En dag jeg helst ville være foruden... - Blondetoner
Hverdagsglimt

En dag jeg helst ville være foruden…


Havde jeg vidst hvordan dagen i går ville blive, så var jeg aldrig stået op. Det er en af de dage jeg gerne ville have været foruden. Dagen startede ellers som de fleste andre hverdage herhjemme. Tidligt op med børnene, morgenmad, madpakker og i tøjet. Det var min morgen til at afleverer, så Jon var kørt tidligt. Jeg havde netop sat børnene i bilen og kørt 100 meter, da det går op for mig, at jeg har glemt min mobil. En hurtig uvending og mig ind efter telefonen, hvilket gjorde vi havde en smule travlt, hvis jeg skulle nå toget. Jeg vælger så at køre en anden vej til institutionen end jeg plejer, da bilen vender den vej. Det skulle jeg ikke have gjort, for halvejs til børnehaven bliver jeg blitzet af politiets fartkontrol. Ja det er selvforskyldt, det ved jeg og jeg burde jo ikke køre for stærkt, men det gjorde jeg. Øv bøv mega sur start på dagen – nu kan jeg gå og vente på en, formentlig ret høj bøde og hvis jeg er meget uheldig, et klip i kørekortet. Jeg ramte selvfølgelig lige en 40 zone, jeg ikke var så obs på. Der er ingen undskyldning, men jeg indrømmer, at jeg er en smule bitter, for ikke at sige meget. 
Det er så der jeg tænker, at dagen ikke kan blive værre, men det skulle vise sig at være løgn. Efter en 11 timers arbejdsdag, vender jeg næsen hjemad med toget, godt træt. Bilen står på stationen og på vej hjem skal jeg ind på tanken og have benzin på, da lampen har blinket et godt stykke tid. Jeg betaler ved standeren, som jeg altid gør og køre hjem, hvorefter jeg går kold på sofaen med en stor skål is og har på det tidpunkt lidt glemt min lille fartsynder. Hertil morgen, lige inden jeg skal ud af døren, går det op for mig, at min pung er væk WTF. Jeg farer forvirret rundt, leder i alle lommer og tasker, men uden held. Der går det op for mig, at jeg som det sidste i går betalte med mit dankort ved standeren, da jeg skulle tanke. Hvorefter jeg lægger pungen på taget af bilen, mens jeg taler i telefon og er blevet uopmærksom. Jeg er 98% sikker på jeg ikke fik taget pungen med mig og derfor er kørt med den på taget og den så er faldet af. Hvor distræt har man lov at være, jeg spørger bare. Det er bare så DUMT, I know. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde, men for filan min pung af alle ting. Jeg har alt i min pung. Kørekort, rejsekort, dankort, sygesikringskort på mig selv og pigerne og vores årskort til zoologisk have. Kontanter var der ikke meget af, måske et par småmønter, men det er så surt. Sikke et ståhej man skal igennem, med at spærre kort og erhverve sig nye, for ikke at snakke om at det koster en del penge.
En lille del af mig håber selvfølgelig stadig på, at nogen finder den og ringer til mig, men som timerne går, så ved jeg godt, at det nok ikke er tilfældet.. jeg har kørt ruten som jeg kørte i går to gange i dag, for at se om den kunne ligge i vejkanten eller på fortorvet, men uden held. Weekend er mere end tiltrængt efter sådan en dag. Jeg tør næsten ikke sige, at det ikke kan blive værre, for så skal det lige passe med, at der sker et eller andet helt tosset. Jeg håber jeres start på weekenden har været bedre end min. Jeg skal lige sunde mig her til aften, måske meget godt manden ikke er hjemme, for humøret er ikke lige i top. Selvom jeg har haft en dejlig eftermiddag med pigerne og afsluttet med pizza i sofaen, og Ramasjang i tv, så nager det mig stadig lidt og jeg skal vist lige sunde mig lidt. 
God weekend og god påskeferie til dem af jer, der allerede holder det nu. Jeg må vente til torsdag, har lige en halv arbejdsuge inden vi kan kalde det påskeferie. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Maria Jørgensen
  april 7, 2017 at 8:57 pm

  Du får lige en krammer ❤❤❤ jeg kender det så godt!
  Husk at trække vejret

  • Reply
   Camilla
   april 7, 2017 at 9:09 pm

   Tak, hvor er du sød.. det tror jeg er tiltrængt.. pyha.. sad lige og regnede lidt på den bøde der.. 3000kr og er klip i kortet og så begge dele på samme dag.. jeg fik vist det forkerte ben ud af sengen.. jeg ligger med Faxe kondi og chokolade, det kan da kun hjælpe

 • Reply
  Påsken anno 2017 - Blondetoner
  april 18, 2017 at 8:25 pm

  […] LÆS OGSÅ “En dag jeg helst vil være foruden” […]

 • Skriv kommentar