.. Men indtil da, så tager jeg en dag ad gangen og håber på det bedste. Dog kan jeg ikke stille meget op i forhold til de kirtelvævsknuder jeg desværre har dannet i brysterne, så det må jeg bare leve med og håbe det ikke generer mere end højst nødvendigt.

Nu glæder jeg mig bare til at skulle nyde resten af december måned med min lille familie og nyde at farmand er hjemme.. Som mange siger så flyver tiden afsted, så det er om at nyde det..

Det var lige en lille update på den første uges tid, som en familie på fire.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Henriette (insta: henriette_ak)
  december 17, 2014 at 4:13 pm

  Vil du måske fortælle lidt om storesøsters reaktion? Og lidt om at dele din tid mellem to? Jeg venter selv nr to til maj, så det er nogle af de tanker, jeg går med 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 17, 2014 at 5:44 pm

   Jeg har faktisk været inde på det i tidligere indlæg ” mon der er kærlighed nok til to og meget lille storesøster og når 3 bliver til fire:) men ved ikke om du ønsker det mere specifikt

   • Reply
    Henriette
    december 18, 2014 at 10:55 am

    Dem har jeg læst med stor nysgerrighed 😉 Tænker måske mere konkret, altså hvordan foregår hverdagen med to? Hvad gør du, når den lille ammes og den store vil have mor? Hvor meget inddrages storesøster i baby? Oplever i noget jalousi? Hvordan reagerer storesøster på bebs? Ja, mange spørgsmål 🙂 Men måske ideer til indslag engang i fremtiden, når i er kommet ind i en rytme og sådan 🙂

    • Reply
     blonde toner
     december 18, 2014 at 11:00 am

     helt klart det skal jeg sørge for – altid dejligt med gode emner til fremtidige indlæg:)

  Skriv kommentar