En kostelig affære... - Blondetoner
Hverdagsglimt

En kostelig affære…

Jeg ved ikke hvad der sker med dagene og min hukommelse, men på mystiskvis, så har jeg hele denne uge været distræt og byttet rundt på dagene.. Jo jeg har lidt at se til, men føler mig ikke som sådan stresset, for jeg tager det egentlig oppe fra og ned, at jeg skal til eksamen på tirsdag. Som jeg skrev i indlægget forleden, så har jeg skruet ned for forventningerne, da uddannelsen konstant ændre i deres bestemmelser og derfor også bores eksamensramme, så det man først har fået af vide, kan sagtens være forældet. Mega frustrerende for alle studerende og tildels også lærer der ikke selv har styr på reglerne og derfor svarer lidt i øst og vest..

Når men længe leve den distræte Camilla, det var nemlig ikke kun i torsdags, hvor jeg troede det var onsdag og derfor blev lettere overrasket over en deadline jeg havde😅 heldigvis var det noget jeg havde klart, men det kom bag på mig, da jeg fik en reminder. Igen i dag var den gal og det endte med at blive en lidt kostelig affære. Til formiddag var jeg en smut i Lyngby centret med Jon og pigerne, for lige at få fingrene i nogle praktiske ting og så kunne vi passende hapse lidt frokost. Jeg skal live for det blev en dyr tur, for da vi kom ud til bilen, lå en lille fin bøde i ruden.. Are you kidding me.. 😬 jeg har velvidende parkeret på en parkeringsplads med 30 min limit og bildt mig selv ind det var søndag, så derfor var det ligegyldigt. Jon registrere det slet ikke, så ja det endte altså med 510kr lige i foruden.. Surt sjov og sure penge at betale.

Så jeg eller vi måtte lære det på den hårde måde og være lidt mere obs på dagene næste gang vi parkere.. Det irritere mig bare så meget, når netop jeg var så obs, at reglerne ikke galt søndag, så det vare ærgerligt det er lørdag..
Jeg tror det er ret godt timet, at jeg skal ud og hygge lidt i aften med nogle gode venner. Den står på god mad og rødvin. Det er vist tiltrængt for den distræte mor. Please fortæl mig det ikke kun er der bliver byttet rundt på dagene 😅😁 anyway så må vi jo betale bøden og få det ud af verden.
God lørdag folkens

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar