En brat afslutning på en god ferie... - Blondetoner
Hverdagsglimt

En brat afslutning på en god ferie…

sommerhus

Nu skrev jeg jo lidt på bloggen i går, om en skøn ferie. Vi har fået slappet af, hygget og nydt at være en firkløver. Dagene har været præget af hygge og vi har gjort hvad vi har haft lyst til, præcis som jeg bedst kan lide det. Desværre varede glæden ikke ved, i hvert fald ikke for mit vedkommende. I går aftes stod den på hygge med film og æblekage, men meget hurtigt begyndte jeg at få smerter i underlivet og den blev hurtigt afledt af konstant tissetrang. Jeg forstår ikke det kunne komme så voldsomt og så inden for så kort tid. Jeg var hurtig klar over det vist ikke bare lige var noget der skulle soves væk, faktisk slet ikke.

Jeg har lidt utroligt meget af blærebetændelse og kan med det samme mærke når noget er på vej, men denne gang blev jeg ret overrasket og hvad gør man lige når man sidder i et sommerhus i Odsherred, hvor der er langt til nærmeste døgnapotek og man kan ikke rigtig forlade sit toilet. Smerterne tog meget hurtigt til og jeg vidste med mig selv at jeg skulle have nogle piller meget hurtigt, desværre have jeg ingen liggende, det har jeg ellers haft før, netop fordi jeg har været hårdt ramt gennem årene. Jeg fik fat på vagtlægen, der lagde nogle piller på serveren, men nærmeste døgnapotek var Roskilde, så det var udelukket. Jeg fandt frem til nummeret på apoteket i Nykøbing og de havde en tilkaldevagt, som man kunne ringe til ved akut behov for medicin. Det var præcis hvad jeg gjorde og inden for en halv time fik jeg sendt Jon afsted til Nykøbing efter piller og en varmedunk. Varmedrunken var min redning, den kunne holde smerterne lidt igen, men ellers har jeg været vågne det meste af natten, da jeg havde så ondt og konstant skulle tisse..

For fanden, ja undskyld jeg bander, men det er noget af det mest smertefulde og hele dagen i dag har jeg været rigtig skidt og nærmest følt mig syg. Pillerne har heldigvis virket, men jeg er stadig ikke ovenpå, så hvad der skulle have været en hyggelig afslutning på en ferie, blev et sandt helvede for mig. Øv øv… Nu skal jeg bare ovenpå og i morgen er det tilbage til hverdagen.

God aften..

btw, nu i lige er her inden længe skifter bloggen udseende og ikke længere en del sf bloggers delight, så der kan være lidt komplikationer ved flytning, men det må i lige bære over med og så følg med på Facebook, hvis i vil være sikre på at være opdateret. I morgen deler jeg endnu et lækkert tip om kæmpe Mid Season Sale hos en af de største shoppingsites, så det er om at holde øje.. Følg Facebook HER så går ikke glip af noget..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  marts 29, 2016 at 9:31 am

  God bedring og gode tanker til dig!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   blonde toner
   marts 29, 2016 at 2:34 pm

   tak:)

  Skriv kommentar