En af de dage, man helst vil glemme... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

En af de dage, man helst vil glemme…

dyrehaven

Åhhh kender i det, når man har planlagt en rigtig hyggelig dag med familien og den bare ender i det rene kaos..  Sån en dag har vi haft i dag og der kan man for alvor mærke, at man lever – ens forældre “skills” bliver virkelig testet..

Ligesom mange andre, så holder vi også juleferie. Vi har de sidste dage været en del inden døre, så i dag havde vi planlagt en lille tur i dyrehaven med varm kakao. Vejret har jo været sindsygt lækkert – koldt, men solrigt og super smukt. Det skulle altså være vores første rigtige familietur som fire. Vi drog altså til dyrehaven i formiddags, i god tro om en hyggelig tur i det smukke vinterlandskab. Vi havde bugaboo’en med, som vi btw er super glade for. Den er genial når man har to børn så tæt på hinanden, der begge har behov for at være i barnevogn og klapvogn. Begge piger kom i barnevogn/klapvogn og humøret var helt i top. Vi gik lidt der ud af og har vel gået et kvarters tid, hvor Vigga så småt begynder at brokke sig lidt mens hun sidder i klapvognen. Hun får sin højtelskede abe og sut, men det lader ikke til lige at være sagen. Hendes brok bliver til stor utilfredshed og smågråd, hvorefter vi tager hende op af klapvognen, så hun kunne få lov at gå lidt selv, det plejer hun at kunne lide, men heller ikke det passede den unge dame. Hun kommer tilbage i klapvognen og derfra går det bare ned af bakke. Hun bliver mildesttalt tosset, som i at hun absolut ikke vil sidde der og hverken sut eller abe vil hun have. Hun formår at skrige og skabe sig tosset resten af gåturen. Både jeg selv og manden gik med troen om, at hun ville stoppe før eller siden, da de var tydeligt hun var træt, men det var bare som om hun var kørt helt af sporet og lige meget hvad vi gjorde, så var der intet der virkede..

Puhhaaa i sån et øjeblik er det FANDME hårdt at være forældre, for filan da også.. Man går der midt i dyrehaven med en skrigende unge der ingenting vil.. :/ Jeg havde allermest lyst til at løbende skrigende bort og komme tilbage når der var ro, men der var jo intet andet at gøre end at vende næsen hjemad og det blev hverken til hygge eller varm kakao, som vi have håbet på.. Utroligt nok sov Molly igennem hele seancen – lucky her… Det var altid noget at hun ikke også begyndte at lave en scene, så var det da for alvor gået hen og blevet en laaaaaang gåtur.. Tør slet ikke tænke den tanke til ende..

Når men vi kom da tilbage til bilen og Vigga gik helt kold, så snart hun ramte sin autostol og sov hele vejen hjem. Resten af dagen har været præget af træthed fra hendes side af, trods en eftermiddagslur.. Det ene øjeblik med smil og glæde – det andet sur og pjevset.

Dagen i dag er mest af alt, en af dem man helst vil glemme og vi håber på en ny og bedre dag i morgen. Det er ikke første gang vi som forældre oplever denne afmagt og bestemt heller ikke sidste gang.. Så det var lige et lille indblik i vores totalt kaotiske tur til dyrehaven. Næste gang kan det da kun blive bedre:)

dyrehaven2

I kan følge bloggen på BLOGLOVIN

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Amalie
  december 28, 2014 at 1:19 am

  Hej camilla! Ikke så relevant et spørgsmål til dit indlæg, men håber det alligevel er ok at jeg stiller det her. Nu hvor du er så glad for uld, bruger du uldammeindlæggene fra Joha? Købte dem i dag, men er sådan i tvivl om det er den rigtige str- om de skal være så store så muligt så hele brystet er dækket, eller om det er en smagssag…
  Tak for en altid hyggelig – og ærlig blog- elsker at læse med! 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 28, 2014 at 11:56 am

   Hej Amalie.

   Det er da super relevant. Jeg bruger massere af uld til mig selv, hvis jeg ellers kan komme afsted med det. Så ja Joha uld-ammeindlæg er det eneste jeg bruger, så brystet ikke bliver koldt. Jeg bruger dog engangsammeindlæg inden i, da de jo har en smart lomme, det kan lægges i.. Så skifter jeg dem blot efter behov. Jeg har valgt de største, det må være large, for jo mere det dækker brystet, jo bedre.. Så jeg vil klart anbefale det og brugte det ligeledes da jeg ammede Vigga:) håber det var svar nok – god dag og dejligt du gider at følge med og kan bruge mine indlæg:)

   • Reply
    Amalie
    december 28, 2014 at 2:06 pm

    Du er en skat! Tusind tak for svar, tænker også at de største har den fordel at de holder brystet lunt, må ud og bytte dem jeg har købt i str M, så jeg er klar til min lille februarbaby.
    Fortsat god og solrig søndag til dig! 🙂

    • Reply
     blonde toner
     december 28, 2014 at 2:38 pm

     Velbekommen:) ja det ville være mit råd.. Jo større jo bedre og så kan pigeon engangsammeindlæg anbefales. Man plejer at kunne få tre pakker for 100kr i de fleste babyudstyrsbutikker:) har prøvet en del og de suger bedst

  Skriv kommentar