En hektisk periode, store beslutninger og en lys fremtid - Blondetoner
Hverdagsglimt

En hektisk periode, store beslutninger og en lys fremtid

hektisk_start_store_beslutninger_lys_fremtid

Hvis man kan snakke om at vokse med opgaven, så kan man i den grad sige, at det er hvad jeg har oplevet her på det seneste og måske også en af grundene til der er en smule stille på bloggen. Jeg får slet ikke skrevet alle de indlæg jeg gerne vil, men det er egentlig ok. Som for så mange andre, så er der perioder hvor man skal have fokus andetsteds og lige netop sådan en periode er vi i nu. Jeg ville ønske der var lidt flere timer i døgnet, så jeg kunne nå det hele og dele alle de ting jeg har på hjertet. Men når pigerne er puttet om aftenen og jeg er kommet i bund med min to do liste og har fået besvaret samtlige mails og henvendelser, så er klokken langt over min sengetid og de sidste 14 dage har været ekstremt hektiske, for ikke at tale om næsten uoverskuelige. 

En hektisk periode

Sidste uge færdiggjorde jeg min specialeeksamen og med et stort lækkert 12 tal, ja man må gerne være lidt selvfed, for det gik gost. Jeg knoklede på opgaven og formåede hele vejen igennem at bevare overblikket. Det er en nødvendighed, når man samtidig skal være mor til to, hustru og klare alverdens huslige pligter og daglige gøremål. Hvis først man stopper op og tænker for meget over tingene, så kan det være svært at forstå,  at jeg når alle de ting på en dag, men på mystisk vis, så lykkes det altid. Det skal dog siges, at jeg i langt de fleste tilfælde, ikke får mere end 5 timers søvn, så det er måske lige i underkanten, men når først man er oppe, så køre det bare, men jeg ville lyve hvis ikke, når vi runder middags tid, godt lige kunne brug en lur. Hvem kunne ikke det? 

Eksamen er afsluttet og praktikken er i gang. For mit vedkommende er det ikke en standard virksomhedspraktik, selvom jeg egentlig i første omgang havde fundet et super fedt praktiksted, så blev jeg drevet af iværksætter vejen og et lille projekt er skudt i gang, som inden længe vil blive offentliggjort og jeg glæder mig meget og håber i vil følge med.

Jeg er i iværksætterpraktik, sammen med min altid bedste “partner in crime” buddy Emilie og det kan bare ikke være federe. Vi deler den samme passion og glæde for projektet og supplerer hinanden super godt. Hvem vil ikke gerne arbejde på er projekt, der er drevet af lysten og tilmed tilegne sig en masse kompetencer og erfaring inden for sit fag. Det er det helt rigtige for os og de næste 10 uger får vores lille projekt fuld opmærksomhed, efter en mindre eksmanens pause.

Men som altid, så sker der store ting i den lille familie og vi er pt i gang med at træffe meget voksne beslutninger. Aldrig har jeg snakket så meget i telefon og med så mange forskellige mennekser, som den sidste måned – en meget hektisk tid kan man vist roligt sige. Vi rykker os i en ny retning og det er så spændende hvor vi ender med det hele. Som jeg startede ud med at skrive, så har jeg i den grad rykket mine personlige grænser og snakket med ekstrem mange mennesker og truffet store beslutninger på meget kort tid. Nogen vil sikkert også mene det hele er gået MEGA stærkt og det er det måske også. Men jeg kan mærke det er rigtigt for os og jeg glæder mig i den grad til at se, hvad fremtiden bringer, forhåbentlig bringer den en masse lykke med sig. Jeg kan ikke helt røbe hvad de nye eventyr går ud på, da der stadig er en del usikkerhed forbundet med det, men der skulle meget gerne snart være en endelig afklaring og så skal der nok komme et lille pip fra mig. 

Drevet af lysten og med en forhåbentlig lys fremtid forude

Lige som man tror der ikke kan ske mere i ens liv, så sker det og generelt er Jon og jeg ret gode til at være drevet af lysten, selvfølgelig med fornuften i behold og vi sætter os altid grundigt ind i hvad end det nu drejer sig om.

Men det medføre altså, at jeg i øjeblikket knokler, med en masse boldei luften, som jeg ihærdigt prøver at gribe. Det hele skal gerne gå op i en højere enhed og med en afklaring inden ugen er omme. Så er vi også dem der er rejst en uge syd på og koble helt af. Der er dømt ferie for fulde gardiner og det skal bare nydes 110%. Mest af alt glæder jeg mig til, at være sammen med min lille familie og husk i også kan følge med i min hverdag på Snapchat👉🏼blondetoner    

Ellers så ønskes i en dejlig aften og til de shoppelystne så køre boozt gode rabatter lige nu med optil 50% se alle de fede tilbud HER.

(Indlægget indeholder affiliate links)


Apropos, så kan i få et godt tip til at få sollyset kulør nemt og enkelt i indlægget her og så har jeg lavet en lille guide til det mest nødvendige når man rejser med børn og det indvolvere noget med vand og strand. Læs indlægget her

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Så kom dagen... - Blondetoner
    juli 1, 2016 at 11:05 am

    […] har været den vildeste rutchetur, som jeg skrev lidt om i indlægget her. Men jeg er i den grad vokset med opgaven og har overvundet nogle personlige issues. Hvis man tror […]

  • Skriv kommentar