En dag med forkælelse på Skodsborg kurhotel - Me time - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

En dag med forkælelse på Skodsborg kurhotel – Me time

spa

Jeg havde den skønneste eftermiddag i dejligt selskab med en række skønne mommybloggere, på det super lækre Skodsborg kurhotel og spa i torsdags. Et event arrangeret af netflix, hvor jeg var så heldig at være inviteret med.

I anledning af den nye serie “Unbreakable Kimmy Schmidt” bød de på ren forkælelse. What’s not to like. Jeg har aldrig selv besøgt Skodsborg kuhotel og spa, så bare det, var en oplevelse i sig selv. Bestemt et sted der er hver at tage hen, hvis man trænger til et lille break fra hverdagens stress og jag.

Det var et helt igennem lækkert arrangement, der bød på lækker mad, et afsnit af den omtalte serie på storskræm og selvfølgelig en tur i den skønne spa med lækker massage og ren afslapning.

Selve serien er ret så sjov – den byder på humor og latter, så det er helt klart et hit hvis man er til den slags. Og hvis man som jeg, bare har brug for at koble af en gang imellem uden at tænke for meget, så er den helt perfekt:) Derudover er hvert afsnit kun 25 min langt, hvilket jeg synes er en fordel – chancen er i hvert fald større for, at man kan nå at se et helt afsnit uden at blive afbrudt når man nu er mor til to små banditter:)

Det skal lige siges, at jeg ikke har været ude alene sån rigtig siden Molly blev født, så det var virkelig tiltræng med lidt Me-time og jeg må indrømme jeg nød det til fulde, velvidende at far holdt skansen på hjemmefronten.

Super hyggelig afslappet stemning og skønne mennesker. Jeg takker netflix for et super lækkert event, lige noget en stresset mor til to kunne bruge:)

spa1

– God lørdag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar