En lille afhængighed "lidt mere drama - OITNB" - Blondetoner
Hverdagsglimt

En lille afhængighed “lidt mere drama – OITNB”

imageNu er jeg også kommet med på bølgen, eller rettere sagt “serien” som alle snakker om. “Orange is the new black” som Netflix står bag og med stor succes – Det er en fantastisk serie og jeg er allerede afhængig..  jeg kværner det ene afsnit efter det andet, når tiden vel og mærket lige er til det.. Det gode ved serier er, at man nemt kan holde pause og se næste afsnit med det samme. Det kan virkelig anbefales at se netflix via Apple tv, så har jeg bare min lille fjernbetjening “here we go” – så er det bare om at trykke play:)

Jeg er stadig i gang med første sæson, så jeg har heldivis en masse gode afsnit til gode. Til alle jer der elsker serien så kommer Netflix med en 3 sæson her i juni måned, som jeg er sikker på mange har ventet på. Helt præcis går den i luften 12. juni, så passer det sikkert også med, at jeg har fået set de to første sæsoner:)

De fleste af jer kender nok allerede den skønne serie. Hvis ikke, så vil jeg anbefale den til alle. Orange Is the New Black er baseret på autentiske oplevelser fra Piper Kerman, som i 1998 sigtet for hvidvaskning af penge og smugling af narkotika. Efterfølgende afsonede hun 15 måneder i et amerikansk kvinde-fængsel.

Serien bygger på humor og lægger i den grad op til et godt grin, samtidig med at man bliver helt opslugt af det lille fængselssamfund, jeg elsker de stærke karakterer serien er bygget op omkring. Og så kan jeg virkelig godt lige den måde, hvorpå serien hele tiden tager os med i livet uden for fænglset og ser hvordan de indsattes liv var inden de endte i fængsel – små flashbacks der gør, at man kender de forskellige karakterer meget bedre.

En god blanding af humor og drama, så det bliver sltså ikke meget bedre i min optik

Men nu kan alle OITNB fans godt glæde sig, for om en uges tid går det hele løs igen. Piper, Red, Crazy Eyes, Taystee og alle de andre damer i Litchfield vender tilbage med mere drama og sjove historier.

Netflix har allerede meldt ud, at man kan forvente en 4. sæson i 2016.

Hvis i kan anbefale nogle skønne serier, så vær ikke bleg for at smide en kommentar, for jeg er ikke selv så bekendt med de gode serier og med min nye afhængighed, så skal jeg nok finde flere godeserier med tiden..

image

rigtig god aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Dorthe
  juni 6, 2015 at 9:07 pm

  Jeg vil gerne anbefale White Collar! Fuldstændig fantastisk serie, og også på Netflix

  • Reply
   blonde toner
   juni 7, 2015 at 8:32 pm

   den har jeg slet ikke hørt om.. dejligt med en anbefaling..:) den må jeg ind og læse lidt om..

  Skriv kommentar