En lille status på det hele.. "Alenemor, opstartsfase og en ny hverdag" - Blondetoner
Hverdagsglimt

En lille status på det hele.. “Alenemor, opstartsfase og en ny hverdag”

alenemor

Den sidste uge har i den grad været hektisk og der er sket rigtig meget.Kender i det, når man står tilbage med følelsen af, at man slet ikke har været rigtig til stede, som om man ser det hele ude fra. Præcis sån har jeg det med denne uge.. Der er sket så meget, at jeg slet ikke forstår der kun er gået en uge.

Vuggestueskift for Vigga – farvel til det ene sted i tirsdags og hej til det nye sted onsdag. Det føles allerede som en evighed siden, men det er altså kun et par dage siden og vi er stadig i opstartsfasen, hvis man kan sige det sån. Som flere af jer kunne læse var vuggestuestarten for Molly ikke lige frem den bedste, faktisk var det ren kaos og jeg var virkelig berørt af hele situationen, men det er nu vendt til noget positivt. Jeg hev fat i personalet og gav udtyk for min frustartion og utryghed og der er blevet taget hånd om det på en god måde. Man kan ikke sammenligne de to vuggestuer og det skal man heller ikke. De gør det på forskellige måder og man skal lige falde til og lære stedet og personalet af kende.

Når det så er sagt, så er opstarten for Vigga gået virkelig godt. Ja nu ved jeg godt jeg skal passe på med, hvad jeg skriver, for vi er som sagt kun i opstartsfasen. Men jeg har lyst til at dele det med jer. Efter den første kaos start, så er det dejligt at det er gået så fint og det er en super sød og erfaren pædagog der står for indkøring af hende.

Jeg har fra starten af følt mig tryg og følt at jeg blev “guidet” igennem, hvilket er noget af det man som forældre har allermest brug for hvis du spørger mig. Hun har bare hygget sig og vi er startet helt stille og roligt. fredag endte hun med at spise frokost med og ville faktisk ikke med hjem, da jeg kom, så det er jo et godt tegn. Jeg er spændt på om det går ligeså godt på mandag. Der skl hun sove lur, hvis det ellers går fint. Jeg er klar over at der kan komme en reaktion senere hen og nr det for alvor går op for hende at det er hendes nye vuggestue. Så jeg er ydmyg omkring situationen og håber det fortsætter..

Alt mit fokus har været på pigerne, så jeg kan sørge for de får den bedste start, som overhovedet muligt, men udover det så sluttede min barsel også officielt i mandags, hvor jeg havde start på studiet. Så jeg er tilbage i virkeligheden, tilbage til de tunge bøger og lange forlæsninger. Ej jeg har har faktisk glædet mig ekstremt meget og gør det fortsat, s jeg er sikker på det nok skal blive godt. Det har heldigvis været en stille og rolig start og fra mandag går den “rigtige” undervisning for alvor i gang.

For det ikke skal være hårdt nok med to vuggestueindkøringer og studiestart, så har jeg faktisk været alene med begge piger siden torsdag, da Jon er afsted på drengenes årlige Sveriges tur. Det kunne næsten ikke falde på et dårligere tidspunkt. turen har været planlagt længe og langt før jeg overhovedet var klar over, at jeg pludselig skulle starte på studie før tid. Så det er bare uheldigt. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde det havde været en smule hårdt og jeg føler mig ret smadret her til aften, nætterne har ikke været så gode, da Molly er godt forkølet og har to tænder der er brudt igennem, halelujaaaa… Så vi glæder os til at få Jon hjem igen i morgen. Især Vigga har spurgt meget efter “far”, så det bliver et glædeligt gensyn.

Jeg har sørget for ekstreme mængder bland-selv-slik og overflod af chokolade og vil smide stængerne op i sofaen og se det sidste afsnit af OITNB.. Det er tiltrængt efter alle de nye indtryk ugen har budt på, den nye hverdag vi skal vende os til og hele den opstartsfase vi befinder os i.

God aften til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar