En lille status "lykkerus" - Blondetoner
Hverdagsglimt

En lille status “lykkerus”

image

Det er spøjst som vi danskere altid skal brokke os over vejret. Så det for koldt, så det for varmt, så det for blæsende, ja det er svært at tilfreds stille os alle. Men men men, nu har vejret altså heller ikke vist sig fra sin allerbedste side denne sommer.. I hvert fald ikke hele juni.. Jeg må dog erkende, at juli har været noget mere gavmild med solskinstimerne, i hvert fald her i Vig hvor vi befinder os.

Når nu ikke jeg kan klage over vejret, så vil jeg gerne klage over, hvor hurtigt tiden går når man holder ferie. Må indrømme at sidste uge, hvor jeg var alene med pigerne, ikke gik så stærkt, da man jo er på non-stop hele dagen og det godt kan være en smule hårdt.. Men denne uge hvor vi rigtig har holdt ferie allesammen, så er tiden fløjet afsted. Jeg nyder hvert et øjeblik og turen i zoo forleden var et kæmpe hit.

Vi nyder ferien, sommerhuset, de lange gåture, stranden, haven, sommeraftenerne, solen og ikke mindst hinanden. Normalt er jeg ret aktiv både her og på Instagram, men nu er det altså familien der er i fokus og blog må være blog. Jeg skriver når jeg føler tiden er til det. Det er det gode ved at ingen bestemmer hvornår jeg skal skrive, eller hvad jeg skal skrive – det er ene og alene mig:) håber også i nyder ferien. Nogen har måske holdt deres ferie, andre skal måske til at påbegynde den.

Det hele er bare lidt mere hyggeligt når man har ferie. Måske det er stemningen det gør det, man ved man har ferie og nyder det derfor lidt ekstra. Grillmaden smager bare bedre og man får ofte oplevet lidt mere i ferietiden. Da vi ikke har valgt at rejse udenlandsk i år, så har vi prioriteret at nærstudere lokalområdet og det har indtil videre vist sig at være rigtig hyggeligt. Nu er kravene heldigvis heller ikke så høje, med to små børn:)

Vi har været vidt omkring indtil videre. Dagen i dag har været brugt i Holbæk, hvor vi gik gågaden tynd for butikker, leget på legeplads, spist god brunch og selvfølgelig afsluttede vi dagen med en kæmpe is.

Måske er det Men smule kliché at sige, men jeg er taknemmelig for at være mor til to så skønne banditter og kærligheden til dem vokser dag for dag. Nu skal det ikke lyde alt for rosenrødt, men man skal huske på at værdsætte  de gode ting her i livet og det at have ferie med sin lille familie er virkelig noget specielt og jeg elsker det – man opnår en form for lykkerus. Selvfølgelig er der dage hvor børnene er overtrætte og det hele er ved at brænde på, men det er jo bare sån det er at have børn.

Vi er bestemt ikke færdige med at udforske området her i Odsherred  og vi har en tur til Rørvig og Nykøbing til gode. Ordrup er også på listen, der skulle efter sigende være en is kiosk med de bedste og største is. Den går under navnet “Den blå ged”, ret mig hvis jeg tager fejl, men flere har anbefalet det, så det skal vi ikke gå glip af.. Og nej det er ike Ordrup ved Charlottenlund, men Ordrup her i Odsherred, så den er god nok.

Når, men det var lige en lille status på ferien. Vi nupper lige en uge mere og håber på at vejret viser sig fra sin gode side.

Desuden har vi gang i et lille DIY projekt i haven, men det skal jeg nok dele med jer en af dagene, når det står færdigt..

God weekend og ferie til dem der har det.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar